Jump to content
linceens

[SŪDZĪBA] Administrators Zatlers

Recommended Posts

Labvakar cienījamie Identy.lv spēlētāji, administratori, vēlējos sūdzēties par Administratoru Zatlers, tātad šodien, tiešāk pirmdiena, 2018.gada 15.janvārī administrators Zatlers mani mutoja ar iemeslu - too much talking, pārstaigāju pāri noteikumiem, neredzēju noteikumu kur būtu aizliegts runāt par daudz, nu ok, tiku nomutots uz 3 dienām, pēc tam teicu kad rakstīšu sūdzību, tādējādi šis Jaunietis, jeb Zatlers mute uzlikta uz 1 dienu, kā man teica administrācija iekš jb.identy.lv lai vēršos forumā ar sūdzību. Pēc maniem uzskatiem, par noteikuma pārkāpšanu kurš NEMAZ neeksistē, 1 dienas mute NAV normāli. Paldies par uzmanību, ja kāds vēlas kaut ko piebilst, droši. 


Edited by AngelOG
Link to comment
Share on other sites

Labi paskaidrota situācija ,bet lūdzu izmanto https://identy.lv/forum/index.php?/topic/24443-k%C4%81-rakst%C4%ABt-s%C5%ABdz%C4%ABbu-unvai-piepras%C4%ABt-unban/un pieliec klāt demo ,jo šobrīd bez demo tie ir tukši vārdi. :) +būtu vienkārši ideāli ,ja pateiktu apmēram ap kuru laiku tiki mutots no administrātora.

 

Link to comment
Share on other sites

Mazliet ne pa tēmu bet kāpēc gan neizmanto pirmo accountu šo te ? - aa tev wp tur.

Nu mute saņēmi jo par daudz runāji, kā pats teici. Jā noteikumos nav rakstīts ka nedrīksti muldēt pa mic, arī nav rakstīts ka atraugāties nevari piemēram, tas ir pašsaprotami ka to nedrīkst. 

- ir plays tv rec, kur viss ir redzams, es tevi 2 reizes gribēju motot, pardomaju, 3 jau vnk apniki.

playstv

Link to comment
Share on other sites

Mute nevietā bija ,jo tiešām nemaz tik daudz nerunāji, jā bija lieki teikumi bez kuriem varēji iztikt ,bet nejau dienas mute dēļ tā jāliek.

+zatler viņš tur nekur netraucēja līderim vadīt vienīgais pateica pāris teikumus vismaz brīdinājis būtu.

Noteikums par šo ir ,bet vienīgais ,ja tu traucē līderim vai tiešām 24/7 vāries un neapklusti.
Mēģini izvairīties no tik liekiem teikumiem lai triggerotu adminus.

p.s. nākošreiz neizmantosi paraugu sūdzība netiks ņemta vērā. Demo vari dabūt identy.lv/demos  demo ir redzams kad mape ir beigusies.

 

Mute samazināta uz 1h. TC.
 

Link to comment
Share on other sites

Varbūt citi admini ņems piemēru - pirmais gags/mute ir 10min vai 1h, atkarīgs cik cringe čalis. Ja pēcāk mozga tāpat ir iedzīta taisnajā zarnā, tad komunikāciju liegums uz 1-3 dienas, tomēr ja pēctam cilvēks parāda, ka dzīvo zoodārza pirmajā krātiņā pa kreisi no ieejas, tad perma mute/gag. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×