Jump to content
Draiskulis

Atkal chemija uzdarbojās :D

Recommended Posts

Kārtējie podi pie čemija (Tiem kuri nezin, kurš viņš ir, tas ir viena projekta mains)

 

Biju war3 mains lidz vakardienai, kad ateicos. Sataisiju daudzus waypointus (ceļi pa kuriem boti parvietojas) personīgam labumam, jo tas serveris ir tāds kur pašam bija jāitaisa savādāk nebutu jaunas mapes, kur spēlēt.

Ieguldītais laiks gigantisks viņus taisot, taču tā kā esmu labs cilvēks ļāvu izmantot viņus serverī (Līdz vakardienai)

 

Pirms dažām dienām es tā kā zinādam, ka kaut kas nebeigsies labi, tāpēc brīdināju viņu, ka visi waypointi ir mani https://prnt.sc/hqqlrk 

Šodien viņš izveda mani līdz tādam līmenim, ka nācās aizliegt izmantot viņus. Viņam tika nodota ziņa ar waypontu sarakstu un linku kur war nolādēt viņus un kur atrodās nosacijumi. 

 

Viņa atbilde bija, citēji "Nelasīšu". Pēc kādas pus stundas varbūt vairāk iespērās narkomans skype, trīstāvīgie vārdi birst, džekam jumts totāli aizkritis.

Sāka dzīt totālo bullshitu, ka riebiens bija lasīt (Klasisks chemijs, nodirsīs, vainos pie visa un no sevis uztaisīs eņģelīti) 

 

Krč beigās izspļāva šo - http://prntscr.com/hqqt3m, taču ja palasa to ko viņš atbildējā tad kad teicu, ka waypointi pieder man, liekas viņš skaidri un gaiši saprata to, tas ka nepiekrīti kaut kam galīgi nav manāms tur (Pēc viņa loģikas es drīkstu sākt savā pagrabā štancēt apavus un pārdot kā nike, jo es neesmu piekritis, ka zīmols ir viņu :D ). Šeit ir nosacijumi http://prntscr.com/hqqw9a kurus viņš neizlasija tad kad ateicās "LASĪT" (Kas ir totāli meli, ja viņš nebūtu lasijis, nezinātu, ka atsakos no maina statusa, kuru momentāli noņēma, aj aj aj kārtējā diršana, no tā narkomana puses). 

 Laikam atsakās ievērot manus nosacijumus. Kas nozīme viņš kārtējo reizi ir apzadzis cilvēkus, ne tikai izkrāpis vairāk naudu no tiem kuriem viņa ir vairāk, ne tikai nozog spēles kas tika ziedotas priekš noteiktas sadaļas, tagad arī botu waypointus nozog :D 

 

Tāpēc uzmanieties, viņam nebūs kauns pat apenes novilkt un aiznest kamēr gulēsiet. 

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc topiks jātaisa ciet? Sadaļa taču ir beztēma un es domāju, ka cita projekta bullshitu vajag celt gaismā. It īpaši, ja tas nāk no main admina. Iedomājies, ja tagad akka pateiktu "boomix, sūkā manu čiekuru, es savākšu tavus pluginus" :D Chemijs labākais!

No otras puses skatoties, neviens vairs spērienu neņem par pilnu, jo acis izdeg jau sākumlapā, serverī spēlē boti un csgo grand openingā piedalījās septiņi cilvēki (vēl ar vien nabaga amorphis mani dažreiz aicina spēlēt viņu am serverī, jo neviens tur neiet :D). Nemaz nerunājot par to debīlismu, kas tajā čatā un forumā tur notiek... vienu brīdi gāju tēlot kārtības sargu, jo chemijam bildē bija svastika uzlikta. Palūdzu, lai noņem nost, jo forumā sēž arī bērni un nacistu simboliku tā kā nevajadzētu izmantot. Atpakaļ saņēmu "man pofig, tas jau tikai prikols, ej sūdzies policijai" utml. Kad atbildēju ar "labāk džeka krānu būtu licis bildē, tas tev vairāk piestāv", tad protams dabūju banu un tekstu "lai tas faz tur vārās, iesim viņam facebookā draugiem pastāstīt, kāds viņš lohs" :D Galvenais, ka manam lūgumam šausmīgi turējās pretī un vēl aizvēra weba reģistrāciju, lai nevaru fake accountus taisīt, bet pēc divām dienām tik un tā izņēma to svastiku. Galvenais jau padirsties un tad kad galva no dirsas beidzot izlien ārā, apdomāt visu divreiz un izdarīt pareizi :D

 

Visā visumā - tur klaunu bars totālākais (varbūt izņemot KK, lemončiku, enemiju un vēl pāris citus). Evil, iesaku labāk tur vairs neiet un nekādus waypointus netaisīt. Lai paši spēlē tur savas spēlītes, skaita līdz faziljonam forumā un cīnās par top15 tukšā serverī :D

Par topiku - cepums. Vienmēr interesanti iesmiet par šito čumaku :D

Edited by akka
visi serveri jau sen ir uz mana datora arī, ja nu gadījumā :DDDD /kaka/
Link to comment
Share on other sites

māāj vejpoincss, hueheue

 

tenor.gif?itemid=4732430

 

 

ja godīgi tad nu, leksika mana bija nepieņemama, tas ir acīmredzams, publiski es nekad tā neuzvedos, bet nu ar Renātu mana sadarbība vienmēr ir gājusi cauri ērkšķiem, arī pēdējā mēnēsa laikā neskaitāmas reizes kad jau ar sabeigtiem nerviem/pārstrādāšanos man bija jāklausās kā viņš mani nolamā jo nesaprata ko es viņam prasīju vai arī jo viņam nepatika ko es taisīju jo uzskatīja savu viedokli svarīgāku.

Protams ka es viņa darbu novērtēju, tāpat kā jebkura citu, bet pēdējos mēnešus es ar mokām centos paciest viņa uzvedību tikai tāpēc lai cilvēki varētu tikt pie saviem updeitiem, jo pašam nav laika uzturēties visos serveros lai varētu apokopt ko serverim vajag pārtaisīt/labot/uzlabot.

 

Par zagšanu - pilnīgi meli, nekad no neviena neko neesmu projektā zadzis, tad jau par to zinātu visi kā arī cilvēki nav idioti un projekts jau būtu tukšs ja kas tāds reāli darītu.

Par "autortiesībām" uz waypointiem - nekad neesmu piekritis tam, pēc tam kad teicu ka "man nav laika tam" ar to vajadzēja saprast ka es tam nepiekrītu un nevajdzēja turpināt tos taisīt. Lieki piebilst ka tu nevari pēkšņi pieprasīt izņemt visu sevis darīto, tad varētu arī cilvēki pieprasīt lai katram aizejot izdzēš admins katru viņa tukstos postus pa vienam, admini varētu pieprasīt lai atbano visus cilvēkus ko viņi ir  jebkad banojuši utt.. kas būtu pilnīgs haoss.

Par "narkomāns" - es nelietoju nekādas narkotikas, pat ne alkoholu, ne visi ir tādi kā tu pirms sabeidzi sev veselību un vairs nevari to darīt.

 

Paldies par jautrību un paldies identišiem par foršo attieksmi pret šo :D jūs esiet tīri forši

 

Link to comment
Share on other sites

Man liekas bija gluži pretēji man nācas paciest tevi, tavus mūžīgos melus, mūžigo uzmetienu. 

Par to ka nepatika ko taisiji ir tikai atiecināms uz pēdējo update vienu no punktiem. par paŗējo man pilnīgi vienalga bija, nepatikai tikai tas ka 10 x sameloji par to kad turpināsi update, 10x uzmeti par to pašu. 

Ja tu neesi neko zadzis, kur ir thelegenda keyi ko pirka priekš challenges? 
Kāpēc perm vipi tika pārdoti par dažādām cenām, lai arī ar adminstraciju vienojāmies par noteiktām summām, + kā tad palika ar to ņirgāšanos skype ka no ārzemniekiem piedzini vairāk naudu par vipiem? :D :D 

Tas ka tava sabojātā smadzenīte nespēj atcerēties ko esi man stāstijis, nenozīmē, ka es nespēju. 
http://prntscr.com/hr67uqNe velti es par apzagšanu brīnu arī citus spēlētājus :D tā ka matuhari vari nedirst ;)

Par waypointiem man nav vajadzīga tava piekrišana, es tev pateicu, ka es viņus taisju priekš sevis un atļāvu serveri izmantot, tu nozodz no manis un paturi serverim. linkā ko tev deva bija read me fails, izlasi viņu un tu sapratīsi, ka esi piekritis maniem nosacijumiem. 

Edited by Draiskulis
Link to comment
Share on other sites

aha, tu pacieti mani, tikai es biju tas kurs tevi blokeja neskaitamas reizes jo tu nespēji turpināt civilzēti diskusiju vai pateikt nevienu argumentu bez lamuvārdiem.

 

Es nekad neesmu pārstājis turpināt nevienu updeitu nevienā serverī, visi updeiti agrāk vai vēlāk ir bijuši pabeigti.

 

Legenda key - legends uzdāvinajā projektam balvu ko izspēlēt kuru es pazaudēju jo nodega dators, viņš pats to var paņemt atpakaļ jebkurā laikā sameklējot vēsturē vai kaut vispār "refund" taisot steamam jo tas nav ticis iztērēts. Ja tā ir zagšana tad es esmu cīgāns.

 

Tu man nebiji nevienu vārdu teicis par jebkādām autortiesības, izņemot pirms pāris dienām kad es tam nepiekritu kad tev bija jāpārtrauc turpmāko darbību. Es esmu ar mieru šo problēmu risināt caur tiesu un neslēpt nekādas sīkākās detaļas mūsu sarunām par to.

Link to comment
Share on other sites

Omg :D :D 
Es tev par waypointiem uzrakstiju 13 decembrī 22:09
Kā arī nesen kā biju sācis viņu taisīt weba chata iegriezās saruna par viņiem un es tev teicu, ka taisu viņus priekš sevis. 

A no maina es ateicos ceturdien :D Es 13 decembrī nevarēju zināt, ka tu visu sačakarēsi un es ateikšos no maina :D 

http://prntscr.com/hr6yu9Un ko tu teiksi par šo? Tev taču ir vienalga, varbūt beidzam šo farsu, met savu bērnišķīgo spītību pie malas un izdzēs manus waypointus? :D 

Parasta atriebība ir visa šī vērta? :D Tu esi dīvains 

Tāds kadrs, pašam vienalga par wp, neņem atriebības dēļ laukā, un vel gatavs tiesāties :D :D NU KLAUNS :D

Edited by Draiskulis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×