Jump to content
Draiskulis

Mans bēdu stāsts..

Recommended Posts

Mans bēdu stāsts. 

 

Cs 1.6 ir lēnām gaistoša mūsu dzīves sastāvdaļa, taču Latvijā ir vietas kuras turās virs ūdens spītējot visam. Es jums pastāstīšu šo to par projektu kuru sauc sperienprojekts.

 

 No malalas izskatās peč progresejošas vietas, taču tā ir aizberga redzamā daļa, es gribu pastāstīt par to kā chemijs vada projektu. 

Sāksim ar to, ka viņš ir divkosis, citiem teiks, ka tā nevar darīt, taču pats tajā pašā laikā rīkosies tā kā bija aizliedzis. 

 

Viņš ir melis, ui ļautiņi mīļie jūs pat iedomāties nevar cik viņš ir liels melis, es uzskatu, ka tā ir slimība viņam, gluži kā kleptomāns, kurš neapjauš, to, ka zog. 

 

Chemijs ir sevi iecējis dieva lomā, viņš zin kas kuru aizvaino, kā kurš ko bija domājis un tā tālāk. Par piemēru, lietotājs nosauca administratoru par piderasu, administrators sodija lietotāju, chemijs momentāli piekasijās administratoram, sāka pārmest, ka nevajadzēja banot tas esot sīkums, šāda paša viņa atbilde bija arī pie citām aizvainošanām, Tas ir normāli, ka drīkst aizvainot, un mains pasaka sīkums? Pasaulē kurā virtuāli tiek pazemoti sāpināti cilvēki katru sekundi un tā vietā, lai izskaustu aizvainošanu sava projektā, viņa atbilde ir "sīkums" 

 

Turpinot uzskaitīt to cik sperienprojekts mains ir taisnīgs nonākām pie "ŠĶIROŠANAS" Kicka taisnīgumu jūs neredzēsie, lai no kura taču no ne chemija, viņš uzksata, ka admini jāsoda maigāk, vai arī vispār jāpiever acis, bet pag! vai tad adminiem nav jābūt projekta sejai un jārāda labu piemēru? Ja viņi izvēlās pārkāpt noteikumus kuri viņiem ir jāzin, tad sodam būtu jābūt tieši lielākam, ideāla pasaulē tā tas notiktu, taču ne kickā. 

 

Dosimies tālāk, chemijs ir arī zaglis, vai pat nezinu kā to pareizāk būtu nosaukt, kicka ir challenges sadaļa, kurā ir iespējams laimēt arī steam spēles. Kādu laiku atpakaļ viens dāsns cilvēks nopirka 3 vai 4 spēles priekš challenge sadaļas, kuras mistiski ir pazudušas, nauda ko labdaris izmeta vēja ir ap 40 eiro, ja kādreiz domājat iegūldīt tur naudu, ļoti iesaku jūs apdomāt tādu soli, jo man pašam personīgi liekas, ka viņš ir aizrāvies ar kādu vielu lietošanu, nevar cilvēkam prāta spējas tik strauji degredēties, tā huiņa ko viņš vārā ir prātam neaptverama, viņš ir visnetaisnīgākais cilvēks kuru es pazīstu, par kicku ir dzirdētas tik ļoti daudz sliktu lieto no projektiem visapkārt, parasti nolika administraciju, bet velns parāvis administratori nebija sūdu taisītāji, chemijs bija, tas pavians pat serverī ir pilnīgs tūplis, puse viņu bani ir nepamatoti un tas ir nepārspīlējot, 3 bani 2 nepamati, tā ir skarbā realitāte cik labs admins viņš ir, un tieši tik pat labs owners viņš ir.

 

Viņam ļoti patīk arī uzmest cilvēkus, viss projekts varētu teikt NĒ, viņš paņemtu uzspļautu viņiem un darītu ko grib. 

 

Es nesaku, lai neejat uz to vietu, es tik pateicu ar ko jums nāksies saskarties. 

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc ne? Cilvēki kurse no vienas vietas uz otru, vai tad tas ir slikti, ka devu iespēju ieskatīties tajā pasaulītē? Es tur biju administrators, tāpēc ļooooooti labi zinu kāda kārtība tur bija. 

Link to comment
Share on other sites

labs stāsts., nezinu cik patiesība, cik nē., bet manuprāt katrs komūns ir saskāries ar ko tādu.. 

 

visvairāk atmiņā palicis čalīts ar niku Snuffeklis., viņš samaksāja man 50 latus par kaut kādiem pāris awardiem., tad vēl kkā tika par moderātoru, bet tad arī sapratu ka tas nav smuki un negodīgi pret citiem un nahrenizēju. ( jo darīja sūdus ) ~ 2013. gadā, ja nemaldos.

Link to comment
Share on other sites

labs stāsts., nezinu cik patiesība, cik nē., bet manuprāt katrs komūns ir saskāries ar ko tādu.. 

 

visvairāk atmiņā palicis čalīts ar niku Snuffeklis., viņš samaksāja man 50 latus par kaut kādiem pāris awardiem., tad vēl kkā tika par moderātoru, bet tad arī sapratu ka tas nav smuki un negodīgi pret citiem un nahrenizēju. ( jo darīja sūdus ) ~ 2013. gadā, ja nemaldos.

 

tev samaksā 50 latus un tu nahrenizē? OP 

Link to comment
Share on other sites

tev samaksā 50 latus un tu nahrenizē? OP 

man samaksāja par awardiem, bet vēl yogijam laikam 50 eiro pārskaitija par adminu vai modu., un to es nahrenizēju, jo sūdus kaut kādus sataisīja :D 

Link to comment
Share on other sites

nice hate speech :D

Lasot so bija sajuta, ka vins tev tik loti nepatik ka butu gatavs aprakt dzivu. 

Cik biju spelejis taja komuna serveros, tur ari bija nenormals bardaks.

Edited by TheNazis
Link to comment
Share on other sites

Kickā pats arī tur kādreiz spēlēju un iepatikās, neredzēju nekādas problēmas, vismaz pirms 3 gadiem. chema arī likās, ka normāls čalīts, kamēr pok3monizēja visus serverus ar pluginiem. Žēl, ka šitā tagad tur notiekas un šitas bija jāizlasa :/ shame on them

Link to comment
Share on other sites

1. man nepatik ka tu citos projektos piemini kicku, tas ir nepareizi risināt šādas problēmas būtībā konkurējošu projektu forumos, varēji palīdzību forumos to veidot kur to cilvēki uzklausītu neatkarīgi, nevis kā tas sekos ka "kas tas par murgu, kāpēc tu to te veido, vienalga"

 

2. es nekad neesmu no neviena neko nozadzis jo man rūp mana, gan kā projekta sejas, gan mana personīgā reputācija, ja es kaut 1 reizi no kāda reāli būt ko nozadzis, tas arī būtu parādījies jau citur. Man patīk kā tu atklāti mani apsaukā par pataloģisku zagli, kaut visi pierādījumi tev ir sakarā ar spēlēm kuras vienkārši neesmu vēl izspēlējis, kuras neesmu nekad nevienam ne tirgojis, ne tērējis. Kuras vienkārši taupu lielākam konkursam.

 

3. tālāk tu saki ka es uzvesties kā dievs - jebkurš kurš uzturās projektā, ļoti zin to ka es esmu projektā nevis dievs, bet tieši kalps, mans viedoklis nav svarīgāks par kopējo viedokli, daudzi, tu to skaitā, zini ka es ļauju sev "kāpt uz galvas" un es super pacietīgs ar sodīšanu, tā man ir drausmīgi slikta īpašība kāda nav nevienā citā projektā kuros parasti īpašnieka vārds ir galējs - mans tāds parasti nav, es neesmu ne iedomīgs, ne valdonīgs, man nav ne mazākā sakara ar dieva sindromu.

 

 

4. "Šķirošana" - pamatā gandrīz visas neskaidŗības projektā ar sodīšanu par lamāšanos radās dēl 1 lietotāja The_Evil_One, kuram mazliet savādāk strādā domāšana par citiem cilvēkiem un šausmīgākā iedomība kas noveda pie tā ka līdzko kāds viņam nepiekrīt, visi citi kļūdās, kas man speciāli lika sarakstīt īpašus noteikumus līdz sīkumiem definējot to ko nozīmē "aizvainot" un es to arī izdarīju, ka gala vārds pieder administrācijai kopīgi to izlemjot, nevis to vai lietotājs pasaka ka "mani tas aizvainoja, ban"

 

Secinājums par šo rakstu:

Cilvēks kurš nesen tika atlaists no projekta augsta statusa un šodien dabūja banu, jo kārtējo reizi apsaukājās. Apsūdzēja mani zagšanā neuzprasot kad tiks izspēlēta tā balva, apsūdzēja dieva sindromā kaut pats ar tādu slimo, apsūdzēja ka cilvēki tiek banoti pēc manām iegribām, kaut tie tiek banoti tieši kopīgi pieņemot lēmumu.

 

love  the drama, atvainojos jau iepriekš visiem par šo murgu radušos :D un ceru ka šo lasot jums tikai rodas labs priekšstats par to cik jums ir labi kā šādu lietotāju NAV :D

Link to comment
Share on other sites

Well, mans experience no kicka - pirms daudziem gadiem iegāju uzspēlēt pubā, pirmajā dienā pieķēru vienu no adminiem čītojot un uztaisīju reportu. Rezultāts : čīterim tika noņemts banteam statuss, bet acc atstāts un bans uzlikts netika, jo čalis esot daudz naudu kickam devis. :D

Apvainojos, prasīju banteam un vēlāk arī acc, ko arī saņēmu. Tad chemijs prasīja vai nevaru palīdzēt ar CTF servera pluginiem un mapēm. Ilgi ņēmos, bet visu izdarīju un palīdzēju. Serveris ejošs, spēlētāji arī bija. Beigu beigās, pāris nedēļas kickā nespēlēju, jo skolas lietas bija jāsaved kārtībā un čemijs man visu vienkārši noņēma nost, jo esmu bijis neaktīvs. Sajūta apmēram tāda "ā, palīdzēji man toreiz? neatceros!" Nu, vismaz pāris sakarīgus cilvēkus tur iepazinu (enemijs, KK, Linduks utml), bet visā visumā, viens no maniem top-3 "akdievs, fuj" komūniem, uzreiz aiz matricas, kurā kaut kādi šizofrēniķi spēlēja un heala, kuru dzirdot uznāk slapja atrauga.

 

 

edit : Vismaz mans topiks ar CTF noteikumiem ir izdzēsts, kas jau ir kaut kas pozitīvs. Vismaz pusotru gadu tur stāvēja gifs ar džimu keriju, kuram seja aptīta ar skoču :D

Link to comment
Share on other sites

faz

Par Drūpija sūdzību - piekrītu ka tas bija dīvaini ka atstāju adminu, bet nu es joprojām skatoties to demo neredzu tur nevienu momentu ī100%, tiesa pēc tam viņš turpināja taisīt problēmas un norāva banu atkārtoti un tajā arī palika - kas savā ziņā pierāda ka viņš netiek aizstāvēts ārpus noteikumiem.

Par palīdzību ctf serverī kurš jau ir aizvēries, man jau grūti to komentēt, daudzi daudz kur palīdzēja ar daudz ko, bet ja ignorē brīdinājumus, nepabrīdina par prombūtni, itsevišķi brīdī kad serverī itseviški vajadzīgi admini, tad kāpēc lai netiktu admins noņemts, tas būtu tieši negodīgi pret citiem ja tas tiktu atstāts.

 

Vairāk šim topikam nesekošu jo te jau izveidojas pilnīgs offtopic, un ļoti labi saprotu ka jūs nerausta kas citā projektā tiek darīts :D Jauku vakaru Jums identieši

Edited by Chemijs
Link to comment
Share on other sites

Adminu noņem par to, ka esi prom no servera - okej.

Adminu noņem par to, ka esi serverī un izmanto palīgprogrammas - not okej.

Un vēl jo vairāk - patīk, ka jāņem nost vecie statusi, lai varētu uzlikt jaunus. Kas, jums tur kaut kāds noteikts skaits adminu paredzēts? 

sv_loģika 100

 

Demo joprojām palīgprogrammas nesaskati tāpēc, ka viņš vairs nestāv uz failiem.lv servera un viņu nevar nokačāt. Bet ja tev viņš tomēr ir pieejams, drīkst palūgt viņu iemest te? Ar prieku apskatītu vēlreiz :D Un ja arī saki no sirds - palīgprogrammas tur nesaskatīji, tad nafig vajadzīgs tas banteam, kurš pasaka "apskatījos demo, jāliek bans", ja tu viņus visus vienkārši ignorē un pasaki "100% čītus es tur neredzēju" ? Varbūt par to dieva būšanu tomēr bija taisnība? 

Link to comment
Share on other sites

faz

Par Drūpija sūdzību - piekrītu ka tas bija dīvaini ka atstāju adminu, bet nu es joprojām skatoties to demo neredzu tur nevienu momentu ī100%, tiesa pēc tam viņš turpināja taisīt problēmas un norāva banu atkārtoti un tajā arī palika - kas savā ziņā pierāda ka viņš netiek aizstāvēts ārpus noteikumiem.

Par palīdzību ctf serverī kurš jau ir aizvēries, man jau grūti to komentēt, daudzi daudz kur palīdzēja ar daudz ko, bet ja ignorē brīdinājumus, nepabrīdina par prombūtni, itsevišķi brīdī kad serverī itseviški vajadzīgi admini, tad kāpēc lai netiktu admins noņemts, tas būtu tieši negodīgi pret citiem ja tas tiktu atstāts.

 

Vairāk šim topikam nesekošu jo te jau izveidojas pilnīgs offtopic, un ļoti labi saprotu ka jūs nerausta kas citā projektā tiek darīts :D Jauku vakaru Jums identieši

davai, mīlam

Link to comment
Share on other sites

Kārtējie meli no mistera chemija puses. 

1. Mr. chemijs turpina melot :D Tu mani neatlaidi ,es ateicos http://prntscr.com/giuhyr, pat par tādu nieku tu neesi spējīgs nesamelot. 
2. "Man patīk kā tu atklāti mani apsaukā par pataloģisku zagli" Atkal meli, es tevi tā neesmu saucis, tas bija par melošanu. 
3. Pats tu man rakstiji ka nekur nevari atrast tās spēles ko legends sapirka priekš challeneges, ne skype ne pm. Kur tad viņas palika? :D :D 

Melo vienā laidā :D :D

Edited by Draiskulis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×