Jump to content
MADYOGA

Bez cenzūras.

Recommended Posts

čovijs, esmu šāvis kopā tikai CS:GO un nekādu probļemu nav bijušu. Mierīgi parunāt bez nekādām huiņām. Forumā viens posts, tapēc īsti pateikt kautko vairāk es nevaru, jo zinu tikai tevi no CS:GO thats all.  Bet protams ir vēlviena lieta ko es pamaniju, tas kad tu nelasi noteikumus, tas tāds liels mīnus. 

 

 

"Un vēl, ja tev nav vismaz 50 postu, tad arī droši vari iet tālāk."

 

 

Link to comment
Share on other sites

janka,nu seksīgs,talantīgs čalis,kuru gaida spoža nākotne,ja veltīs pietiekami daudz laika savam talantam. Reali vienīgais no ID cilvēkiem (ok, gandrīz vienīgais) par kuru neko sliktu nevaru pateikt. Riktīgs prieks par to skinu kurš tika ielikts kastē,tu biji to pelnijis ar savu mērķtiecīgo darbu. Turās

Link to comment
Share on other sites

Sākumā bija labs iespaids par tevi, tad tev uznāca melnie un mainījies uz pavisam slikto pusi. Jā, varbūt tu dod free stuff daudziem, kuriem palaimējas, bet tas varbūt pat ir vienīgais pluss tevī. Tavs raksturs un personība ir metama miskastē. Esi kā princese, ja kaut kas nav pa tavam - piedāvāsi free stuff, ja nepieņems pat tavas mantiņas, tad apvainosies. Varbūt un es ļoti ceru, ka tāds esi tikai internetā. Varbūt es maldos, bet tas ir tas, ko redzu no malas. Ar tevi ir bijuši pāris strīdiņi...ne tikai man. Salīdzinsoši daudziem, pēc tā vien var kaut ko ne visai labu secināt.

Link to comment
Share on other sites

Venturčiks - Nekādu pretenziju pret šo puisi. Samērā draudzīgs cilvēks, lai gan bieži nerunā caur puķēm un neslēpj savu viedokli, bet pārsvarā negatīvismus no viņa puses nepamanu. Liels MMO geimu cienītājs, cik esmu ievērojis. Cs'eišn arī labi šauj. Āra internetā neesmu saticis, tā kā neko citu īsti nevaru pateikt. Lai gan, laikam vienīgais cilvēks tīmspīkā, kurš uzlikts kā "buddy". Hz, kāpēc, bet tas vien nozīmē, ka pretenzijas pret viņu varu tikai no zila gaisa izrakt :D cheers! 

Link to comment
Share on other sites

čau Faz,atkal... Esi sveicināts sakarīgo cilvēku pulciņā. Tu liecies tāds nopietns , reāli, neesmu dzirdējusi no Tevis neko asprātīgu un smieklīgu, bet ato rajonā pie Tevis vienmēr ir jautri un jūtos mājīgi, Tu proti uzņemt ciemiņus, bet kaut kā vienmēr ejot prom no Tevis, kāds pasaka , ka esi sūdīgākais saimnieks :D 

Tev piestāv būt, tam , kas esi . jocīgi skan haha , bet reāli un virtuāli , Tu no sevis neko diži neizliecies par to ,kas neesi, un par to kārtējais +rep no manis. Neko sliktu nevaru pateikt, garlaicīgi. 

Link to comment
Share on other sites

sakarigs kekss, ieprieksheja gadsimta cita komuna jau tika pamanits. taja laika baigi aktivs virtualaja pasaule biji, tagad tapat ka es, pa retam uzrodas. sapratigs cilveks, var pasmiet kopa. es nemaku gari rakstit, mescuzi, turi rajonu, stay cool, gl

Link to comment
Share on other sites

Tātad, šis cilvēks ir viens no cilvēkiem, kuram var lūgt palīdzību daudzās lietās, cik esmu redzējis, reti, kad atteiks. Lai gan īsti neesam runājušies par kaut ko citu ārpus cs un citām programmām, liekas ļoti inteliģents, ar spēcīgu vārdu krājumu. Vienmēr ir savs viedoklis ar savu argumentāciju, protams, noteiktās lietās, tēmās. Laba humorizjūta, pārsvarā spēj atšķirt sarkasmu un #pieduras tam. Pa lielam ar visiem te čoms, runātīgs, spēj uzklausīt, spēj uzsākt sarunu. Zin, kas ir par traku un cik tālu var iet. Wow, domāju, ka man būs daudz vairāk ko teikt, bet uz sitiena nekas vairs nenāk prātā. Žēl, ka tagad tā retāk te iegriezies, bet nu katram savas darīšanas. :>

 

TL;DR - Cilvēks, kurš apdala visus ar nelielu pozitīvisma devu un centīsies sniegt savu palīdzību noteiktos jautājumos. 

Edited by Ventur4iks
Link to comment
Share on other sites

Dīvains cilvēciņš,baigi uzēdies uz manis,pat nezinu kāpēc,laikam tāpēc,ka vienmēr ķipa "runājot tikai huiņu",lai gan tad,kad paskaties shoutboxu šad un tad,liekas,ka puisim ir tureta sindroms,jo nu gateris šļācas ārā no visām malām,šeit iederas teiciens - "Citu acīs skabargu redz,savā baļķi neredz". Ir jau te vēl pāris purnīši līdzīgi šitam un  ganjau kādreiz noraksturošu arī tos!

 
Link to comment
Share on other sites

ķipa misis baltā, 2gadus te sēž, bet pamaniju tevi tikai +- divus mēnešus atpakaļ. Būšu ļauna un teikšu, ka tu arī labu iespaidu par sevi neesi atstājis. kaut ko sāki bez ponta apsaukāties čatā, varbūt meti prikolus or smth, bet tavus jokus es pašlaik nesaprotu. Vienbrīdi raksti cmuki un glīti, otru jau tēlo lohu. Tā vien liekas, ka puika kaut ko lieto. :lol: Sak, ka es ļaundare, neko sakarīgu nerakstu, varbūt, jā. Pateikšu vienu lietu, es čatā rakstu tad, kad esmu negatīvi noskaņota, tāpēc nu tur tu tiešām no manis neko sakarīgu neieraudzīsi. bet labi, ne jau mums bērnus taisīt :lol: tur rajon kaut kādu savu

Edited by Koncinjaa.
Link to comment
Share on other sites

Abiciozs cilvēks, attieksme pret apkārtējiem atkarīga no tā kāds ir šī cilvēka garastāvoklis, cerams, ka tas ir tikai inetā, kur spēj visus nodirst, jo ir laiks padomāt ko pateikt pretī, ja tā ir dzīvē, tad nebrīnos kāpēc te nāc izlādēties, jo dzīvē krīti uz mutes. Tas tik tāds plašāks skats uz tavu attieksmi forumā, vismaz čatā, bieži vien ienākot, redzot tavu niku ņemamies pa čatu gribas iet uz saeimu un pieteikt referendumu par garīgi nepieskaitāmo striktāku novērošanu četrās sienās. Uzskata sevi par identy sieviešu nabu, kas nebūt nav, tikai liela mute, un konservatīvs rāmis ap prātu. Bet nu tas ir tikai tas, ko varu pateikt pēc tā ko redzu identy forumā, cerams, ka dzīvē tā nav, katrā ziņā novēlu veiksmi un izaugsmi.

 

paldies.

Link to comment
Share on other sites

Simplijs

Džeks kā džeks. Izsakās īsi un saprotami. Dod visādus padomus vai palīdz jaunākiem ID foruma biedriem ja ir kādas nesaprašanas. Saprotams džeks.

Strādā, mācās. Lai Tev veicās dzīvē. gl hf

Link to comment
Share on other sites

Impulsīvs un diezgan depresīvs jauneklis, kam drīz jau pilngadība, bet varētu iedot kādus četrpadsmit. 

Iepazīstot šo puisi esmu konstatējusi, ka dzīvē viņš ir daudz sakarīgāks un normālāks nekā čatā, jo piedod atvaino, čatā tu uzvedies kā pilnīgs retards. 

Diezgan arī iedomīgs, bet tajā pašā laikā cenšas būt such draudzīgs.

Hm, iesaku tev atpūsties no visa veida virtuālām aktivitātēm, pievērsties draugiem un nepārdzīvot par katru sīkumu tik ļoti, + nelikt deep tekstus gaming portālā, jo tu taču saproti ka - no 1 gives a fuck 

veiksmi, joren!

Link to comment
Share on other sites

Iepazinu kā ļoti jauku meiteni caur Identy, draudzīga,kautrīga un runīga. Protams ir arī dažas negatīvās īpašības, bet tās ir personīgas un lai paliek pie mani. Vairāk viņu esmu iepazinis dzīvē, nekā te Identyijā un varu teikt, ka viņa ir ļoti jauka meitene, tā kā, ID puiši saņemās.

Link to comment
Share on other sites

Džabars

Kārtīgs Latvijas patriots, ir tikai mīnuss, ka ļoti iespaidojas no Krievu propagandas un bija gatavs iet viens pret veselu armiju. Viss jau ir labi, pareiza nostāja, bet, puis, publiskā vidē ar tādiem vārdiem, kā Tu toreiz te mētājies nevajag, mēs dzīvojam valstī un laikmetā, kur katru tavu komatu kāds pārlasa un var sanākt pamatīga jezga. Viss ir ok, sakarīgs, tikai brīžiem mazliet vairāl vajag piedomāt ko dara. :thumbs_up:

Link to comment
Share on other sites

Simplijs.

Cik nu es daudz zinu par tevi. Atceros, ka biji tas kurš bieži mainīji savu nickNAME. Dažreiz uzvedies kā pārgalvis. 

Kad nebiji vēl Oldschool statusā, savus pienākumus veici labi. Neļāvi nevienam apbižot vai apvainot kādu. 

ID esi no pirmsākumiem un tas ir apsveicami, ka neesi pametis ID.(Un cerams nepametīsi. )

Lai veicas Simplij. 

Link to comment
Share on other sites

herbijs 

Manuprāt, ja nekļūdos, IDentijā jau esi kādu krietnu laiciņu vai ne? Agrāk cik atceros biji aktīvs, jb spēlēji, bet pazudi. Tagad pēkšņi parādījies, tas labi, bet neizrādi savu aktivitāti tik ļoti daudz pagaidām. Lēnām, lai tauta pierod pie tevis un tad jau šiverējies, stulbs neesi, liecies sakarīgs un jauks, patīk ka mani nosauci par spameri. :3 veiksmīti

Edited by Kičiņš
Link to comment
Share on other sites

Kičiņaaaa ♥

Pazīstu tevi jau vairāk par gadu, un nevienu brīdi nēesmu nožēlojusi, ka iepazinu tevi. Ar tevi bija diezgan viegli iesākt sarunu un saprasties. Tev ir nenormāli forši mati (vienmēr par tādiem esmu sapņojusi ) :(   jauka un dikti skaista meitene, kura vienmēr palīdzēs. Mums patīk piedurties, sūtam viena otrai tizlus ierakstus un bildes :D 

Mēs varam runāt par jebko, nekad neaptrūksies tēmas.

Žēl, ka nav sanācis vēl satikties, jo tas attālums, asfhjkhs  :

Link to comment
Share on other sites

Lienuxee.

Meitene, kas paradas te čatā, bet tikai tagad īsti tevi esmu pamanījis, bet ko pamanīju ir tas, ka Tev ir labs humoriņš, kas man patīk. Ar Kičas kaut ko tur maļat uz riņķi, bet tas jau parāda, ka esat jau zināmas un esat labas draudzenes. Atņēmi visus manus mandarīnjus un vēl pieprasīji vel, bet to es piedošu.

 

Link to comment
Share on other sites

aimo, par tevi man liekas, ka es vispār neesmu izteicies, vai vismaz nenāk atmiņā. liecies diezgan sakarīgs, cik redzu čatā, tad kādu joku iemet vai ar mazo Arti par lolu kko plēšaties. pretty sakarīgs čalis, ja būs kāds ID mīts, vajag tev ierasties, lai dzīvē var kaut ko vairāk pārrunāt, moš vēl kkur kopīgu valodu varam rast.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×