Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

Mazā- Vienu vasaru baigi drotojām cs kopā un tad es pazudu no cs scēnas un arī tā tas palika, vairs arī baigi nekontaktējamies. Nezinu kapēc, liekas, ka esi palikusi mazliet iedomīga, bet nu nez, nejau man spriest, vienkārši no malas tā izskatās. 

Kopumā interesants un foršs cilvēks (vismaz kādreiz). Vecie labie drotu laiki. 

 

Link to comment
Share on other sites

aimo,kopā nekad neesmu spēlējis man liekas,tā kā nespēšu tevi novērtēt iekš cs,bet nu ganjau bots biji,100 punkti! A tā jau interesants cilvēks,čillo tik iekš ID,paraksta aizskrien,paraksta aizskrien,nav no tiem,kas cels traci,bet drīzāk pievienosies un parēks kopā.

Link to comment
Share on other sites

Baltais, pat nezinu ko uzrakstīt, labs cilvēks, kurš taisa un dot par velti giveaway. Tagad jau admins, gan jau labi noziedoji, bet galvenais ka netaisi sūdus ar to statusiņu, bet gan uzraugi. Čatā neesi izcēlos ar neko stulbu, Veiksmi.

Link to comment
Share on other sites

simpljis, normāls čuvaks, tikai dažreiz galvā kautkas sakāpj (tagad nezinu bet vismaz kādreiz tā bija) kopsumā vis safe, nekad nav bijis baigais bīfs ar tevīm, sadzīvojuši vienmēr esam! Tā neko dzīvos redzēs, dari kas darams, nedari muļķības brauc piespradzējies un mazāk kurī. karoče vis safe peace večuk!

 

 

Link to comment
Share on other sites

janka ir viens no sakarīgākajiem cilvēkiem iekš cs,vienmēr gribēs uzspēlēt ar mani,lai gan es esmu totāls noobs iekš cs,diemžēl nav sanācis pēdējā laikā to izdarīt,bet nu čillīgs cilvēks,kas reti,kad streso,vienkāršāk sakot patīkams cilvēks!

Link to comment
Share on other sites

Baltais a.k.a. id krutakais geimerits. Seko lidz visam jaunajam spelem, zin kuras labas, kuras sudigas. Bus man naudinjas, nopirksu es ar ps4, varesim uzspelet kautko, mby. Baltais ir tas burvits aiz aizskariem, nezinu ka tu tas speles dabu, bet forshi, ka pa reizei nosponsore kadu turniru, respekts par to. Chata parasti neko dullu nesaka, cilveks ar humora izjutu, nu to forsho interneta humorinju... tik cik es no tevis esmu redzejis, skieti gana sakarigs cilveks, neko vairak ari nemaceshu teikt. cool guy i r8 9/11 m9 gl

Link to comment
Share on other sites

Shizo

 

Tāds kluss cilvēks un neskrien pa galvu pa kaklu. Kļuvis nesen pa moderātoru un pagaidām savu darbu dara labi un kvalatatīvi.

Arī photošoperis, bet no Tevis tā tos darbus nevar redzēt kā no JS. Varbūt nav laika priekš tā tagad. Neizceļās, čatā ar savējiem čato un apspriež dzīvi.

 

gl

Link to comment
Share on other sites

Čau Joren, tu gan jau gaidīji, kad kāds uzrakstīs kaut ko rupju par tevi, bet ne šodien, conca mīļa.:wub:
Identijā jau izturies ilgu laiku, padsmit reizes tiki banots, tika atņemts čats un īsāk sakot neviens nav pārdzīvojis tik daudz, cik tu. :lol: Bet whai, dažreiz smieklīgi redzēt  kā tu centies laboties, jo tev tas nesanāk, bet tu centies, Kā saka, savu raksturu neizmanīsi, cilvēkiem jāpieņem tevi tādu kāds tu esi. Tu mani tracini tikai un vienīgi tādēļ, ka lien tur kur tev vispār nav ne kādas saistības un runā dažbrīd nu pilnīgi murgu, ka gribās pienākt un iesist pļauku. Pat ja tu izmainīsies, neviens to nepamanīs, jo mēs pieradām pie tāda Jorena, kāds tu esi. Un lūdzu necenties būt nopietns, tev tas nepiestāv.:) gl

Link to comment
Share on other sites

koncinjaaa,jaa.nesaskanjas ir bijushas,tagad klusums,bet parasti kaut kas neapmierina tavaa uzvediibaa,lai gan pats uzvedos kaa mulkis un varbuut izprovaceeju,bet nu nemiers vienmeer ir chataa,kad raksti kaut ko. Nu sakariigaaka par cloudletu esi taa kaa respekt tev par to,tagad neesi maniita labu laicinju un varbuut labi,ka taa,ganjau ar laiku iemaaciishos komuniceet arii ar tevi,bet nu tas vairaak tad,kad cuukas lidos,lol!

Link to comment
Share on other sites

White - Baltais cilvēks.... hmm cerams  vismaz esi paspējis iesauļoties... Vakar bik parādiji sevi no stūlbākās puses spēlējot jailbreak`ā...  Bet ko darīt, ja patīk patrakot.;d Sakarīgs čalis, patīk jaunākās spēles.... Sspriežot pēc tava avatāda, esi futbola fans... Aktīvs keks no ID... veiksmi arī turmāk! ;)

Link to comment
Share on other sites

Keep

 

Kruts pacans, ienāk pa reizei iekš JB paspēlē. Agrāk daudz biežāk runājām, bet tagad vairāk nē, nezinu kāpēc.

Baigais aliņu cienītājs un tā. Gan jau kādu reizi arī rl satiksimies. 

gl

Link to comment
Share on other sites

:jorens:

 

Cilvēks kā jau visi. Baigi visur posto. Norm cilvēks. Cik zinu droto JB. Sola man pa seju. Karoč baigais ērglis. Visur visu izošņā un cenšas palidzet citiem cik redzu. Daudz uzturas forumā. Dažreiz cenšas pieradīt no sevis sazinko. Karoč bez viņa nebūtu jautri.

 

Peace.

Link to comment
Share on other sites

tie tavi 'ķipa' un citi gudrugudrie izteicieni uzreiz liek domāt, ka esi kāds pokemons.

Reizēm no tevis var dzirdēt ko sakarīgu, dažreiz galīgs bezsakars.

Aktivitāti redzu tikai pa mta, cik saprotu :D Vairāk neko pateikt īsti nevaru, esi mazliet aktīvāks un uzšauj kādu cs, tad jau zinās kas par gurķi esi. pīs.  B)

Link to comment
Share on other sites

kaut kad pasen sanāca pateikt kādu baigi skarbu vārdu pret Tevi, sorr mazā, dusmu iespaidā tā gadās, tā nebija domāts. cik zinu, tad uzklausi te dažus skābos gurķus, ja ne tagad, tad iepriekš gan. reti rēgojies, bet tā jau viss kārtībā. ;)

 

e: man nekas nebija sakāpis, lomu spēlēja tavs idiotisms. :)

Link to comment
Share on other sites

Mākonis

 

Interesants cilvēks. Kad esi iekš ID čata, vienmēr redzu, ka kādam brauc augumā (piedūrieni vai kas cits), bet pārspīlē ar to.

Nez. Ar Tevi var kopā pasmieties par visādām lietām n stuff. Daudziem nepatīc iekš ID, bet ko tur padarīsi. (tas jau tikai internets) :lol:

gl

Link to comment
Share on other sites

jarens. Ļoti bieži uzkrīt uz nerviem pilnīgi visiem,tad norauj banu un sūdzās,ka viņš balts un pūkains,ka visi ir uzēdušies un bano par neko,bet nu laikam viss nāk ar gadiem.Visu uztver pārāk nopietni,kas noved pie bana,karoč bans un jarens vienā teikumā ir normāla parādība.Ganjau dzīvē var tīri tā neko parunāt,lai nebūtu jaka jānovelk!

Link to comment
Share on other sites

Neko daudz nevaru pastastit,bet izskaties sakarigs calis ar savu vardu.

Prot izteikt savas domas,palasiju topikos :D

Ceru ka serveri sastapsimies vai ari kada cita game,varbut kadu dienu dzersim kopa.

Respect to the peopel.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×