Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/19 in all areas

  1. xaotic

    Musician.

    10
    2 points
  2. Walter

    [JB] _TnT_

    labi, noskatijos demo, serverī bija 6 cilvēki un mape tik tiešām bija pārāk liela, priekš tik maz cilvēkiem, un viņš uzlika vote vai mainīt vai nē, jums bija iespēja izvēlēties lai viņa netiktu mainīta. bet tu vienīgais biji tas kas negribēja lai mape tiek mainīta, visi pārējie nobalsoja lai mainītu. sūdzība nepamatota. tc.
    2 points
  3. Arcca

    [JB] _TnT_

    Uzsākt balsošanu tad mūsdienās skaitās kā abuse of power? Ja 86% nobalso par maiņu, tad pilnīgi normāls rezultāts, manuprāt. Un ja jau cilvēks nojauš, ka tik daudz cilvēku gribēs mainīt, tad pareizi dara, ka uzsāk balsojumu.
    2 points
  4. akka

    Brīvrunu batls 2019

    domas?
    1 point
  5. Walter

    [Unban] trenzi_

    bans samazināts uz 1 dienu un pārlikts tikai uz arenu nevis uz visiem serveriem, jau esi ticis banots par šo vienreiz, mācībai bija jābūt tad, bet izdomāji to izdarīt vēl reiz. kā arī tu man neiedevi ne demo, ne mapes nosaukumu, ne roundu kurā tas notika, man nācās iet cauri 4 demo un visas skatīties vai pa tiešām tu nečīto. nedari stulbības, paldies. tc.
    1 point
  6. steps gan bija hella dissapointing, labāk būtu palicis pie narkotiku tirgošanas.. kā jau viņš pats minējā - "brīnos, kā vispār esmu ticis tik tālu".
    1 point
  7. TheZIXIS

    [JB] _TnT_

    cilvekiem deva iespeju izveleties - paliek vai maina. Nesaskatu problemu. #Demokratija #IDnetaisniba
    1 point
  8. noyo

    [JB] _TnT_

    Neuzskatu tur nekādu power abuse, jo admins rīkojās pareizi un uzsāka balsojumu kurā ļoti daudz spēlētaju piekrita mapes maiņai.
    1 point
  9. DZIVNIEКS

    Brīvrunu batls 2019

    patika wiesulītis, bet mazo normāli apraka. Abru jau zaebal katru reizi redzēt, lai dod iespēju citiem cilvēkiem paskaitīt.
    0 points
  10. smux

    [JB] _TnT_

    1. https://steamcommunity.com/profiles/76561198023746366/ 2. jb_fentex_fix 2019-06-14 18:30 1.0 MB 3. Pēc ilgiem laikiem Jailbreikā bija kāda cita mape jb_fentex Beidzot izgajām ara no 6 mapju rotacījas Vice,Overcores,Peanuts,snows,vipinthemix un moonjail. Šeit ir vakardienas daļa no mapju izvelēm ----> http://prntscr.com/o1wzqf Mape sākas, ienāk tnt, uzliek vote lai mainītu, 86% izvelas lai maina. tā arī nomainīja.Kapēc ir jaābuso savs powers ka Servera administratoram lai nomainītu mapi kas tev nepatīk?Kādeļ ir jāņem mape un pec tam viņu nomainītu atpakaļ uz to 6 mapju rotacīju. Ja nepatīk mape nopērc Force rtv, vai nospelē 20 minūtes un kliedz lai raksta RTV chatā un izvēlas snow vai overcore.
    -1 points
  11. Mans niks: twitch.tv/trenzi_ Mans steamID: 76561198343258472 Admins: Console Admina steamID: 0 Serveris: arena Iemesls: false-cheat-detect Laiks kad nobanoja: 2019-06-15 00:46:32 Bana ilgums: 1 dienas (1440 minūtes) Links uz banu: links Demo: - Paša paskaidrojums par situāciju: kapec man ir bans, ja jusu serveris mani par neko nobano? varetu ludzu unbanu? vispar man nebutu jaludzas. normali butu, ja vel VIP iedotu jailbreaka uz 3dienaam par shito . -trenzi
    -3 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×