Jump to content

sia

oldschool
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

sia last won the day on April 8 2015

sia had the most liked content!

5 Followers

About sia

  • Birthday 07/05/1997

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sia's Achievements

  1. sia

    Musician.

    2/10. uz tā bīta neviens nevar uzdrīkstēties kaut ko citu skaitīt, tur tak neviens cits uz viņa nevar ieskaitīt pat 1/10 tik labi kā paks.
  2. new onee! pm, ja vajag atslēgt un liksi vēl kaut ko //surenouz
  3. sia

    Musician.

    vispār lo-fi reps kā tāds patīk, bet nu, šķiet, ka viņam šī dziesma nav no tām labākajām. vēl ar līdzīgu vaibu viņam ir "jocelyn flores", tā labāk tīk. 7/10. šajai dziesmai, es nezinu, bīts baigi parauj un balss arī sapņainā, neko smagāku nevar paklausīties uz paģirām.
  4. sia

    Musician.

    10/10, bītam pašam savs stāsts.
  5. katru dienu pievienoju vismaz 5 jaunas, nedzirdētas dziesmas, tā kā, ja jums patīk, tad lūdzu SUBSCRIBE! nebijusi YT. patīk? SUBSCRIBE!
  6. hey! ņemot vērā to, ka nevarēju atrast nevienu mūzikas publicētāju YT, kurš pilnībā aizrautu, vakar izdomāju uztaisīt savu profilu, kurš tika nosaukts kā "17fthigh - No Copyrights Music". publicēju dziesmas, kuras līdz šim nav sasniegušas YT cietos diskus vai arī vispār nav redzējušas saules gaismu, cenšos atrast izpildītājus, kuri tikai šobrīd sākuši savu ceļu vai arī jau to dara kādu laiku, bet joprojām sēž ēnas paspārnē. kanāls satur tādus žanrus kā: electro pop, electro indie, electro R&B, electro soul, ambient electro, downtempo electro un citus tāda žanra mūzikas paveidus, kuri ieslēdz "chill" garstāvokli visas dienas garumā, hah. links uz kanālu šeit - https://www.youtube.com/channel/UC2JEEBKd56o8cMDYAaZ3_Qw būtu ļoti pateicīgs, ja uzspiestu uz SUBSCRIBE, ja izbaudat kanāla saturu! dažas dziesmas:
  7. pēc kafijas tases varētu spriest vairāk par tagad uzrakstīto.
  8. Šodienas mači, laukā lietus līst.
  9. Sveiki! Vēlējos redzēt, vai šāda spēle arī forumos tiks ievērota, jo nekad iepriekš tādu nevienā forumā neesmu redzējis. Spēles noteikumi ir pavisam vienkārši, katrs pasaka vienu cilvēka vārdu un nākamais rakstītājs kaut ko pastāsta par šo cilvēku, ja, protams, tāds ir bijis draugu lokā un beigās, kad uzrakstīts šis raksturojums, atkal pieraksta kādu citu cilvēka vārdu, lai atkal kāds cits varētu aprakstīt kādu savu sev pazīstamu cilvēku pēc jūsu izdomātā vārda. Sākšu. Vārds: Mārtiņš
  10. vajag steamotu hns. te vairākumam ir steams, plus ja tāds būs hns, iztiksiet bez tik daudz skripteriem/bugeriem, jo cik esmu spēlējis, tad reti tādos serveros sanāk sastapt tādus, kas ir pretēji non-steam serveriem.
  11. ct lj status izslēdziet, tie tikai t vajadzīgi.
  12. 5/10, nepatīk galdi
  13. Ja godīgi, tad šādu ol'school datoru vieglāk ir nolikt malā un nopirkt jaunu. Atmaksāsies, jo uzlabot tādu nav pilnīgi nekādas jēgas!
×