Jump to content

Dzabars

oldschool
  • Posts

    803
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Posts posted by Dzabars

  1. Palielam nekā..Uz klubiem, bāriem u.t.t negāju arī līdz šim

    + retāk iet uz veikalu, ietaupās nauda

    +maska netraucē dzīvot un Gobzems ir lohs

    +cenšos nedrūzmēties

    +Ir saprasts cik daudz draugu ir patiesībā lohi un, ka izglītība daudz ko spēlē cilvēka dzīvē

    -Nenotiek pāris pasākumi kas interesētu

    - nedaudz samazinājušies ienākumi.

    - Tiešām zinu cilvēkus, kas strādā NVD, cilvēkus kas ir saslimuši, kā arī kas miruši, nekas uzjautrinošs tas nav nogalināt savu omīti

  2. Savu laik, ja nemaldos 2012. saliku savu pašreizējo pc ne tajā lētakajā kantorī, Dateksā par mazāk nekā 300 latiem, joprojām iet, un arī paspēlēt kko var. Rodemental variants ir labais. Ja vēlas tiešām geimot par tādu ciparu, rīt būšu darbā, par tādu ciparu sanāks samērā moderns i7 jau ar kādu gtx 1080(lietots)

  3. "Un protams next dienā bija jābrauc skatīties 3d kino... nekad vēl nebiju tik ļoti lūdzis jēzu, lai neizvemtos no milzīga delfīna, kurš tev peld sejā."

     

    Paldies tev faz, sasmīdināji tik tiešām gandrīz līdz asarām, vēl tagad smaids līdz ausīm. :D Forša intervija, interesanti uzzināt ko vairāk par komūna draugiem.

    edit: Vēl vairākās vietās sirsnīgi izsmējos.

  4. Arturs B, čalis kurš vecajā 1.6 dd2 ārdīja visus laukā. Vari teikt vai neteikt, ka čītoji vai nē, tas lai paliek pie tevis. Agrāk biji tāds nedaudz reidž čalis kā arī dirsīgs, beigās jau paliki mīlīgs, tagad jau mēs te visi, kā viena liela ģimene, kuri pa retam satiekas. <3

    P.S Šim galdiņam vairs neliet.

×