Jump to content

Suncss

oldschool
  • Posts

    261
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Suncss last won the day on January 30

Suncss had the most liked content!

About Suncss

  • Birthday 07/28/1997

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Gejs bļe
  • Attiecībās ar

Recent Profile Visitors

12051 profile views

Suncss's Achievements

  1. new phone who dis

    1. Rabbit_LV

      Rabbit_LV

      dis yo ex where my child support money at

  2. big money, big booty bitches.

  3. つ ◕_◕ ༽つPENIS༼ つ ◕_◕ ༽つ

  4. Pamanīju jau @ subs, pirms šeit. Ir jau labi, tik žēl, ka 1.6 miris un tur neko tādu vairs neliek, kā arī surferi nav vecie. 2-4 gadus atpakaļ gan būtu bijis labi.
  5. Pamēģini jaila grīdā izšaut vai ar nazi izgriezt caurumu un tad kā iekrīti jailā, izkritīsi ārā uzreiz. Tik žēl ka katru roundu jāgriež jauns.
  6. nicenice. Eh, vecie labie surf laiki, meh.
  7. Simplijs norm čalis, aktīvs forumā un huiņu te nedara, tā kā viss safe. Humora izjūta ar ir, vismaz bija, varēja par kko ierēkt un tā, nu cik čatā. No csa īpaši neatceros, laikam tāpēc ka pārsvarā tikai surfu spēlēju. Sen neesmu te ienācis, tā kā nevaru neko daudz pateikt. Cik sapratu tad 12. klase ir, veiksmi eksāmenos un tālāk dzīvē. Vari moš iemest savu snapchatu, ja bieži izmanto, pieaddos vai vnk @bodnieks.
  8. Slowmo garām, kā arī mūzika garām, pameklēt vajag ko čillīgāku priekš surfa. Labi ka vismaz 720p60. Žēl ka es surf jau quitted pirms kādiem 2 gadiem.
  9. Suncss

    saskaņa.

    tā ir, kad idioti nobalso par Kaimiņu, neko darīt, nebiju domājis ka Latvijā ir tik daudz atsaldeņu.
  10. leaked jauno Ariana Grande's nude. https://i.imgur.com/FNRlAkc.png

    1. Chucky

      Chucky

      Jaa, ljoti smiekliigi, hahaha, esi pelniijis balvu par gada klaunu.

    2. excalibur

      excalibur

      Viņš tādu sen dabūjis jau, LuL pretendē uz otru. c:

    3. ABC

      ABC

      PS6 Master ! xD

  11. nav jau tik traki, pārāk garš un lame intro tik un dziesmas no abiem taviem surf vids dzirdētas citos surf vids. + pārāk klusa dziesma.
  12. Pat tu vēl šo miskasti spēlē. okok, par video. Baigi kantains viss liekas. Trikus nobeigt kaut kur nokļūstot normālā vietā, nevis apraut vai kādā kustībā, bet gan redzot ka apstājies uz normālas vietas, nevis turpināsi krist vai nositīsies. Nešaut, nedurt, nemainīt wepus surfojot. Dabūt to logu nost, kas ir apakšā. Nomainīt skyboxu varbūt patīkamākam skatam, defaultais iesūkā pamatīgi. Moš kādu palēlinājumu uzlikt uz kādu brīdi ka tu caur to flagu izlido vai uz trika beigām, ja būtu ar dziesmas ritmu, tad vispār glamur. Viss kkā sasteigts izskatās, moš kaut nedaudz lēnāku vajadzētu. Varbūt cl_bob 0 lai weps nekustās, bet tas kā kuram labāk patīk. Nekādas fona skaņas kā skype utt. Tā efekta vietā 0:40 manuprāt varēji pataisīt lēnāku video pašu labāk, un to efektu arī lēnāku, kvalitatīvāku. Aj nu tas tā uz ātro, rīt paskatīšos vēl un padomāšu ko ieteikt, ja atcerēšos, jo tagad galva arī nestrādā kārtīgi. Pats paskaties kādus surf vids, zināsi ko uzlabot, no kā mācīties. Ja vajag, moš kko pm varu iemest. Sagribējās uzsurfot pa ilgiem laikiem.
  13. Suncss

    Surf mape

    Iron vienmēr ir bijusi camperu mape kur tik fragus var vākt, ne normāla surfa, pilnīgi nekā. Agrāk arī ir bieži mainījusies uz ss2, bet tas jau ļoti labi, vismaz ir normāla mape kur var normāli surfot un nav tā campošana. Ja esi admins kā labs spēlētājs kurš ilgi nemirst, tad ir grūtāk izsekot visus pārkāpumus, jo tomēr tu nevari ievērot visus pārkāpumus utt., jo to vietu kur campot var ir tiešām daudz un kad visi čīkst, nevar zināt kuram ticēt, kuram nē. Kaut kādā surf_sand vai ski2, var mierīgi izsekot kas campo, kas nē, kā arī citās mapēs, jo tur nav tik daudz to campošanu vietu un ir vieglāk pārskatāma.
×