Jump to content
PostCollector

Ieteikums, vrb citu domas par šo?

Recommended Posts

Sveicināti!

 

Gari rakstīt jau nav jēga, saprotu, ka manam viedoklim nepiekritīs daudzi, bet zinu, ka ir arī kāds, kurš piekritīs, jo esmu runājis ar bijušiem adminiem, ar kuriem man ir saglabājies labs kontakts šo gadu laikā, kamēr esmu spēlējis Identy JB serverī. Šis topic nav domāts kā apvainojums vai skaļa nepatiku izteikšana... parasti jau man ir slinkums šādu sviestu stāstīt kādam, bet aiz tā, ka ir interese, ko par šo teikt citi lielākā publikas skatijumā, ir interesanti!

 

Tātad JB spēlēju jau ilgi, ja nemaldos, 3 gadus... bijušas lielas pauzes aiz tā, ka apnīk vai ir arī ko darīt ārpus savas istabas. toxic spēlētāji būs visur un vienmēr, arī pats mēdzu tāds būt. Ja man ir kas tāds, kas krīt uz nerviem, es to pasaku. Esmu emocionāls, mēdzu pateikt arī kādu rupjību... Saprotu, ka visi vēlamies mierīgus, draudzīgus serverus. Bet no toxic diemžēl netiksim vaļā, lai ko admini nedarītu. Esmu saņēmis pietiekami sodus, un pat neapstrīdu, ka nepelnīti. Pārspīlētus, jā varbū!

 

Doma tāda, ka spēlējot serverī esmu pamanijīs, ka katrs admins rīkojas pēc saviem ieskatiem, redzot pārkāpumu... Šo sodu piemērošana ir diez ko nesabalansēta, jo ir redzēts, citam par lamāšanos iedod sodu uz 10 min, citam uz 5h... nu saprotu, vairāki faktori nosaka to kādu sodu saņems.. bet diemžēl nekur neesmu redzējis to, ka būtu aprakstīts par kādiem pārkāpumiem pienākas sods, kāds un cik ilgi... Domāju, ka daudziem tas būtu lietderīgi, lai neveidotos nesaskaņas starp spēlētājiem un adminiem. Nepamatoti ct bani, gag utt... ir izjusti uz savas ādas, gan manīti uz citiem spēlētājiem. Protams, adminam vienmēr taisnība bet kaut kādu info par  to, kas man draud, ja darīšu to, vai šo, ir aprakstīts? varbūt neesmu pietiekami meklējis?

 

Serverī kādam adminam nepatīkot ir 50% lielāka iespēja dabūt sodu.. tas ir fakts un tā tas vienkārši ir... JB serveros jo īpaši, bieži mums ir nesaskaņas, kādam kkas nepatīk vai liekas smieklīgs, kāds to pasaka skaļi, citi pavelkas un beigās par 1 cilvēku smejas kādi 5... Nesaku, ka pats neesmu smējies, bet sodu dabū tikai kāds indivīds (kurš adminam likās nepatīkams), nevis viss bars, kurš ir veicinājis toxic attieksmi pret kādu, tas šķiet nedaudz negodīgi, jo arī tie kas smejas veido bara effektu tālāk. Šeit parādas tas, ka admins rīkojas pēc saviem ieskatiem, nosoda kādu uz 5h bez brīdinājumiem ... tas protams rada pretenzijas jo no malas sevi neredzam bet vai tiešām nevar pabrīdināt, vai vsmz sodīt VISUS, kuri kādu nodirš, apsmej? Esmu manījis pat situācijas kur admins pasmejas par kādu. Admins, kā augstāk stāvoš arī mirstīgejiem dod iedrošinājumu, un beigās atkal sākas smiešanās par kādu. Nevēlos minēt konkrētus vārdus un situācijas jo nenācu sūdzēties... Gluži izteikt savu viedokli, ko cerams drīkst... Saprotu, ka tagad daudzi uzēdīsies, nodirsīs jo uzskatīs, ka tā nemaz arī nav... bet diemžēl runājot ar citiem spēlētajiem, bijušiem adminiem, neesmu vienīgasi kas šādi domā... 

 

Ieteikums jau būtu gluži vienkārš... šos sodu mērus sabalansēt pēc iespējas ātrāk, lai vēlāk, vēršoties pie admina, kurš uz tevi jau tā ir uzēdies, man ir uz kā balstīties, lai zinu, ka sods ir uzlikts pamatoti vismaz tādā ziņā, cik ilgi un kāds.. Lai nebūtu jāvēršas pie admina, jāvaicā kāpēc tā un jāturpina veicināt nepatiku viņam pret mani utt...  (Soda mērus un iespējas par aizliegtām rīcībām aprakstīt kaut kur, man viegli pieejamā vietā? Un Adminiem būt nedaudz maigākiem arī pret tiem, kuri nepatīk viņam... gluži uzreiz nesodīt ar baniem jo tā mēs tak gluži vienkārši zaudējam spēlētājus, nereti pat kādam patīkamus. Un vai pabrīdināt arī grti, lai tur mēli aiz zobiem un neveicina problēmas.) 

 

Par toxic spēlētājiem varu ieteikt tika to, ka tādiem kā es, un tādi ir vairums. Ja uz mani pļūtī, es pļūtīšu pretī... admini paši šeit nereti smejas par kādu, pat varbūt nemanot to paši.. bet ja jau mēs esam tik nopietnā serverī, meklējam katru sīkumu, par kuru nosodīt kādu, kurš tev nepatīk. tad arī pašiem ir jāskatās uz sevi no malas un jāsoda arī kāds kurš jums patīk... nevis tikai tie, kuri jums nepatīk. Vai arī gluži vienkārši adminam savas humoriskās replikas jāpietur pie sevis, jo ja jau es nevaru ar draugiem pasmieties par kādu, kapēc lai to varētu jūs? Vienkārši sakto, kādi admini, tādi spēlētāji.

 

Šim viedoklim ņemu sevi pašu. Nesen ieguvu banu, atkārtoti. :D Īsti jau nav ko teikt, nevaru apstrīdēt ka vadot pie ct nereizi nenolamājos vai nenofragoju kādu. Adminam neiepatikās tas, kā vadu. Proti fragoju un lieku pārvietoties tupus, aiz tā, ka bija daudz spēlētāju kuri vēlējas mukt. Netaisos nevienu minēt, lai personas neuzēdas vai nesacepjas par šīm pretenzijām. Vēlāk iegūstot banu par to, ka man esot slikts mic, un es lamājoties (Kad adminam pavaicāju lai pastāsta sīkāk, par ko mani nobanoju jo nesapratu... man atbildēja to, ka es lamājoties un viņam nepatīkot kā vadu, ar visām tupus dienām) Bet es redzu, ka daudzi nav labāki par mani, un arī lamājās, neiegūstot nekādus sodus, tātad no šī var izspriest, ka adminam gluži vienkārši nepatīku un tādēļ es esmu nopelnījis nopietnāku sodu, nevis slay vai vienkārša pārmešana uz T, brīdinājumu...).

 

par manu sodu, no mana skatijuma - Es spēlējot pie T puses nemetīgi dzirdu kādu CT lamājamies, un tikai pa retu reizi redzu, ka kāds par to saņem sodu. MIC? jā, tai brīdī spēlēju no tumbām, nepadomāju, ka būs atskaņas. Bet ja adminam kas nepatīk, nu tad lai domas patur pie sevis nevis paņirgājas, nobano vai vel vēlāk ignorē... šeit runāju par 2 adminiem, ja lasīs, sapratīs. Bet fakts paliek fakts, ja admini paši nereti nebūtu toxic vai nepsihotu par kādu sīkumu, arī spēlētāji būtu mierīgāki (vairums....)

 

Pie reizes, kādam kurš šo lasu, un atceras mani ar to, ka ir bijušas kādas nesaskaņas, es vēlos atvainoties, nekad nevienam neuzbrūku pēc iemesla, nāku serverī lai atpūstos... ja kādam ko pasaku, tad nereti pat speciāli tā, lai pats redz, ka tas ir piedūriens. Katrs tak esam dažādi, cits nopietns, cits nenopietns bet tādēļ tak nav jāveido nesaskaņas, ja kāds nepatīk... netaisos kādam ieriebt, izpatikt vai mainīties kāda dēļ... katrs serverī ir tāds, kāds vēlas būt... ja man, spēlētājam, adminam kāds neiepatīkas, tak vajadzētu vienkārši ieturēt distanci, nevis turēt uz grauda, piesieties par katru sīkumu. Arī man ir jāmainās šinī ziņā bet vislielākais šoks ir par adminiem, kad tie, kuri ieturot kārtību, paši ir šādi.

 

Tagad jau daudzi mani šeit apakšā nopļūtīs, jo nepiekritīs bet tas ir mans viedoklis... mums katram ir savs... ieteikumu savu izteicu, paldies par lasīšanu!

Edited by Floki
Link to comment
Share on other sites

1. Visi soda mēri ir aprakstīti:

 

https://identy.lv/forum/index.php?/topic/23702-jailbreak-servera-noteikumi/

https://identy.lv/forum/index.php?/topic/24382-serveru-visp%C4%81r%C4%93jie-noteikumi/

 

Ja tu uzskati, ka admins tevi gago par sīkumiem un/vai liek neadekvāti garus bana laikus, tad es nesaredzu problēmu ienākt šeit forumā un uzrakstīt par konkrēto adminu sūdzību. Ja jau varēji uzrakstīt šo topiku, sūdzību sastādīt nevajadzētu būt nekādām problēmām. Pieminēšu, ka katrs admins piemērojot sodu situāciju vērtē subjektīvi, tāpēc arī ir šie atšķirīgie banu/gagu/mutes laiki, bet jebkurā gadījumā tie nevar pārkāpt noteikumos minētos.

 

2. Par to apsmiešanu barā - šodien serverī bija laba situācija, ienāk CT spēlētājs, kuram problēmas izrunāt r burtu, cits spēlētājs pa mikrofonu sāk apsmiet un izmēdīt, pārējie smejas. Es, protams, sodīju tikai to, kurš apsmēja un visiem aizrādīju, ka nav pareizi cilvēku šādi pazemot. Es domāju ar to pilnīgi pietika, lai arī pārējie saprastu, ka šādi serverī uzvesties nevar. Un galu galā šādas lietas saviem bērniem ir jāmāca vecākiem, nevis mums game adminiem.

 

3. Par to vai visi saņem sodus - es domāju, ka tu saproti, ka lai arī admins ir online, viņš ne vienmēr pamana kādu, kurš lamājas vai abuso.  Kaut vai elementāri es arī kādreiz ateju no spēles uz 2 min, lai uztaisīt tēju, vai tiešām tu sūdzēsies par to, ka es nenogagoju vienu balamuti? Vēlreiz - ja nepatīk kāda attieksme, raksti sūdzību, vai nu par adminu vai spēlētāju, tas jau paliek tavā ziņā.

 

Mans secinājums - esošā sistēma un noteikumi strādā optimāli, vienīgais jautājums ir cik labi citi admini to ievēro. Jā, reizēm draugi netiek sodīti pietiekami bargi vai arī atsevišķus spēlētājus soda pārāk bargi, bet tieši tādēļ ir par šādām situācijām jāziņo, uzraksti kaut vai man STEAM, parunāšu ar adminu, bet nu nevar sagaidīt, ka par šādiem gadījumiem tagad ņemsim nost acc. Visi esam cilvēki un pats taču teici, ka arī gadās nolamāties vai nofragot.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Neko no jb nesaprotu un vienkārši to modu nevaru izturēt, jo pārsvarā tur notiek max vēzis, bet cik es atceros, tad tur bija garā pentere ar spēļu noteikumiem, visādi tur dibena ballīšu day, krūts vēža day un kas nah ir alise day. Īsāk sakot, pārāk smalki jāpārzin noteikumi visām tām dienām un spēlēm, lai varētu izbaudīt actionu... it īpaši ja tāds CT frageris tevi vienkārši nošauj, jo tu nezināji, ka Origo dienā nevari tēlot kaķi, jo vēl nav pulkstens divpadsmit or something stupid.

 

Noteikumos gan atradu arī sodus un to ilgumus, tā kā īsti nesaprotu, ko tieši esi domājis ar šo topiku. Tiesa gan, piekrītu, ka adminam savas privilēģijas nevajadzētu izmantot sevis labad un šāda rīcība būtu jānosūdz mūsu forumā, ja centies serveri padarīt spēlējamāku, taču es neko vairāk par ierasto "ct unban pls, jo es nebiju izlasījis noteikumus, jo tikai pagājšgad iemācījos lasīt" topiku neesmu redzējis (t.i. neesmu redzējis sūdzības par adminu nekompetenci... ja neskaita pēdējo sūdzību par Zatleru). Ja jau situācija ir tik skarba, ka jāraksta garā pentere, tad kur ir visi topiki par adminiem?

Link to comment
Share on other sites

Neko no jb nesaprotu un vienkārši to modu nevaru izturēt, jo pārsvarā tur notiek max vēzis, bet cik es atceros, tad tur bija garā pentere ar spēļu noteikumiem, visādi tur dibena ballīšu day, krūts vēža day un kas nah ir alise day. Īsāk sakot, pārāk smalki jāpārzin noteikumi visām tām dienām un spēlēm, lai varētu izbaudīt actionu... it īpaši ja tāds CT frageris tevi vienkārši nošauj, jo tu nezināji, ka Origo dienā nevari tēlot kaķi, jo vēl nav pulkstens divpadsmit or something stupid.

 

Noteikumos gan atradu arī sodus un to ilgumus, tā kā īsti nesaprotu, ko tieši esi domājis ar šo topiku. Tiesa gan, piekrītu, ka adminam savas privilēģijas nevajadzētu izmantot sevis labad un šāda rīcība būtu jānosūdz mūsu forumā, ja centies serveri padarīt spēlējamāku, taču es neko vairāk par ierasto "ct unban pls, jo es nebiju izlasījis noteikumus, jo tikai pagājšgad iemācījos lasīt" topiku neesmu redzējis (t.i. neesmu redzējis sūdzības par adminu nekompetenci... ja neskaita pēdējo sūdzību par Zatleru). Ja jau situācija ir tik skarba, ka jāraksta garā pentere, tad kur ir visi topiki par adminiem?

Atbildot uz tavu jautājumu, kādēļ neeju un nerakstu sūdzību, ja man kaut kas nepatīk ir tāda, ka zinot to, cik admini savā starpā labi komunicē, zinu, ka ja man būs taisnība, un tomēr izrādīsies, ka admins tiešām ir kādu spēlētāju aiz savas nepatikas sodiji bargāk, kā vajadzētu.. savā starpā vienkāršāk būs nolikt spēlētāju, nevis ņemties tur un skaidrot attiecības.. visā visumā serverī ir jautri, var ienākt, pachillot līdz nesākas kkadas vēžainas toxic pļūtīšanas bez tēmā... šeit neiet runa kad kāds pieduras, runāju par tiešām lieliem blshit gadijumiem kad spēlētāji sāk dirsties un man tas ir jālasa.. protams varētu iet, rakstīt, sūdzēties bet nevēlos jo zinu, ka es vienkārši patērēšu savu laiku... arī šeit patērēju, bet vismaz izteicu savu viedokli pilnībā. Kāds piekritīs, kāds nē... bet uzskatu ka šobrīd.. ja jau spēlētāji ir jāsāk sodīt par piedūrieniem SĀVĀ STARPĀ, tad kapēc man jalasa kāda admina, prekš manis, jēlie piedūrieni. Ja nepatīk, tad ignorē, nevis ņem, uzdirš par to, ka es sūdus runāju vai darot un tupi nosoda... jā, protams, arī par šo gadijumu varu iet, rakstit, sūdzēties.. bet jēga? protams par šādām lietām acc neņems nost. Tas arī nebūtu vajadzīgs.. bet ņemot vērā cik daudz lietas ir kas spēj sabojāt spēlēšanu, vieglāk ir uzrakstīt šo topic un varbūt kāds padomās... varbut kādam bus pofig, bet savu sirdi izkratiju "D

Link to comment
Share on other sites

Jēga rakstīt sūdzību būs vienmēr, līdz nesāksi sūdzēties par sīkumiem ("es uzrakstīju l*hs pi*ars b*e un mani nogagoja, bet tas jau nav lamāšanās" varianti utt.), jo pārsvarā tie, kuri atbild par adminiem, serverī spēlē retāk. Kā tad viņiem uzzināt par to, ka serverī valda haoss no adminu rindām? - Vai nu ejot un pašiem spēlējot ar fake nikiem, vai caur forumu un sūdzībām. Kā admins būs savācis pietiekami daudz sūdzību savā kontā, tā varēs atvadīties no sava acc, pavisam vienkārši! Tā vietā, redzu jailbreak spēlētājus taisot petīcijas un vēl sazin ko, lai noņemtu acc privilēģijas :D Nu bet vai nav smieklīgi? 

 

Un par ignorēšanu, varu pateikt vienīgi to, ka dažreiz esi 90% no sava spēles laika atklausījies kaut kādas stulbības pa voice/čatu (jo admins jau nedrīkst tā vienkārši mutēt tos, kuri viņam krīt uz nerviem, kaut arī nepārkāpj noteikumus) un uzvelcies arī dēļ kaitinošas uzvedības. Varbūt dažreiz vajadzētu apdomāties un tos "piedūrienus", kuri domāti "savā starpā", arī tiešām paturēt savā starpā, lai nekristu uz nerviem citiem? Protams nesaku, ka admins var atļauties banot/gagot visus, kuri viņam krīt uz nerviem, bet ir arī jāsaprot, ka visdrīzāk realitātē par 30 reižu pateiktu "esketit", "quik mafs" un vēl nez kādu piedūrienu, visticamāk, atrautos pa snīpi un tad aizdomātos, ka esi debīls. Virtuāli, diemžēl, nevari tēlot kāpņutelpu zobārstu, tāpēc nekas cits neatliek kā tos "piedūrienus" gagot, lai tādi nesāktu kļūt par ikdienu. Tiesa gan, nezinu par kādiem piedūrieniem ir runa, bet ceru, ka ne par tādiem.

Link to comment
Share on other sites

Jēga rakstīt sūdzību būs vienmēr, līdz nesāksi sūdzēties par sīkumiem ("es uzrakstīju l*hs pi*ars b*e un mani nogagoja, bet tas jau nav lamāšanās" varianti utt.), jo pārsvarā tie, kuri atbild par adminiem, serverī spēlē retāk. Kā tad viņiem uzzināt par to, ka serverī valda haoss no adminu rindām? - Vai nu ejot un pašiem spēlējot ar fake nikiem, vai caur forumu un sūdzībām. Kā admins būs savācis pietiekami daudz sūdzību savā kontā, tā varēs atvadīties no sava acc, pavisam vienkārši! Tā vietā, redzu jailbreak spēlētājus taisot petīcijas un vēl sazin ko, lai noņemtu acc privilēģijas :D Nu bet vai nav smieklīgi? 

 

Un par ignorēšanu, varu pateikt vienīgi to, ka dažreiz esi 90% no sava spēles laika atklausījies kaut kādas stulbības pa voice/čatu (jo admins jau nedrīkst tā vienkārši mutēt tos, kuri viņam krīt uz nerviem, kaut arī nepārkāpj noteikumus) un uzvelcies arī dēļ kaitinošas uzvedības. Varbūt dažreiz vajadzētu apdomāties un tos "piedūrienus", kuri domāti "savā starpā", arī tiešām paturēt savā starpā, lai nekristu uz nerviem citiem? Protams nesaku, ka admins var atļauties banot/gagot visus, kuri viņam krīt uz nerviem, bet ir arī jāsaprot, ka visdrīzāk realitātē par 30 reižu pateiktu "esketit", "quik mafs" un vēl nez kādu piedūrienu, visticamāk, atrautos pa snīpi un tad aizdomātos, ka esi debīls. Virtuāli, diemžēl, nevari tēlot kāpņutelpu zobārstu, tāpēc nekas cits neatliek kā tos "piedūrienus" gagot, lai tādi nesāktu kļūt par ikdienu. Tiesa gan, nezinu par kādiem piedūrieniem ir runa, bet ceru, ka ne par tādiem.

NJĀ, piedūrieni, kurus dzirdēju no tevis ir dzirdēti no adminu puses. Es nevienam tiešām nevēlējos pārmest, raksts bija ar domu, lai VISI, iesakitot mani, padomājam, pirms diršam citiem :D taisnība tavā teiktajā, par to ka nobesī un nav velme pat atbildēt, ir. Bet nu mana situācija ir nedaudz citāda. Meh neiešu tur taisīt traģēdijas... Ceru ka manu domu saprati šim topic.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×