Jump to content

Mr.Raimoo

oldschool
  • Posts

    463
  • Joined

  • Last visited

About Mr.Raimoo

  • Birthday 09/29/1986

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr.Raimoo's Achievements

  1. oldschool Mr.Raimoo esmu adminejis, ziedoijs gadus identy, ziedojis, utt
  2. Mr.Raimoo

    Balvas

    Mikroblogeris - automātiski saņems visi kuri būs savākuši 100 "postus". Foruma draugs - Saņem lietotājs, kurš ir sasniedzis 30 dienas forumā. Bērnudārznieks - Saņem visi kuru reputācija ir vairāk kā 100 Populārs - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 7000 oldschool - identy jau kopš 2011. gada kaut gan sanak pat vairāk Serveru admins - Var pieteikties jebkurš kurš ir bijis admins kādā no identy CS 1.6, CSGO serveriem
  3. Mr.Raimoo

    IDENTY 9 Gadi

    Es negribu izplūst gari vienkāŗši pacelšu reali glāzi par IDENTY. Esmu te jau sen (jau pat neaceros cik) Paldies par emocjām un sagādāto prieku un iespēju te atrasties. Jūs esat tiešām labi pārdomājuši visu, paldies jums. Par IDENTY
  4. 9/10 - Pārāk tukšš lai būtu patiesība + Bembuha netīra
  5. I'm back. Fear me bitch. -

  6. Es ar tur runaju vispar
  7. Nepalīdzēja, jau iepriekš biju pārinstalējis, tā pat, tāda .Sajūta ka konfigi tur kko čakarējs, vienkārši ..Kad pārinstalēju tad izskatās ka cfg tiek kaut kādā veidā saglabāts, jo man nav defultā viss , vismaz tā izskatās. Meiģināšu vēlreiz pārinstalēt..
  8. Tas ir kā? tas nevar būt dēļ tā ka man visi kodoli uzlikti nepārtrauktā darbībā
  9. Labrīt, Labdien, Labvakar. Man ir tāda problēma ka cs go palaižu itkā viss ok, bet kad eju serverī tad pēc lodinga man izmet no spēles arā, ko darīt? Iepriekš tādas problēmas nebija. Steam izdzēsu pārinstaleju, tā pat met arā.
  10. Veseli 3 Pumas drēbes (orģināls)?
  11. Mr.Raimoo

    IDENTY 8 Gadi

    Uh identy 8 gadi , Tad jau jasauj vala saluts, sampis un svetku galds jaklaj. Esmu te pasen, un ienaku ar vien ik pa bridim apstities savu iemilotako projektu kur agrak sedeju cauram dienam, speleju cauram dienam, runajam, dusmojamies, priecajamies, un viens otru nolikam ka varejam. Identy man liekas nepazudis, kamer te bus sava odzina. Pietam identy ar vien man stav uz gramatzimju joslas un man necelas roka nonemt, jo es te pavadiju daudz laika, vairs protams nepavadu jo nav vairs tada briva laika lai spetu, te pabut un daudzi kurus zinu seju seja ar skatos retak paradas (cik redzu.). Protams apsveicu un akka - neslinko vairs, vai zagari bus ciemins biezs vai siksna. Paldies identy par meetiem, atnminam un visu ko devis un spes dot.
×