Jump to content
MADYOGA

Diennakts Spams.

Recommended Posts

10 mil ez, no ragrets. Even about mistakes.

Zilā tablete ir riskanta. Dolleri neeksistē, tā kā tu saņemtu 10 miljonus "neko". Pieņemsim šeit nav kļūdas, tur nav norādīts kādas valsts dolāri, tik pat labi tie var būt Zimbabves dolāri. Respektīvi, labi ja maizes klaipu varēsi ieķert. :D

Link to comment
Share on other sites

Zilā tablete ir riskanta. Dolleri neeksistē, tā kā tu saņemtu 10 miljonus "neko". Pieņemsim šeit nav kļūdas, tur nav norādīts kādas valsts dolāri, tik pat labi tie var būt Zimbabves dolāri. Respektīvi, labi ja maizes klaipu varēsi ieķert. :D

no ragrets vecit :D

Link to comment
Share on other sites

Pirmdienas horoskops: 13.marts

 

  • AUNS Nav izslēgts, ka apsvērsi domu par darba maiņu vai arī tev būs padomā pārrunas ar priekšnieku par paaugstinājumu amatā. Pateicoties savai neatlaidībai, enerģiskumam, pratīsi panākt savu!
  • VĒRSIS Būsi sabiedrisks, iejutīsies jebkurā kompānijā, iegūsi jaunus paziņas, satiksi domubiedrus, kuri lieti noderēs biznesā. Mājas dzīvē iespējami pēkšņi pavērsieni, kuri pamatīgi pārsteigs tevi.
 
  • DVĪŅI Darīsi visu iespējami, lai tikai tuvinātos nospraustam mērķim. Tikai izvēlies pareizās metodes, lai šo procesu paātrinātu. Nav izslēgts, ka līdzgaitnieki spēs sniegt ne tikai padomus, bet arī praktisku atbalstu.
  • VĒZIS Saprāta balss tev diktēs vienu kārtību, bet emocijas prasīs ko absolūti citu. Neļauj pēdējam ņemt virsroku. Varbūt upurēsi brīvo pievakari, lai izpalīdzētu kādam radiniekam.
  • LAUVA Nepilnības, šķēršļi tevi noteikti nedzīs pesimismā, uztversi tās, kā pašsaprotamu lietu, kā mācību, pieredzes gūšanu. Savas kļūdas tev labāk iesēdīsies atmiņā, jo tās tiks izjustas uz paša ādas.
  • JAUNAVA Apbruņojies ar pacietību, ja mīļotais cilvēks vēl nav nobriedis tuvām un nopietnām attiecībām. Otra sirdi iekarosi tikai tad, ja rādot savu labo pusi, neaizmirsīsi iepazīstināt ar trūkumiem.
  • SVARI Vari iekulties nepatikšanās, no kurām ārā ar paša spēkiem netiksi, tāpēc nāksies lūgt palīdzību, iepriekš apsverot visas iespējas. Nav izslēgtas problēmas ar datortehniku, kuras pilnībā var paralizēt darbu.
  • SKORPIONS Sev nozīmīgu jautājumu kārtošanu šodien labāk atliec. Nevajadzētu nodarboties ar nekustamiem īpašumiem, doties tālā ceļā, jo var veidoties pārpratumi, nepatikšanas, kas lieki sarežģīs dzīvi.
  • STRĒLNIEKS Neuztraucies par sīkumiem, saudzē savu nervu sistēmu. Lai uzlabotu pašsajūtu, apmeklē pirti, izbaudi relaksējošu masāžu, bet mājās paklausies mierīgu mūziku, sveču gaismā.
  • MEŽĀZIS Tev nebūs garlaicīgi, esi gatavs visnegaidītākajiem likteņa pavērsieniem, kas ar vienu vēzienu var aizslaucīt ierasto dzīvesveidu. Lai neradītu papildus sarežģījumus, mēģini būt tālredzīgs un gan elastīgs.
  • ŪDENSVĪRS Piesaistīsi līdzīgi domājošos, kā arī iemantosi viņu uzticību. Tai pašā laikā, necietīsi, ja kāds mēģinās tevi pamācīt, iegrožot tavu brīvības sajūtu. Šodien nebūtu vēlams kārtot ar tieslietām saistīto.
  • ZIVIS Neesi tik saspringts, neņem apkārt notiekošo tuvu pie sirds, jo tā kaitēsi profesionālai darbībai, lieki maitāsi nervus. Šodien vēlamāk atlikt visa veida tikšanās, pārrunas, kā arī atturēties no lielākiem pirkumiem.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×