Jump to content

Beg`

Lietotājs
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Beg` last won the day on April 18 2015

Beg` had the most liked content!

About Beg`

  • Birthday 04/14/1994

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

5552 profile views

Beg`'s Achievements

  1. ezpizy kurš tev teica mainīt krāsu? neviens, tā kā pats vainīgs. varu derēt būtu viņš nošāvis liktu banu par fk. tādi jau jūs sms admini esat. speciāli provocējat un tad parādāt kādi muskuļi esat zināt, ka būs futbols komandās nē jums krāsa jāmaina speciāli, spēles traucēšana tā tik ir tpc nošāvu un šaušu turpmāk ar, ja nebūtu vēl teicis pa vārtiem tad jā bet tā kā komanda bija dota tad nu pats vainīgs. ezpizy :D es fragoju? tik šauju nost ja neklausa bet nejau par katru sīkumu tākā nevajag te izdomāt neko
  2. :D votes lika mi4, viņš teica, ka ar 3 nevar es pamēģināju tāpēc. + par fk sadalīja komandas, teica katra komanda savos vārtos, tu nomainīji krāsu līdz ar ko tev nebija kur iet tpc nošāvu. pats vainīgs vien biji. GL&HF Ketzal ja tu esi tas salaspils, tad izkikoju tevi vienu reizi tikai tāpēc ka tu sāki vadīt raundu būdams t, kad teicu jaunajam lai vada un es sajaucu tevi ar viņu tpc. + nākošreiz tevi banošu par runāšanu beztolkā visu laiku. sry mi4 tas nav personiski bet, jā kā jau mi4 teica, jb neviens nespēlētu vairāk, ja es sāktu par katru sīkumu visus banot un tas nav mans mērķis, bet kā jūs tā es GL +SA nesit mani , ja mana vaina tur bij, tad labošos, varbūt
  3. Beg`

    Jorens confirmed

    Ja jau par to liek banu, tad izbano savus draudziņus ar pie reizes, kuri diršas serveros bez gala izmanto acc savā labā un netiek par to sodīti, jo redz viņi ir izredzētie un ar amatiem, tāpēc jau var darīt ko vien grib un kas vien ienāk prātā. Tas pats ir arī furuma 4atā, kāds jaunas ko pasaka domājot to kā joku ar reiz ban, a draugi, ka ko pasaka tad 4ip pohuj viņš jau nedomā to nopietni. Kamēr jūs te dalīsiet cilvēkus draugos un nedraugos nekas te uz priekšu neies, jo visi jaunie tiek nodirsti serveros, tikai dēļ viņu vecuma, bet kad paši bijāt viņu vecumā šaubos vai bija labāki paskatoties uz jums no malas tagad. Pat tagad daudzi savos 20 uzvedas vēl stulbāk par 14 gadīgiem, paši varat secināt ko tas liecina par tiem "vecākajiem" ID biedriem.
  4. Beg`

    JB mapes .

    strīdēšanās tāpat nebūs kādas ieliks un izņems ar tām arī dzīvos. pietiktu ja tikai oasi ieliktu, lai jautrāk paliktu uz laiku.
  5. Beg`

    JB mapes .

    ninja ja visu laiku tā kāds saka, es viņus metu pāri pagaidām neviens nav rakstījis sūdzību par to, bet nu vienalga, pat ja rakstītu
  6. Beg`

    JB mapes .

    Ja nemaldos tad gandrīz visas ir bijušas jau ieliktas, bet izņēma dēļ tā ka bugojas, + neiesakiet mapes kur nav nekādu iespēju kaut ko darīt. Te ir mape, kas bija un visiem patika. http://cs.gamebanana.com/maps/173381 + vajag izņemt jail_crime
  7. Dodiet man flagus un būs jums jautrība @jb, kamēr man brīvāks pašlaik ir savādāk Karamele tur ne tā rīkojas un viens pats lidinās apkārt visu laiku sazadzies idp.
  8. Neviens nebūs mix day klāt, jo būs liels 4akars, kamēr sadalīsies pa 2 vai 3. + par tām kamerām tas nav pielikts noteikumos, bet tas ir pašsaprotami, ja sēž tad slay tā pat kā ar trubām. Domāju varat taisīt ciet šo pasākumu, jo ar šiem papildinājumiem būs lielāks haos un nevarēs neko saprast.
  9. Tiks pievienots pie noteikumiem (sarunāšu ar SA). Maikls Džeksons - Izdzirdot šo komandu ieslodzītajiem ar reiz ir jāsāk staigāt lēnajā gaitā atmuguriski. Ieslodzītie nedrīkst iet tupus vai arī durt ar nazi. Pliizz nesodiet mani, bet kā vecais SA šis ir vislabākais ieteikums kāds jeb kad ir bijis. tāpēc obligāti jāpieņem. P.S par labu ieteikumu iedodiet 500ipd šim 4alim TC. lai nespamo vairāk neviens.
  10. ehh tev nesaprast!!!! viņš nav admins, bet gan sms acc, par reason liku pirmo, kas iešāvās galvā. Un neraksti vairs. kpc tev tik ļoti uztrauc viņa bans? gribēs unban pats uzrakstīs un paskaidros kpc tā darija. + bt nomaina reason uz Rules, lai šitam 4alim vieglāk paliek. man sms acc nekad nav bijis admins! un nekad arī nebūs, jo nav jau māka mammas vai tēta kredītu prieks acc tērēt un nerubīt ko dara ar acc.
  11. vai nav vienalga ar kādu reason bano pārkāpums paliek pārkāpums. un uztraucies par saviem baniem ne maniem + viņš ir sms acc tāpēc tad par admins adminu nebano neskaitās
  12. par to ct hns. Es parasti tādus transferoju, ja paši aizmūk un pārējie ct paliek gr. negribi normāli vadīt tad nelien ct. tā kā admini metat tādus pāri, tas pats ar parasto hns, ka ct visi aizskrien un pasaka parastais hns un viens ct gr ir, bet pārējie kur mapē. par 4atiem tad vajag arī ka mirušo 4atu neredz, jo tad mirušie var teikt priekšā caur team 4atu. + būtu interesanti, ja neredzētu pretējo team 4atu, jo varētu sarunāt kā uzbrukt ct viņiem nezinot spēle tikai interesantāka paliktu.
  13. http://identy.lv/bans/index/71185 + viņam entie bani ir, jo steam id maina un nevar neko izdarīt
  14. Beg`

    Ieteikumi..

    tu laikam esi stulbs kā zābags. Viņam bija aktīvs bans un nevarēja nobanot. domā ar galvu līdzi!!!! + par tiem vārdiem vajadzētu pagarināt banu Tev uz vēl ilgāku laiku. Un iesaku pieaugt, jo savos 23 Tu uzvedies kā mazs bērns kas par katru sīkumu aizsviļas un dirš virsū, nemaz nezinot, kas par vainu GL Tev.
×