Jump to content

fvckweebs.

Lietotājs
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    fvckweebs. got a reaction from faz in FACEIT UN STEAM   
    csgo f2p ir no 2018. gada. Ja tev pirms tam viņš bija nopirkts (pirms 6 gadi), tad prime vajadzēja būt automātiski!? Vismaz man tā bija.
  2. Upvote
    fvckweebs. reacted to Hazzelis in Covid vakcīna   
    Jaunieti, tu mēdijus vairāk klausies dalbajobs, covids ir prosta gripa, kas ir vairāk lipīga un viss, tas ka veci vai uz pirkstiem skaitāmi jaunāki cilvēki mirst tas nav nekas, no parastas gripas bija daudz vairāk mirušie ar daudz reiz lielāku gados jauno cilvēku miršanas koeficentu, bet neviens to mēdijos nerakstīja, jo tas nebija populārs topiks vairs jau cik gadus, parādijās jauns vīruss un visiem parādijās veids kā uzpelnīties (masku un visu pārējo aizsarglīdzekļu lielais cenas kāpums, valstis, kas uzpelnas no savienības fundētās naudas, mēdiji (ne velti Tu mēdijos redzi vairākus rakstus par covidu dienā) utt.). Es esmu pārliecināts, ka pret šo vīrusu sen jau bija izveidota vakcīna. Tiem pašiem mēdijiem jau bija raksti (Ja tu tik ļoti tici mēdijiem), kas vienkārši pierāda to, ka šie skaitļi nav korekti (nemeklēšu , darīt man nav ko, ja tik ļoti seko līdzi tam visam gan jau zināsi) tam ne pārāk daudzi pievērsa uzmanību, jo valsts vadošie uzreiz apklusināja ar tekstiem- "Tā nav taisnība" un lielākā daļa tam pavilkās līdzi kā aitas. Ja tu nesaproti kā pasaule strādā, uz ļoti jauka līdzekļa kā nauda, tad turpini dzīvot mammas pagrabā un klausīties visādas muļķības, ja nav savas galvas, tad piedod atvaino.
    Kāpēc pieminēju "Čau, still mistiskā veidā pēc šīs saslimušo skaita statistikas neesmu saslimis", es strādāju Rīgā kur ir lielākais saslimstības skaits Latvijā, gan iepērku produktus, gan pārvietojos.
    Protams visi varam gudri dirst par šo vīrusu un diskutēt, par cik katram ir tiesības uz savu viedokli, bet kamēr es pats neizjutīšu šo vīrusu uz savas ādas es tam neticēšu, man pašam ir pazīstami ārsti, kolēģu sievas, kas strādā medicīnas jomā, un visur izskan viens teikums - "daudzus pacientus noraksta uz covid-19, jo tas ir ienesīgi ārstniecības iestādēm." Gribi tici, gribi netici. Visu laikam pateicu vairs par šo sūdu nediskutēšu.
  3. Downvote
    fvckweebs. reacted to veterans in Multilevel Marketing Cults   
    Es zinu vienu ļoti labu piemēru kurš šis stāsts izskatās savādāks... Es runāju tieši par Sw Advantage.  Mans best guy ever un Mentors kurš arī ir zināms šeit daudziem,  ar to ļoti veiksmīgi nodarbojas. Un tas skills ko viņš tur ir ieguvis - SALES ir pats svarīgākais kas var būt, jo ja to iemācas pārdot vari jebko un darbs tev vienmēr būs. (You da best man!) Tas ko daudzi nav pamanījuši, ka cilvēki labāk redz negatīvo pusi šim visam nevis pozitīvo

    Man ikdienā ir kontakts ar MLM cilvēkiem un es zinu kā viņi darbojas un arī kā tie kas pelna diezgan lielu ciparu mēnesī darbojas un kā pelna, un ir atšķirība no profesionāļiem un amatieriem, kuri skraida apkārt un saka, ka tas ir easy money. Tieši tie cilvēki kas to dara hardcore sačakarē priekštatu par šo sfēru kā tādu. 

    Network marketings / MLM filozofija nav slikta - Izmanto produktu un IESAKI draugiem un ja viņi arī grib izmantot šo produktu tad saņem procentus. Tas ir rekomendācijas mārketings kas strādā ļoti efektīvi, jo mūsdienās avīzes neviens vairs nelasa un televizoru arī neskatās, pasaule mainas, bet tas kur mēs vienmēr ieklausīsimies būs draugos. 

    Piemērs : Mans draugs noperk iphone un iesaka to man, ja es viņu nopērku viņs par to neko nesaņem, bet tas taču būtu godīgi, ja arī šis cilvēks kaut ko saņemtu right? Tieši tā strādā MLMs

    Diemžēl tas viss tiek ļoti izdrāzts ar to ko dara lielāka daļa, stāsta ka tas ir ātrs money, ka skolas sūkā, ka tas viss ir vienkārši. 

    Es esmu runājis daudz par šo tēmu ar dažādiem cilvēkiem un lielākajai daļai nepatīk, ka kāds uz viņu reķina "nopelna". Daudzi ir teikuši, ja TU par to neko nedabūtu es šo produktu pameģinātu, bet tā kā tu par to pelni, to nedarīšu. Tas vien parāda to cik cilvēki ir egoistiski, jo ja man ir Produkts kuru Tu gribi un tu viņu negribi pamēģināt tikai tāpēc, ka es uz tā pelnu ir debīlisms in my eyes... bieži vien tas ir the case.  Jo no Win, win šie cilvēki izvēlas, lose / lose tikai dēļ viņu ego.

    Also kāpēc daži kaut ko spēj panākt ar to pašu un Sw un nē, tas ir atkarīgs no cilvēka un tas ko viņš dara, tas ir tā pat kā ar gymu. Ja divi cilvēki sāk iet uz GYM vienlaicīgi viens iet katru otro dienu viens iet vienu reizi nedēļā, vienam gada beigās ir progress, otrs stāv uz vietas... Kurš beigās ir vainīgs GYM's?

    Kā jau daudzi zin es pārstāvu TPR  un esmu viens no tiem galvenajiem, BET tas ko daudzi nesaprot ir kā tas viss strādā un domā tikai tāpēc, ka mana "pozīcija" ir leaderis, es pelnu lielāko $ un lidoju private jet, kas ir bullshits. Tu MLM nepelni sēžot rokas salicis un neko nedarot tava pozīcija tur neko neozīmē. Mans fokuss ir citur.
    Tas ko man šis viss ir iemācijis ir milzīgs daudzums informācijas par finansēm, kā arī sevis pilnveidošana :
    - sevi pilnveidojis kā cilvēku, - savas prasmes runāt ar cilvēkiem, savu mindsetu.
    - esmu runājis 300 cilvēku priekšā
    - esmu iemācījes diezgan daudz par to kā strādā finanšu instrumenti
    - es vairāk saprotu par investīcijām, kā arī kāpēc vajadzētu investēt. 

    Tas kas jums ir vienkārši jāpieņem tas ir marketinga veids kā mūsdienās tiek pārdots un thats it. Gribat to jūs vai nē.  Un yes es esmu atvērts diskusijai. Come at me dawgs. 

    - Ar cieņu un mīlestību jūsu mīļākais Pīrāgs.
  4. Like
    fvckweebs. got a reaction from boomix in Sveicam: boomix   
    Sveicu Tevi dzimšanas dienā, BoombI4!
  5. Like
    fvckweebs. reacted to churins. in boomixam !   
    Sveiks, man ir problēma sakarā ar maniem jailbreak modeļiem un maskām.
    Es esmu liels jailbreak spēlētājs un esmu vinu spēlējis ļoti daudz, man bija nopirkti kādi 5 modeļi ka piem.: Trevor, Harley Quin, Ballas 2, un daudz maskas ka piemeram vistas maska u.c, Vienu dienu mans brālis spēlēja solo competitive un vina teammate hakoja un vins tā rezultātā  dabūja asociattes BAN (VAC) šajā rezultātā es vairs nevaru spēlēt jailbreak un visi mani modeļi un maskas (mana nauda) aizgājusi vēja. Man ir liels lūgums vai tu boomix nevarētu pārlikt manus modeļus un maskas uz mana otra steam accaunta. Man ļoti pietrūkst mani modeļi un maskas. Paldies, saulainu dienu visiem!
  6. Downvote
    fvckweebs. reacted to Emilsk10 in Valorant konti   
    Sveiki! Es pardodu savus abus valorant kontus. Varu ņemt pretī idc vai csgo skins
    Dm mani steamā priekš detaļam
  7. Upvote
    fvckweebs. reacted to boomix in Marta jaunumi, AWP, Corona, FREE VIP   
    Hello mani dārgie biedri un draugi!
    Ta kā pēdējā laikā mums ārpasaulē notiek visādas šausmīgas lietas, mēs, IDenty gribējām jūs iepriecināt ar pāris labām un foršām lietām, lai skats uz dzīvi būtu gaišāks. 
    Kopsummā pašreizējās izmaiņas un jaunumi CS:GO serveros:
    Izveidots AWP serveris (awp.identy.lv) , tiks vēl papildināts un uzlabots, lai arī cilvēkiem viņš jau pašlaik patīk, Jaunas 33 mapes 2% iespēja raundam būt noscope round Raunda beigās MVP saņem gravity&speed Custom scoreboard ranki (punktu skaits rankos var tikt vēl mainīts) WS/knife/gloves Camp meter 1v1 situācijā iespēja izvēlēties dueli 1.5 sekundes spawn protection, lai netiktu nošauts uzreiz spawnā Damage indikators, kurš iešaujot tev parāda cik damage izdarīji Custom team balance Pievienots anticheat
      Ievietotas jaunas mapes Jailbreak, un ir vēl vesels saraksts ar mapēm ko vēl ievietot un testēt, jb_chicken_island jb_paper_alive_ultime_se jb_obama_v5_beta jb_minecraft_prison_b3 ba_jail_didicentral_perk2
      Jailbreak raunda sākumā tagad tiek ieslēgts KZ automātiski Atjaunots arēnas plugins, tuvākajās dienās tiks pievienotas jaunas mapes Pievienota tracking sistēma par mapes statistiku https://identy.lv/mapstats/ , vēlāk vadoties pēc šiem statiem mapes ko cilvēki nespēlē tiks izņemtas no vote ārā Surf ievietots plugins, lai varētu nomutēt mapes mūziku ( !sound ) FREE VIP PUB visiem uz nedēļu, lai saistībā ar Corona, cilvēki paliktu vairāk mājās un izbaudītu PUB #paliecMājās . Tiem, kam bija iegādāts VIP, tas tika pagarināts vēl uz nedēļu. Tiem kam ir pirkti VIP ir slot priekšrocības. Īsumā tas arī viss, pie AWP servera vēl tiek konstanti strādāts, tas tiks papildināts arī ar VIP privilēģijām, kas tiks piešķirtas, ja būsi pievienojies IDenty steam grupai ;) 
     
    Droši postojam, ja vēl kādi ieteikumi
    Cheers
     

  8. Like
    fvckweebs. got a reaction from latvianguy in AWP Serveris?   
    Par war3 ieteikumiem: Izskatās, ka cilvēki galīgi nesaprot, ka darba apjoms, kāds nepieciešams, lai uzbūvētu tādu modu kā war3 - pilnīgi un galīgi nav salīdzināms ar pub,arena,surf,bhop pat saliekot kopā. Tas ir nenormāli liels darbs un ja man kāds nepiekrīt, var iet palasīt info par cs 1.6 war3 moda specifikāciju. Tas vairāk izklausās pēc liela sub-projekta būvēšanas, ja tam vēlas pieiet klāt nopietni. Cilvēkam, kurš viņu veidotu, būtu pilnībā jānovēršas no paša identy un 100% jāpievēršas paša moda būvēšanai. Nemaz nerunāšu par to, cik daudz laika tam vajadzēs.
    esi reāls
  9. Like
    fvckweebs. got a reaction from Outpace in AWP Serveris?   
    Par war3 ieteikumiem: Izskatās, ka cilvēki galīgi nesaprot, ka darba apjoms, kāds nepieciešams, lai uzbūvētu tādu modu kā war3 - pilnīgi un galīgi nav salīdzināms ar pub,arena,surf,bhop pat saliekot kopā. Tas ir nenormāli liels darbs un ja man kāds nepiekrīt, var iet palasīt info par cs 1.6 war3 moda specifikāciju. Tas vairāk izklausās pēc liela sub-projekta būvēšanas, ja tam vēlas pieiet klāt nopietni. Cilvēkam, kurš viņu veidotu, būtu pilnībā jānovēršas no paša identy un 100% jāpievēršas paša moda būvēšanai. Nemaz nerunāšu par to, cik daudz laika tam vajadzēs.
    esi reāls
  10. Like
    fvckweebs. got a reaction from wueeuu in AWP Serveris?   
    Par war3 ieteikumiem: Izskatās, ka cilvēki galīgi nesaprot, ka darba apjoms, kāds nepieciešams, lai uzbūvētu tādu modu kā war3 - pilnīgi un galīgi nav salīdzināms ar pub,arena,surf,bhop pat saliekot kopā. Tas ir nenormāli liels darbs un ja man kāds nepiekrīt, var iet palasīt info par cs 1.6 war3 moda specifikāciju. Tas vairāk izklausās pēc liela sub-projekta būvēšanas, ja tam vēlas pieiet klāt nopietni. Cilvēkam, kurš viņu veidotu, būtu pilnībā jānovēršas no paša identy un 100% jāpievēršas paša moda būvēšanai. Nemaz nerunāšu par to, cik daudz laika tam vajadzēs.
    esi reāls
  11. Upvote
    fvckweebs. got a reaction from skaruu in AWP Serveris?   
    Par war3 ieteikumiem: Izskatās, ka cilvēki galīgi nesaprot, ka darba apjoms, kāds nepieciešams, lai uzbūvētu tādu modu kā war3 - pilnīgi un galīgi nav salīdzināms ar pub,arena,surf,bhop pat saliekot kopā. Tas ir nenormāli liels darbs un ja man kāds nepiekrīt, var iet palasīt info par cs 1.6 war3 moda specifikāciju. Tas vairāk izklausās pēc liela sub-projekta būvēšanas, ja tam vēlas pieiet klāt nopietni. Cilvēkam, kurš viņu veidotu, būtu pilnībā jānovēršas no paša identy un 100% jāpievēršas paša moda būvēšanai. Nemaz nerunāšu par to, cik daudz laika tam vajadzēs.
    esi reāls
  12. Upvote
    fvckweebs. reacted to gurix in AWP Serveris?   
    labiņi  nedušmojies 
    AWP serveris.. ko tik ļoti bezjēdzīgu kopš piedāvājuma ieviest pub 2 neesmu redzējis.
    krievu serveri ir pa pilno kur vari zipat savu awp ar rankiem
  13. Downvote
    fvckweebs. got a reaction from _TnT_ in AWP Serveris?   
    Nē, atsit krievu komūnu piegaršu uzreiz, it īpaši, jo pieminēji vēl ranku sistēmu.
×