Jump to content
akka

Laimīgu 2015. gadu!

Recommended Posts

54a49e5cdb0b2svtbmjd1420074588.png

IDenty.lv kolektīvs apsveic visus lietotājus ar 2015. kazas gada iestāšanos! Šajā, jau aizvadītajā 2014. gadā esam pārdzīvojuši ļoti daudz, gan priecīgus mirkļus - mītus, vai vienkāršu satikšanos un čillošanu ar identy biedriem, vai tieši otrādāk - patstāvīgas hosta problēmas, cietā diska nodegšanu, briesmīgus spēlētājus. Bet pateikšu vienu lietu, tas mūs neaptur, mēs dzīvojam un vēl dzīvosim. Nākotni protams paredzēt nevar, bet cerēsim, ka problēmu būs mazāk un labo mirkļu vairāk, galu galā ne projekts mūs satur kopā, bet sava veida draudzība starp IDenty lietotājiem.
Prieks redzēt ļoti daudz jaunu seju iekš identy, cilvēkus kuriem rūp tas kas notiek ar identy un cilvēki kuri nekad nepadosies, bet darīs visu iespējamo, lai mums būtu labāka uzturēšanās šeit. Varētu izcelt vienu cilvēku, kurš tiešām ir dāsns - Mr. White - projektā ieradās un sāka dāvāt spēles par velti, gluži kā rūķītis, gandrīz katrā konkursā bija iespēja iegūt kādu steam spēli, iespaidīgi.

Gada laikā iekš ID ir:
piereģistrējušies - 2153 cilvēku,
sarakstīti 3366 raksti,
izveidoti - 32950 tūkstoši ierakstu.
Diezgan iespaidīgi skaitļi, ne tā?

Par IDenty nākotni pašlaik neko sīkāk nestāstīšu, tas tāds maziņš pārsteigumiņš, par kuru zin tikai 3 cilvēki, NECENŠATIES IZSPIEST INFORMĀCIJU.

Novēlu visiem sastādīt savus mērķus, turēties pie viņiem, tiekties, un dzīvot savu dzīvi tā, kā to gribi Tu, nevis kāds cits.

P.S Vēlos, lai jūs katrs uzrakstītu vismaz 1 teikumiņu, šeit apakašā, kādu jauku atmiņu, vai apsveikumu, galvenais, lai no sirds.

default.png

Link to comment
Share on other sites

Es zinu visu,man garšo ēdiens ;)

 

Novēlu visiem jauno gadu,lai viss iecerētais izdodas un jaunas apņemšanās piepildās,un netiek atmestas pēc pāris dienām.

Edited by Rausis
Link to comment
Share on other sites

Tik daudz jau novēlējumu sarakstīts, ka pilnīgi grūti, ko jaunu pateikt. Un tomēr novēlu jums visiem laimīgu jauno kazas gadu, lai tas nenes rūpes un daudz bēdas, bet gan vairāk laimi un prieku. Lai šis gads izceļas ar daudz jauniem, neaizmirstamiem piedzīvojumiem, labākajām atmiņām!! Un draugi, cenšamies dzīvot draudzīgi gan dzīvē, gan ID serveros ;). Laimīgu jauno kazas gadu visiem!!!

Link to comment
Share on other sites

Novēlu jums vairāk padomāt par saprātīgiem lietotājiem, un par serveru noteikumu rakstīšanu, bet ja tā pozitīvi kautkas jasaka tad LAI JUMS VISIEM MAZ BANU, UN DAUDZ DĀVANU NO ADMINIEM ;)

Edited by rasii
Link to comment
Share on other sites

Juu jauns gads nak ar visu jauno vecais ka saka jaatstaaj aiz muguras ! Es esmu te neilgi , bet man patīk šīs iestaades administratori, jautri, izdomas bagāti, tas padara katru dienu jautraaku! Noveelu visu to labaako ID biedriem un Adminstratorirm , lai viss notiek šai kazas gadā! Veiksmi :)

 

 

:-- CJ

 

Link to comment
Share on other sites

Priecīgu visiem Jauno gadu.Komūns ir draudzīgs,pat varētu teikt ID pieder sava veida brīnums kā pēc hosta problēmām cieta diska nodegšanas viss tiek atjaunots un aiziet uz priekšu.

Novēlu visiem,lai jūsu Jaunā gada apņemšanās tiek izpildītas,nevis jau pēc nedēļas,tiek izmestas miskastē.

 

akka,nevaru sagaidīt ID nākotnes pārsteigumu,ceru ka tas visiem patiks.

Link to comment
Share on other sites

Laimīgu Jauno Gadu Jums visiem, lai visas ieceres un vēlēšanās piepildās šajā 2015.gadā. Un tad šeit man ir tāds maziņš pantiņš kuru vakar kāds man atsūtīja: Šodien atkal kodiens, kad atkal pie poda dodies, ausis nošļūk līdz zodam, pieej pie poda un saki:"Podiņ mēs atkal kodām"! ;d kautkas tāds apmērām, bet lika pasmieties.

Link to comment
Share on other sites

Pavadītās dienas, stundas, sekundes IDenty nenožēloju. Kautgan ja tā padomā kas var būt labs nīkt pie datora? Bet esmu iepazinis vismaz jaukus cilvēkus. Kādu zinu jau dzīvē, ar kādu kontaktējos šeit pat. Ir bijusi doma daudz reiz vienkārši atmest ar roku un pateikt visiem čau. Bet IDenty ir manas interneta mājas. Tā ir vieta kur spēju komunicēt ar cilvēkiem, tā ir vieta kur spēju izsteikt un saņemt citu viedokļus. Nēsmu Es tik oriģināls lai teiktu tagad novēlējumu kādu, bet vienkārši teikšu to ka : Ceru ka šis 2015 gads būs vēl ražīgāks, vēl labāks, vēl jautrāks un vēl draudzīgāks.

 

Liels paldies visiem augstākstāvošājiem, kas spēj uzsturēt IDenty kārtībā.

 

Turās!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×