Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Nez... Sēžu forumā un tpt izdomā kur ielaist man wp.... Nezinu, it kā liecies normāls no vienas puses, bet no otras baigi īgns... Pēdējā laikā maz redzu forumā, varbūt acis vairs nerāda..... Novēlu veiksmi turpmāk.

Link to comment
Share on other sites

Ilgi jau esi identija, bet es tevi kautka neesmu ieverojis. t.i., tevi esmu foruma vietas redzejis, bet neesi nekadu iespaidu uz manis atstajis. to var uzskatit pozitivi, t.i. neesi izcelies ar nekadam stulbibam. viens no tiem identy lietotajiem, ar kuru es vel neesmu sapazinies un kuru es kautka neesmu ieverojis, tas ari viss ko speshu pateikt, gl.

Link to comment
Share on other sites

:jorens:

Pārāk daudz runā sūdu, vari būt normāls, bet ne uz ilgu laiku, bet to sauc par pubertāti. Anyway gan jau nākotnē būsi ritīgi cool džeks, šobrīd nezini, kad vajag paklusēt un pieklausīties, visi tādi bijām. Sorry, ka tik īsi, neesmu visu nakti gulējis un lūztu nost :D.

Pēc šī posta eju tālāk drāzt smadzenes, lai noliktu sesiju.

Link to comment
Share on other sites

Aimucis.

Pirmais, kas uzreiz asociējas ir tā dziesma par vāverīti :D Atceroties tās skype sarunas uzreiz smaids sejā. Cik twiterī palasu, tas laikam cīnies ar prakses gala darbu. Galvenais neatstāj uz pēdējo nakti, citādi atkal publiski būs jāpaziņo, ka pulkstenis ir tik un tik un nekas nav izdarīts. Bet tas tā. Forumā tagad iespējams biežāk iegriezīšos, bet nekas nav mainījies, čatā izmetīsi kādu joku, bet īpaši kasīties nelien, kas arī ir labi, jo priekš kam tas vajadzīgs. 

Tad jau turpini būt tik pat pozitīvs, un saņemies piebeigt prakses gala darbu. Veiksmi ^_^

 

P.S. Un nemelo par dzīvesvietu. Nedzīvo gan Tu Dobelē! Vai tomēr? Man būtu jābaidās?

Edited by Vita
Link to comment
Share on other sites

sia

Labs gfxeris, vienmēr bija patikuši Tavi darbi, bet tagad esi pieklusis - jeb vienkārši neatrādi savus masterpīsus. Kādreiz bija par ko uzsist klaču un tā, bet tagad Tu tikai iegriezies - pasaki kautko tipa asprātīgu/gudru un pazūdi. 

Miers!

Link to comment
Share on other sites

Jaanis. Kaadreiz kopaa diezgan biezhi shaavaam cs go un tad bija tas posms,kad es apvainojos un mees to vairaak nedarijaam,bet par spiiti visam esi sakariigs chalis ar lielu talantu ziimeeshana,filmeeshanaa un tajaas lietinjaas.

 

P.S Atrodi labaakus cs go draugus.

Link to comment
Share on other sites

Mr.White

Šis cilvēks ir ar labu sirdi un ar humora izjūtu. Cik esmu redzējis viņa rakstītos jokus par kaut ko; piem (Dinamo), nevar nesmieties. Čalis no mana rajona.  Citreiz izbesī, bet tā jau var sakarīgi parunāt un nelec augumā un nediršas ar nevienu.

Uztaisi kādu giveaway spēlīti, lūdzu! :white:

 

GLHF

Link to comment
Share on other sites

pa žizņ gan jau normāls kekss, sportists n shit. pārāk bieži nesaprot ar ko runā, ko kam saka, nefiltrē bazaru vienuvārdusakot. līdz ar ko bieži atrauj banu, viens no nīstākajiem viepļiem identy.

Link to comment
Share on other sites

yogijs forsh. un labsirdigs. a un vel lai butu tris teikumi, yogijs smuks.

 

bet visa nopietniba, labs cilveks, ar visiem var normalu bazaru uzdzit, kaut ar dullo shaizi runa vai jorenu. kautvai MadYoga, reti kad dusmigs, un ja dusmojas, tad ta miilji dusmojas, ka jau puukainie un miikstie laaciishi. jogijs glabj cilvekus, nezinu vai kadu ir izglabis un cerams ka neviens nebus jaglabj :s anyway par to respect. kadreiz Aluksnes laivu sacenes ganjau saskriesies, cheers bumbuliit ;*

Link to comment
Share on other sites

šayz, Mans homie, atbrauksi uz LV as you kno, būs traki. Bet nē ja nopietni tad kruts čuvaks esi, atsāc zīmēt @ps . Karoče es netaisos te rakstīt baigo stāstu, vienkārši pietiks ar to kad šaize ir kruts un jūs nē. peace out nigaz one love homie <3

Link to comment
Share on other sites

Patīkama personība, kreatīvs un talantīgs cilvēks - ar kuru var atrast kopīgu sarunas tematu (praktiski vienmēr), par vecajiem laikiem ir jau daudz runāts un tie bija patīkami, bet kkā vairs man nav sanācis ar tevi pārmīt nevienu zilbi  - kad tevi un Artūru satiku @Rimi, pat nepazinu  - žēl, ka neizdevās vairāk pārmīt kādu teikumu vai iedzer pa limonādei/sulai/alu or what ever... Kādreiz vajag aizlaist kkur uzspēlēt biljardu (es uzsauc) 

 

-Mieru uz pasaules un viesiem labas domas!

 

 

Edit: Koņč - tomēr nebūšu, jo ar draudzeni uz Somiju laižam tieši tajās dienās :(

Link to comment
Share on other sites

ziksis- cik es tevi pazīstu, vislaik man esi licies dīvains-vienu dienu viss kūl, otro jau neapmierināts ar dzīvi. Vienreiz ir sanācis satikties dzīvē, kad neliels id bariņš devās slidot Rīgā, tajā skaitā es un nemaz nebiju izbrīnīta, kad ieraudziju divus metrus garu puiku. Slidot tu nemāki, tāpēc biji kā lācis uz ledus,  bet visumā bija kūl. Ir bijuši vairāki strīdi/nesaprašanas tava mainīga rakstura dēļ, bet ceru, ka tas viss ir aizmirst un gan jau kādreiz sanāks atkal pačatot.:) Vēlu veiksmi
p.s. dzirdēju uz positivusa būsi, tad jau saskriesimies.:)

Link to comment
Share on other sites

koncinjaa,diezgan neapdomīga,labs iespaids nav atstājies,laikam jāsaka,ka patīk iebraukt auzās un pēc tam kašķēties,bet nu ganjau pieņemsies prātā,ja godīgi neatceros nevienu reizi,kad kaut ko sakarīgu būtu izlasijis,jo tā jau reti parādies,bet kad esi tad ir kašķi,protams, nejau ar visiem, bet rupjības sit augstu vilni.

 

P.S ceru nākotnē parunāties tā sakarīgi!

Link to comment
Share on other sites

Mr.White

 

Tīri sakarīgs čūbijs, liecies tāds miera mika, bet citreiz Tev uznāk kādi melnie vai arī tie ir tikai piedūrieni.

Itkā liels NHL fans, bet LV izlase Tev gan nepatīk (keponisti). xD

Vēlētos dzīvē arī aprunāties, tajā pašā mītā ja būsi. (nezinu pats par sevi).

Lai veicas. ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×