Jump to content
JuriansPismanis

BaseBuilder Serveris

Recommended Posts

Uztaisīt vote protams var, tikai tas man nedod nekādu pārliecību par to, ka serverī būs patstāvīgi cilvēki. Okey, būs cilvēki uz atvēršanos un kādu brītiņu pēc atvēršanās, un viss, serveris būs tukšs. Varbūt es maldos, bet ja mēs apskatamies visu BB serveru statistiku , tur nekas pozitīvs nav.

 

Tas ir viens no tādiem serveriem, kur pēc brīža apnīk spēlēt. Es pat pats nezinu, kādēļ cs 1.6 bija savādāk, ja pašu modu centos balstīt uz viņu, bet kāda atšķirība tur ir..

 

Anyway, neesmu pārliecināts vai būtu jautri, ja cilvēki būvētu šādas bāzes: 

Link to comment
Share on other sites

Kad vēl darbojos gar administrēšanu, bija ideja palaist prop hunt serveri, bet ir baigā problēma, ka prop hunt modu reāli labi ejošu un pilnveidotu iegūt ir grūti, tas maksā labas naudiņas, jo veidotājs .#Zipcore nevēlas dot versiju, kura tiek konstanti apdeitota par baltu velti, biju ar viņu personīgi jau par šo runājis. Tas gan bija gadu atpakaļ aptuveni, ja ne vairāk, tad viņš ap 100 EUR prasīja, bet nu, situācija var būt mainījusies, kā arī publiskās versijas iespējams ir uzlabotas. Reāli prop hunt serveri bez gļukiem nav daudz, es pieļauju, ka šis mods piesaistītu arī labu daudzumiņu ārzemnieku servera aktivitātei. Bet nu, viss jau jūsu rokās, es tikai iesaku sevis nerealizētu sapni.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×