Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Artur B, serveros ļoti nopietns, bet var arī piedurties pie citiem kopā. :D Pēc fotkām zinu ka tu daudz tusē, Nopietns cilveks esi, viens no tiem kurš nemētā kruto kā mazs bērns, Foršs čalis, gan kādā ID mītā sadzersim kādu aļāku. Respect tev.

Link to comment
Share on other sites

Meksikānis.. Forš čalītis, jokojās pa serveri un bija jautri, neesmu sen komunicējis, bet tāpat domas nav mainījušās. Citreiz aizraujies ar dažādām stulbibām, bet katram vaig  pa reizei būt nenopietnam. 

Link to comment
Share on other sites

Aimo. Esi cilvēks ar labu humora izjūtu, manuprāt, ar tevi nekad nebūtu garlaicīgi, jo vienmēr esi tāds pozitīvs, komunikabls un atvērts sarunām. Cik zinu tad esi aktīvs in real life, tāpēc arī serveros esi sastopams retāk, vismaz pēdējā laikā neesmu tevi nekur manījusi. Bet nu ko lai saka, veiksmi tev, turpini būt tik pat pozitīvs.

Link to comment
Share on other sites

Sinča! 

Neko daudz jau nevaru pateikt, jo tā pa lielam neesam runājušas, tikai agrāk serveros sasveicinājāmies!

Cik atminos esi samērā kautrīga, bet neesmu labāka. Simpātiska un piemīlīga meitene. Un cik esmu novērojusi esi arī ļoti draudzīgs cilvēks pēc dabas! :) 

gl hf 

Link to comment
Share on other sites

Simplijs norm čalis, aktīvs forumā un huiņu te nedara, tā kā viss safe. Humora izjūta ar ir, vismaz bija, varēja par kko ierēkt un tā, nu cik čatā. No csa īpaši neatceros, laikam tāpēc ka pārsvarā tikai surfu spēlēju. Sen neesmu te ienācis, tā kā nevaru neko daudz pateikt. Cik sapratu tad 12. klase ir, veiksmi eksāmenos un tālāk dzīvē. Vari moš iemest savu snapchatu, ja bieži izmanto, pieaddos vai vnk @bodnieks.

Link to comment
Share on other sites

Suncc, pēdējā laikā kontakts zudis, bet cik atceros pozitīvs cilvēks ar kuru varēja pasmieties par jebko, aktīvi nodarbojas ar hokeju, nezinu, vai mācās, vai vienkārši tīri prieka pēc. Gribētos vairāk šādus cilvēkus @ id, kas pie katra sīkuma nemeklē kašķi, bet vienkārši pietaisa acis. Cheers, nepazūdi.

Link to comment
Share on other sites

Artūrs a.k.a akka

 

hmmmm...

Brīžiem esi pilnīgs āksts, bet brīžiem var normāli papļāpāt... Ja runā grupā, tad ar viņu normēli reti kad parunāsi, bet ja 1 pret 1 runā, tad uzreiz cita runa...  Parasti ir tas, kurš visus ap*irsīs, bet tā laikam ir ar visiem :< Viņš ir diezgan izteikts garastāvokļa cilvēks :< Bet tā jau ir kā citi jaunieši, īsti neizceļas no bara, kaut ļoti cenšas to izdarīt, bet arī MAIN grupa tevi neatšķir no citiem :(

Starp mums ir gājis visādi, gan bijuši strīdi, gan salabšanas... Atceros ka tevis dēļ noņēmu sev SURF administrātoru, bet nepagāja pat ilgs laiks, kad skype rakstīji un beigās atvainojies (:wub:) un paņemu atpakaļ SURF bossa krēslu! Un lai vai kas būtu noticis nekad nebūšu tavs heiteris ( nemaz neceri uz to :D ), bet lai arī esi MAINS, esmu tavs boss ^_^

 

šoreiz sanāca mazliet negatīvais, bet arī tas kādreiz ir jāpasaka :<

 

Veiksmi tev un gan jau kādreiz tiksimies dzīvē un tad varēs spriest vairāk viens par otru :<

Dont worry and be happy ;)

Link to comment
Share on other sites

Ak, mans mazais,mīļais  un pūkainais Miķelis (No Homo).

Puisis ar kuru jau no jaunības te pa ID spēlējamies, citreiz pārāk nopietns esi, bet es jau kā āksts (viņa teiktais) nespēju to saprats, kas ir nopietni. Var ar Tevi parunāt par visām tēmām un it īpaši pa ID meičām, ne Miķeļ? :troll:

Atceros tos laikus, kad iedevi man acc un it īpaši atceros to brīdi, kad viņu man atņēmi ;( Joprojām nespēju to Tev piedot. Tas, ka nebiju iegājis cs kādus 4 mēnešus nenozīmē, ka es neaktīvs :<

Beigu beigās viens no foršākajiem ID cilvēkiem, ar kuru var atrast kompromisu un uzpēlēt k ko kopā.

P.S. Kad spēlējam GMod atkal? 

P.S.S. Neatradu Vācijā Tev to suvenīru ar svastiku :( Bija arī bail jautāt. 

Link to comment
Share on other sites

Tev ir tāds nepatīkams niķis nodirst citus, bet tas jau pa jokam (cerams) :Kappa:. Mācies Ventspilī, bet could be wrong, esi vietējais jokdaris, ja pareizi sapratis esmu, bet sakarīgs jokdaris, neesi no tiem, kas huiņu dzen un pēc tam viens pats smejies :D. Agrāk salīdzinoši bieži jb tikāmies, manās acīs vienmēr būsi trollis, kas nebūt nav slikta īpašība, ja pareizi to uztver :D. Spēlē arī lolu, neesam vēl kopā saspēlējuši, bet gan jau viss ar laiku.

Edited by STFU
Link to comment
Share on other sites

Akd, ja Tu nezini šo cilvēku, tad kāpēc ir jāraksta vispār kaut kas? besi
Zintis, garā augumā, esam kontaktējušies, nekad nepatika tavi "joki", jo tev nav humorizjūtas :  tad pazudi no id, nezinu kāpēc, var būt meitene parādijās,darbs or smth, nav ne jausmas, tagad atkal atgriezies un  kā iepriekš runā stulbības un nesmieklīgi joko. Kopumā novēlu tev veiksmi dzīvē.mcā

Edited by Koncinjaa.
Link to comment
Share on other sites

sloka:]

normals puika, daudz zin, daudz saprot, sapratigs cilveks, apzinas ko dara un saka. skatos esi atpakal pie groziem ticis, vari atkal visiem pokemoniem wp dalit ;D nezinu cik tas ir jautri, es jau pats nesaprotu isti kapec tik daudz laika tai virtualai pasaulei novelu, bet nu ta ir sanacis. prieks vismaz ka esmu ar tevi saskrejies caur internetu, zinu tevi jau kadu labu laicinju... bet kautka gruti par tevi spriest, jo sajuta tada, ka tu ik palaikam mainies ;D ieprieks biji biki savadaks, tagad, pedeja laika, tavi komentari un uzvediba ir tiri ok, tapec es pat nezinu isti ko teikt... zinu tikai to kad ar tevi varetu kadreiz kadu alinu pacelt vai pachillot. tad ari varetu par tevi vairak spriest, ta caur netu, vispar besi aprakstit citu personu...

 

anyhow, cheers bro, gl :shaize:

Link to comment
Share on other sites

shaize a.k.a Rihards

 

Sen sen sen zināms frukts. Spēlēts kopā ar viņu ir diezgan daudz jau no ID JB pirmsākumiem, pat cw esam šāvuši kopā ^_^

Vienmēr var atrast par ko papļāpāt ar viņu. Mierīgs puika, vismaz neatminos nevienu reizi, kad redzētu tevi strīdamies ar kādu... Inteliģents jaunēklis ar radošo domāšanu :)

 

Veiksmi visā, ko dari :)

Link to comment
Share on other sites

Michela, Normāls resnīts forši jb spolēt kopā. Much fun. Vienmēr jautrību ievieš serverī, nekad nav garlaicīgi ar viņu. <3 Kādreiz līdz maķītim aizvedīšu, kad būs vairāk laiks un mazāk slinkums. LeL

 

p.s. Nekad nepiedošu to ka nocēli man deju partneri. :<

Edited by Dakteris Krabis
Link to comment
Share on other sites

Jurens, bieži vadās pēc principa, ja Tu man, tad es Tev. Nekad nepaliks strīda malā, vienmēr būs pirmais, kas labprāt turpinās ar stulbiem jēliem tekstiem un ņemot vērā, ka viņš ir iemarķēts, tad parasti pats atraujas ar banu.

Būtu jāsaprot, ka internets ir internets un čatā Tevi tikai cenšās provocēt, uz ko arī padodies un atkal saņem kārtējo banu.

Ir jāmāk pasmieties par sevi, jo provocētājam tas nedod kāroto baudu un apnīk. meh. gl

Link to comment
Share on other sites

Klāvs, vēljoprojām ierēcu tavu Siguldas mīta negadījumu :D Un neieskaitot to momentu, es vēljoprojām atceros kad pirmo reizi tevi satiku, kā tu škrobijies par to kad tev kontrole uzlika štrāfu un pēctam mēs tur pie kautkā gājām ieraut pa glāzei "sulas". Bet tā, cilvēks kā tāds tu esi labs. Vienmēr esi palīdzējis kā spēsi vienalga kādā jautājumā(it īpaši jau ar kompjūteru). Humora izjūtai tev arī nav ne vainas, bet brīžiem čatā lasot tā vien prasās tevi satikt dzīvē un uzšaut pa aci :D CS:Go arī esam pietiekoši šāvuši un tavu spēlēšanas stilu vēljoprojām nesaprtu, bet tas jau poxuj :D galvenais kad vari kādu nošaut. Žēl kad rankā krities tādā pašā līmenī kā es, bet es jau paspēju no tā pazemojuma izlīst ārā :D Cerams vēl jau paspēs kādreiz dzīvē uz iekost kādu kebabu pie glāzes sulas(piedod, bet neko grādīgu točna kopā ar tevi dzert negribās :D ). Turi buru un lien ārā no tā csgo pazemojuma :D 

Link to comment
Share on other sites

Artur B.

Manās acīs ļoti nopietns cilvēks. Laikam esat baigie draugi ar Cracker un kas vēl tur istabas biedri, īsti nezinu.

Cilvēks ar humora izjūtu, bet redzot tevi iekš ID čata, no Tevis tos jokus maz var redzēt.

Kā arī neizcelies ar stulbībām.

gl

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×