Jump to content
simplijs

JB servera mapju trubu aizvēršana

Jā/nē  

39 members have voted

  1. 1. Vai nepieciešams vērt ciet ventus?



Recommended Posts

Visu laiku ir nomocījis jautājums, kopš suds laikiem tas ir pieņemts kā pašsaprotams, lai CT būtu sava veida handikaps, ka T netiek līdz GR vai kaut kur noslēpties. 1.6 laikos mums šādas iespējas nebija, visi venti bija vaļā un problēmas tas neradīja. Vai pašiem spēlētājiem, kuri ir spēlējuši gan T, gan CT pusē ir interese par to, ka venti paliek vaļā vai tomēr tiek noslēgti ar ID props?

 

 

lieks offtopick`s netiek pieļauts

Link to comment
Share on other sites

Tā jau grūti ir novadīt daudziem, vēl šis tik trūka. :D

 

 

1.6 mapes nebija tik sapistas, ka katrā trešajā kamerā ir kāda truba or w/e 

Vaine... ja trubas tiks atvērtas tad Teroristi trakos apkārt, būs vajadzīgi normāli CT kas māk šaut.. savādāk būs pakaļā... tagad jau mapēs BEZ trubām cilvēki aizmūk un uzvar roundu, kur nu vēl mapēs ar trubām...

Link to comment
Share on other sites

Es vismaz veru ciet ventus kuros instantly var tikt uz gr caur wnk ventu un tad jau ir gg raundam un raundiem it īpaši ,ja tiešām ir kkādi pokemoni ct kuri vada taka gliemeži un šauj taka silveri tad ir vispār laime pilnībā. Domāju ,ka vajadzētu atstāt lielākoties ventus kuri uzreiz aizved uz gunroomu vai arī kuri aizved uz kkādu secretu kur kkādu OP ieroci var dabūt, pārējos ventus vajadzētu atstāt vaļā no kuriem var tikai un vienīgi aizmukt. Kā arī piekrītu ,ka csgo mapes ir tik ļoti pavieglotas starpībā no 1.6 ,jo ir 100x wepi , 100x venti katrā mapē un katrs terrors var atrast savu iemīļoto spotu kur paslēpties.
 

Link to comment
Share on other sites

Vairākums no cilvēkiem agrāk, kuri pavadīja savu laiku iekš CT, sūdzējas par to, ka nevar normāli novadīt mapi, kas ved uz gunroom, īsti tam nepiekritu, jo tā jau ir pašu CT vaina, ka nevar nošaut vai izdomāt kā novadīt to attiecīgo mapi. Domāju, ka jāver visi vaļā un tad, lai skatās kāda situācija atkal izvēršas, bet nu paredzēt jau var tikai tādu kā nepiekrišanu no CT puses, jo novadīt jau īsti Tu nevari, ja tev mapē, kurā ir divi/viens venti un pa to pašu var aizmukt divi T, kas aizved pa taisno līdz GR vai citai vietai, kur dabūt to ieroci, nav interesanti, bet skataties paši. 

Link to comment
Share on other sites

sāksies tik vēl lielāka drāma ar vairāk sūdzībām un vēl vairāk raudāšanu. Csgo jb spēlētāju skilla līmenis šaušanā ir diezgan zems, ja neskaita pāris izņēmumus, (mindduck) kas jau automātiski pavēsta par to, ka diena nebūs izdevusies ... 

Link to comment
Share on other sites

Tā kā daļa ir par to, ka vajag vērt ciet, daļa pret (skatos to, viedokli, kuri šauj jb), uzdodu uzdevumu anakinam izlemt un salikt propus tajās mapēs, kur ir TIEŠS ceļš uz GR. Visi citi venti paliek neskarti. Ja būs liela drāma (kas obviously pacels aktivitāti forumā), domāsim papildus propu izvietojumu.

 

Paldies par dalību.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×