Jump to content
šayžuks

DOP HOP [JB]

Recommended Posts

Dazs labs jau spele so interesanto speliti, un man personigi, vina dikti iet pie sirds. Varetu vinu padarit oficialu un pielikt pie noteikumiem...

 

Tie kas nezin par DOPHOP, sikuma varu izskaidrot. Vai ari prasat Aidzim, vins izstastis :D

 

Spele norisinas shadi;

Terori nostajas kolonna. 1 no sargiem kas izvelas vadit so speli, pieet kollonnas prieksa un notupjas (obligati jatupj). Tad, kad sargs saka DOP vai HOP, ieslodzitajiem japalecas un sargs izsauj vienu lodi, skatoties taisni uz priekshu, tuvak zemei, aptuveni ieslodzito peedu vieta (ieteicams ar emku/ak). Sargs nevar saut pirms vins ir pateicis DOP/HOP… jaizshauj ir +/- 1 sekundes laika, pec DOP/HOP pateikshanas. Un ta, kamer paliek x ieslodzitie.

 

Sis ir aptuvens apraksts, ka si spele varetu norisinaties. Ja kads spetu vel izdomat, cik talu no kollonnas jabut sargam, ta lai ir godigak butu top noch. Un nav ta, ka pirmais mirst tas kurs stav kollonnas prieksa, actually. Mirst tas kurs noreage par atru/velu.

Var ari izdomat, ka ieslodziti nostajas uz kautka augstaka, un leeka, kamer sargs stav uz zemes.

Daudz ko vel var pamainit, lai ir godigak, or smth. es tik copy/paste ideju un darat pasi talak ka gribat.

 

Anyhow, pierakstits pie noteikumiem vai ne, es tapat vinu spelesu/vadisu :damn:

 

 

 

 

p.s. - fck garumzimes, skolas pc for life.

Link to comment
Share on other sites

Par, tā ir pašu ts vaina, ja nepalecas, jo tas ct, kurš šauj, dzird tajā pašā laikā, kad to dzird ts. So ja nepaspēj, pats vainīgs. Ja izšauj par ātru, vienmēr var izdomāt soda sankcijas. >_>

 

Nu tad mercur, dzen viņus visulaiku būrī un turpini tāpat fragot. Nav jau tā, ka jb doma ir tāda, ka ct frago, lai paliktu pēdējais ts. Amazing logistika!11

Link to comment
Share on other sites

JB vispārigi ir fragošana :/ Par tēmu,kāpēc gan ne,vairāk spēles,vairak fragi ^_^

 

GL Šaize,Yogijs pateiks nebūs un aizslēgs topiku,end of story :/

 

No worry, es atslēgšu. ^__^ /Ventura/

Edited by Ventur4iks
Link to comment
Share on other sites

Es esmu PRETizklausās vienkārši pēc HOP spēles. 100% būt tāka, kāds no CT izšaus ātrāk, pirms vēl kollona nebūs palekusies.

 

KADS NO CT? Vispar izlasiji? Ir tikai 1 ct kurs sauj. Un pie noteikumiem tiks pierakstits, ka nedrikst izsaut atrak.

Ja kads vel tagad pateiks ka tam bus gruti sekot lidz, tad ejat ieskriet siena. JB parasti ir parbazsts ar adminiem, un to tak ir tik ez pamanit, ja izsauj pirms pasaka….

 

Protams si ir +/- tiira fragoshana, bet nu cmon TAS IR JB, tur visas speles ir fragosanas speles… kautka jau lidz tam pedejam izdzivojusajam jaatiek.

 

Reali tas pats kas visi dara ta/vardu spele, tas kurs seko lidz un atri reage - izdzivo.

 

 

COME AT ME BRO, es turpinasu argumentet, lidz si spele tiks pievienota :D

 

vispar jb palicis tik jeeels, tagad peksni viss ir tiraka fragosana. lal

 

saksim ar to, ja kads vel klausitu, to ko sargi liek darit, varetu izdomat kautko interesantu, kur vispar neviens no ieslodzitajiem nav janosauj…

Link to comment
Share on other sites

Gribat fragot ejat uz DD2, es saprotu, ka ir viens CT, kurš šauj, tas bija domāts, ka būs kāds pamūļķis, kurš jebkurā gadījumā izšaus ātrāk, vai arī vēlāk, kad visi būs jau piezemējušies!!!

 

Visticamāk, ka šī spēle tiks pievienota, jo visiem jau PIE DIRSSAS!!

 

TAK PRIEKS TAM IR NOTEIKUMI! Itka citas speles, nav tas pats variants?

 

Un es tur pierakstiju, kad ta ir tikai ideja, noteikumus var veesi izdomat, ja blyn smadzenes nevienam nestrada, es to varu izdarit. tik es esmu bez kompja, un skola nav iisti laika rakstit spelitem noteikumus...

 

 

Un kapec Aigars vai Teeja nevar izdomat kadu speli? Ar viniem vismaz ir jautri, nevis tie tupie sargi, kas maak tik pateikt SASTINGT un NEKUSTAS!¨

 

Tas ka vini frago un taisa FK, nenozime, ka vini nevar izdomat interesantas speles. byach pls.

Link to comment
Share on other sites

Tad jau, ja gribat, lai neviens nefragotu un būtu jautrāk, var ieviest noteikumu, ka 3 no 4 dienām vai 2 no 3 ir jāizmanto obligāti mapes dotās iespējas(darbība būrī neskaitās) vai kā tā.

Link to comment
Share on other sites

Omg, ko jūs vispār saprotiet? Wtf. Tik daudz runājat, bet tāpat, vienmēr kad vadat, visulaiku ir viens un tas pats. Izskatās, ka nav vērts. #Tupafragošana. Oh un btw, jā. Vārdu spēle teroristiem ir tik nenormāli fun, holy shit. Arī saimons un visi dara tā, un longjumpi, batuti. Ģēniji.

Link to comment
Share on other sites

Es vadot tās spēles jau labu laiku neesmu izmantojis, pats vadu izmantojot mapes, tā kā nemuldi te daudz ;)

Ja jau ir tik daudz fragošanas spēles tad nah*j vēl tādas likt iekšā? vajag ierobežot to visu, ka vienreiz mapes laikā var vārdu spēli vai ko tādu. Lai izmanto mapes iespējas, kur kaut kas jādara nevis tupa sēdi uz vietas un tev kāds neandertālietis saka palecās, palecās un tā visu dienu! mapēs ir tik daudz ko darīt, bet neviens neizmanto viņas, protams, ir tādas mapes kuras vajadzētu ņemt ārā, jo viņās pilnīgi nav ko darīt.

+ vēl bani mistiski pazūd spēlētājiem, kuri pārkāpj noteikumus un tiek sodīti. Tad nahuj tādus noteikumus vispār vajag??? (tas par Bazilu, kuram banus par wh vienkārši kāds noņem, tas pats par viņa FK)

Edited by Beg`
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×