Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Miķelis

 

Īsti nav ko teikt par Tevi. Pēdējās dienas ienāk JB paspēlēt, pačato ar kādu. Forumā Tevi gandrīz vispār neesmu redzējis, ka ko darītu. Pēc profila bildes varu teikt to, ka Tev patīk volejbols who knows!?(Noteikti ar Rinaldu vasarā šauj vaļā tik voļuku). Čatā arī nekad neesmu redzējis Tevi, ka ko rakstītu.

Kluss un neuzkrītoš tipiņš. :)

Link to comment
Share on other sites

Jorens.

"Guess who's back,back again,Jorens is back,tell a friend" Viens no *khem* lojālākajiem *khem* un nīstākajiem ID biedriem,kārtējo reizi ir ticis atbanots un ieradies ID,lai dalītos ar saviem ikdienas piedzīvojumiem un sapņiem. Manās acīs ļoti neparasts cilvēks ar īpatnēju raksturu. Pēc visa redzētā,lasītā,dzirdētā garstāvokļa cilvēks. Brīziem l*hs,brīžiem normāls.  Bet kurš gan to nezin? Kaut cik nu jau pieaudzis un izskatās ,ka arī pieņēmies saprātā. Ceru,ka esi sapratis un esi pieaudzis no tā nestabilā tīņu vecuma un vairs netiksi neskaitāmas reizes banots/atbanots.
Apsveicu ar tiesībām btw, teorijas reizes bija bišķi par daudz, bet galvenais jau ir gala rezultāts. 

Veiksmi atkal noturēties ID un izturēt tos heiterus.

 

Link to comment
Share on other sites

Rausis.

 

Esam diezgan daudz saspēlējuši kopā gan jb, gan dr, taču īsti sarunu ar tevi nav sanācis izveidot, tāpēc vadīšos pēc tā, ko redzu forumā. Diezgan jautrs, sirsnīgs, sakarīgs cilvēks.Liecies ka esi tas, kurš draugus vienmēr patur prātā un neatstās tos nelaimē.  Cilvēks, kurš diezgan plaši un stingri māk izteikt savu viedokli par jebkuru tēmu. Aktīvs serveros, arī diezgan apzinīgs liecies.

 

Īsāk sakot- liecies sakarīgs čalis, varbūt sanāks kādu dienu par kaut ko parunāt. 

Veiksmi turpmākajos dzīves plānos.

Link to comment
Share on other sites

Go Hards.

 

Vienīgais beefs ar šo cilvēku var būt tas, ka viņam nepatīk tava dziesma, ko esi ielicis iekš music sadaļas. :D Neko citu gan daudz nav ko teikt, bet varu minēt, ka aktīvs identija biedrs, iesaistās sarunās un visā visumā pret visiem izturas draudzīgi - kas ir liels pluss manās acīs. :) Iespaids arī radies, ka nav no tiem dumjākajiem prātiem un arī ar humora izjūtu viss ir kārtībā. Katrā ziņā, patīkams mūsu komjunitija biedrs!

 

šas akka uzrakstīs "fazijs kidala"

 

Link to comment
Share on other sites

Jānis Zaļais, nez ko lai sakarīgu izvelku

Pēc izskata atgādini man kādu grieķu seno dievu, tev tādi izteikti sejas vaibsti, īpatnējs izskats, vai arī ja aizdomājas.. blondu Kenu...

Raksturā ja sākumā uzskatīju, ka tu tikai tāds apzinīgs, kārtības sargs pēc foruma, tad sastopot serverī, domas uz 180 grādiem apgriezās. Riktīgs bļauris tu esi, vārdi arī sprūk kā caureja no tevis. Bieži vien izsmejos par taviem teicieniem, humorizjūta laba, tas labi!

Zaļās krāsās fans, to arī šur tur padzirdēju

Kopsummā esi sakarīgs, samērā draudzīgs un arī kad vajag- ļoti gudrs un proti argumentēt savu viedokli.

Ar Tomiņu gejuči abi, laiza viens otra vafeļus, bet nē, jkjk, abi forši

Pārmīt vārdus gan nav sanācis, bet mejbī sanāks šad tad, tad jau redzēs, keep up the good work!

Edited by Kičiņš
Link to comment
Share on other sites

Mercury

Cilvēks kā tā jau normāls, bet tu man ne īpaši patīc, jo varbūt tāpēc, ka tu mani kā kaitini, bet es jau to neuztveru nopietni. Apceļ jauno Aidzi JB... :< Pēc manām domām nenopietns un neuzticams cilvēks citiem.

Tas arī viss.

Link to comment
Share on other sites

Jorens.

Viena no spilgtākajām personībām Identy'ā. Daudziem pret Tevi ir izteikta nepatika, taču manās acīs neko tādu neesi izdarījis. Aktīvs jb admins, labi pilda savus pienākumus. Cik esam saspēlējuši, sakarīgs čalis. Izskatās, ka prāts ir savā vietā, patīkams sarunu biedrs. Pat īsti nesaprot, kapēc Tevi daudz heito, neesmu bijis klāt laikam. 

 

Veiksmi tupmāk.

Link to comment
Share on other sites

Simplijs

 

Sen šeit pats neesmu bijis, bet kopumā ko varu teikt par Tevi ir tas, ka Tu esi kur pazudis un neesi vairs tik aktīvs kā agrāk.

Šur tur pa kādam topikam ielien ko ieraksti sakarīgu. Spēj adekvāti izteikties, ir savs viedoklis. Varbūt agrāk biji no sevis sadomājies kādu Dievu, bet tas jau laikam tikai manā uzskatījumā.

 

gl hf.

Link to comment
Share on other sites

jorens aka staigājošā mēnešreize

Šausmīgi jocīgs un dīvains indivīds, nesaprotu tavu domu gājienu. Pat tagad neatkāpšos un lai gan, tevi pēdējo reizi satiku rl ļoti sen, dzīvē tu esi piecas, ja ne pat desmit reizes sakarīgāks nekā čatā, tas tā, manas domas. 

Ļoti impulsīvs, nestabils, esi mēnešreize tāpēc, ka katru minūti maini domas un garastāvokli.

Tā jau tu esi draudzīgs un izpalīdzīgs pret tiem, kas tevi nekad nekaitina. Stulbs tu neesi, gudrs arī nē, atgādini man mazu cacu, piedod, manas domas. 

Patīk ļoti strīdēties virtuālajā vidē, nezin kāds bļauris tu esi dzīvē, toreiz kad bija csgo kino, kluss stāvēji maliņā un gandrīz neko neteici, varbūt tagad ir savādāk

Protams, laikam ejot tu esi noteikti kļuvis gudrāks, atbildīgāks un vairāk savaldies nekā agrāk, bet tāpat pie tā būtu vēl jāpiestrādā. Nevajag parādīt sevi virtuālajā vidē, nevajag klausīties nevienu virtuālajā vidē, joren.

IDenty neizskaidrotā, noslēpumainā mistērija - jorens, lai cik reizes izbanīts no šejienes, tāpat atgriežas

Tā jau draugs tu labs esi, kad neesi iegājis mēnešreizē, bet labāk es ar tevi komunicētu dzīvē nekā čatā. Novēlu visu to labāko!

Edited by Kičiņš
Link to comment
Share on other sites

Ja godīgi, tad vienīgais, ar ko tu saisties ir ZM administrators, kad mums vēl bija zm serveris pirms 3 vai 4 gadiem i guess. Viss pārējais - pāris reizes citos serveros biju redzējis, tāds kluss un mierīgs forumā, kas pazūd un uzped, pazūd un uzpeld.

Link to comment
Share on other sites

ziksis, čau draugs.
ZIksīts ir diezgan komunikabls cilvēks, sen neesam kontaktējušies, joprojām atceros lido, kur ieraudzīju tevi pirmo reizi, bija tāds vaau, tu tak vari būt eifeļa torņa vietā.;d ir bijušas savstarpējas nesaprašanas, bet kuram gan viņu nav virtuālā pasaulē. 
novēlu veiksmi dzīvē un ceru kādreiz mums sanāks parunāt un atcerēties vecus labus laikus.:)

Link to comment
Share on other sites

Forša meiča, kurai garšo konfektes :D

Lai arī normāls heiteris, bet tomēr ir patīkami parunāt ar šo cilvēku. Dažreiz dod labus padomus, arī liek pasmieties. Tev ir smuks dupsis :D

Intereses sex

 

Link to comment
Share on other sites

ZnT.

Zināms jau ļoti, ļoti sen, bet tajā pašā laikā par Tevi nezinu pilnīgi neko. Atceros, kad vēl tāds projekts kā stn bija savā plaukumā, biji viens no galvenajiem. Pats ar tur adminēju, bet tā īsti nekad ar Tevi nav sanācis parunāt. Pēc tā ko esmu novērojis- gudrs, sakarīgs cilvēks ar savu humora izjūtu.

Link to comment
Share on other sites

Ērik, Ērīk.

Nejauši atvēru šo topicu un sapratu, ka tevi nu gan labi zinu.

Atceros tevi no RE laikiem, kur arī pirmo reizi iesaistījos 1.6. Spēlējām kopā JB, kad pēc balss likies galīgs sīkais, bet pēc attieksmes stipri vecāks, bet patiesībā mans vienaudzis. Viens no sakarīgākajiem cilvēkiem kādu zinu iekš cs pasaulītes. Arī stulbs tu neesi, atceros to Viktorīnā ko vadīja T!mmy, pati to tikai tikko atcerējos. Agrāk bijām ļoti labi draugi, runājam gandrīz katru dienu, tāpat arī spēlējām ZE, ko dievinu vēl jo projām, noteikti arī to atceries. Pēdējo reiz, kad spēlējām tev iznāca kaut kāds niķis, nezinu kāpēc un neatceros par ko, bet kaut kas bija. Lielākoties neko sliktu par tevi pateikt nevaru. Prieks, ka zinu tevi un kaut kad jau noteikti atkal jāuzspelē. Veiksmi tev it visā :) 

Peace Out  :punk:

Link to comment
Share on other sites

Manās atmiņās vien kā mazs lecīgs skuķis, pēdējo reizi manīju RE čatā pirms ļoti ilga laika. Cerams, ka pa šo laiku esi izvērtējusi savas dzīves vērtības un sapratusi ko un kad runā. Cheers!

Link to comment
Share on other sites

zixis - ļoti ilgi zināma un pazīstama persona šeit, lēkājām gan 1.6 deathrunā, gan arī gadijās pašaudīties jailbreakā. pēdējā laikā gan neesi ne redzēts, ne dzirdēts. ar muļķībām neizceļās un, manuprāt, diezgan sakarīgš un foršs džeks :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×