Jump to content

DuestEsotoTuH

Lietotājs
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to aikjuuu` in priecīgus.   
    Es zinu ka neviens tāpat gandrīz tos pantiņus nelasa.
    Tāpēc bez garām lažām. Sveicu visus jūs šajos svētkos.
    Un ejiet beidzot pasēžiet ar ģimeni. jo tomēr mums nav nekā svarīgāka par ģimeni.

  2. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to akka in Mandarīni   
    bet tā var darīt
  3. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to de. in Tēvzeme Un Brīvība.   
    Vārdi Tēvzeme un Brīvība viņiem bija svēti. Astoņi no tūkstošiem, kuri ziedoja visdārgāko - savu dzīvību
     
    Viņi ticēja, ka tā dēļ ir vērts cīnīties un uzvarēt. Viņi ticēja, ka bērni un mazbērni šo sapni nosargās, kops un turēs svētā cieņā. Tie ir skaisti un tai pašā laikā vispārīgi vārdi. Tādēļ ir vērts reizēm aiziet līdz Brāļu kapiem Rīgā un citur Latvijā, kur apbedīti varoņi. Zem katras kopiņas guļ kāds seno dienu varonis - konkrēts, visbiežāk jauns, gandrīz vai no skolas sola nācis karavīrs. Slavenākos cīnītājus piemin vēstures grāmatās, bet līdzās viņiem bija vēl daudzi citi - klusāki, bet tikpat pašaizliedzīgi Latvijas patrioti. Brāļu kapi ir pārdomu vieta. Uzraksti pie kapu kopiņām stāsta pavisam nedaudz. Tikai daži no viņiem: Voldemars Skrastiņš - leitn. lid. dz. 1884. gadā, miris 1920. gada 2. maijā, Ādams Dubnovskis, strēlnieks, miris 1916. gada 18. maijā, Osvalds Lipsbergs, karavīrs, dzimis 1900. gadā, miris 1920. gada 23. martā, Zamuels Ostranovičs, strēlnieks, miris 1917. gada 19. februārī, Jānis Dambulis, kareivis, dzimis 1900. gada 4.maijā, miris 1919. gada 23.jūlijā, Sergejs Elksnītis, kareivis, dzimis 1901. gadā, miris 1919. gada 5. augustā, Aleksandrs Daņilovs, kaprālis, dzimis 1874. gadā, miris 1919. gada 11. augustā, Kristaps Jansons, dzimis 1896. gadā, miris 1915. gada 24. oktobrī. Tie ir tikai daži, nejauši izvēlēti no daudziem tūkstošiem.
     
    Ienaidnieka lode nešķiroja
     
    Nāve ir lakoniska. Uzraksti uz kapu kopiņām - arī. Mēs varam redzēt, ka leitnants lidotājs Voldemars Skrastiņš kritis, būdams vien 36 gadus vecs. Par strēlnieku Ādamu Dubnovski zināms vien, ka miris 1916. gada 18. maijā, līdzīgi arī par strēlnieku Zamuelu Ostranoviču, kurš kritis nepilnu gadu vēlāk. Kareivis Jānis Dambulis dzimis 1900. gada 4. maijā, bet zaudējis dzīvību neilgi pēc savas 19. dzimšanas dienas - 1919. gada 23. jūlijā. Mūsdienās viņi būtu vakardienas skolas puikas, studenti. Par Latviju savu dzīvību atdeva arī vīri brieduma gados - tādi kā 46 gadus vecais kaprālis Aleksandrs Daņilovs, kurš, iespējams, iepriekš cīnījies plecu pie pleca ar 1915. gadā kritušo vien 19 gadus veco strēlnieku Kristapu Jansonu. Skopā informācija, spriežot pēc vārdiem, ļauj tikai nojaust, ka kopīgs sapnis par Latviju bijis karavīriem no visiem Latvijas novadiem, dažādu tautību un ticību. Viņus vienoja sapnis par Brīvības piemineklī iekaltajiem vārdiem - Tēvzemei un Brīvībai. Ienaidnieku lodes nešķiroja patriotus pēc tautības, par Latviju dzīvības atdeva visi - latvieši, krievi, ebreji, igauņi, poļi, ukraiņi un citi. Tagad viņi mierīgi guļ līdzās kā cīņu biedri, brāļi un māsas, Latvijas dēli un meitas. Nav tiesa, ka sākotnēji 1. Pasaules karā ierautie streļķi un pēc tam Brīvības cīņās kritušie sākotnēji vēl neapzinājās lielo mērķi - savu valsti un brīvību. Vislielākā daļa jau sen bija dzīvojuši un auguši ar domu, ka reiz mūsu zeme būs brīva un vara tajā piederēs tautai, nevis aristokrātu elites saujiņai ar dižciltīgiem radu rakstiem. Tautas kopības sajūta un pašapziņa tikai aktīvi kopta jau kopš 19. gadsimta, Latvijas iedzīvotāji bija labi izglītoti un sapnim par labāku nākotni bija gatavi jau sen. Latvijas neatkarības ideja skaļi tika pateikta krietni pēc strēlnieku pirmajām cīņām, bet viņiem nebija ne mazāko šaubu, par ko un pret ko cīnīties. Viņi zināja, ka cīnās par savu zemi, par Latviju, ko reiz ar viltu un varu viņu senčiem bija izkrāpuši lielvaru kungi, padarot Latvijas pamatiedzīvotājus par kalpiem.
     
    Latvijas tauta neatkarību izcīnīja kā savas valsts cienīga Eiropas nācija
     
    Mūsu karavīriem Latvijas ideja nebija vien skaists nekonkrēts sapnis tālā, gandrīz nesasniedzamā nākotnē. Viņiem jau bija diezgan skaidra nākotnes vīzija, idejas un plāni. Protams, strēlnieka somā nebija tā laika «Nacionālās attīstības plāna 1905-1920». Visdrīzākais, ka lielākā daļa bija lasījuši Raiņa, Aspazijas, Andreja Pumpura, Friča Brīvzemnieka un citu darbus, kurus caurstrāvoja vārdos visbiežāk nepateiktā, bet skaidri nojaušamā brīvības un Atmodas ideja. Latvijas tauta savu neatkarību izcīnīja jau kā nobriedusi, savas valsts cienīga Eiropas nācija. To pierādīja sekojošā straujā un veiksmīgā valsts jauncelsme. Britu vēsturnieks Alans Palmers pēc gadiem to apbrīnoja rakstot: «… tika panākts daudz kas vērtīgs. Latvijas parlamentārieši no 1920. gada līdz 1930. gadu sākumam izveidoja vidēji 204 likumus gadā, viņu kaimiņi daudz neatpalika. Latvija ieguva cieņu ar savām sociālo garantiju programmām un līdzīgi Igaunijai saņēma labvēlīgus ziņojumus no Starptautiskās strādnieku organizācijas saistībā ar progresīviem noteikumiem darbam rūpnīcās (..)». Vēl britu vēsturnieks īpaši apbrīno Latvijas un Rīgas uzņēmību, strauji un veiksmīgi atjaunojot valsti pēc postošā kara. Mūsdienās, 2012. gadā, gandrīz gadsimtu pēc strēlnieku pirmajām cīņām, katram ir jāspēj uzdot sev jautājumu - vai mēs spējam būt tik drosmīgi, tālredzīgi un apņēmīgi kā šie jaunie cilvēki, kuri svēti ticēja sapnim par Tēvzemi un Brīvību? Liela daļa bija gatavi atdot dzīvību nevis par gatavu valsti, bet tikai par brīvas Latvijas nākotnes sapni. Viņi nešaubījās ne mirkli - gāja, cīnījās plecu pie pleca, neliecoties un nelokoties lielvaru priekšā - rietumu vai austrumu. Viņi bija gatavi atkarot savu kādreiz nolaupīto, izkrāpto zemi. Viņi cīnījās par valsti un ideju, kur visi ir vienlīdzīgi, kur viens likums - viena taisnība visiem. Brīvu Latviju, kuru pārvalda godīgi un cienījami politiķi, tādi, kuri tur cieņā savu vārdu un neuzdrošinās melot, tautai acīs skatīdamies. Valsti, kurā paēdis un izskolots ir ikkatrs, nešķirojot «gadījuma un negadījuma» bērnos. Strēlnieki cīnījās par skaistu un cēlu valsti. Tūkstošiem par to stāvēja un krita vārda vistiešākajā nozīmē. Tie, kuri izdzīvoja, turēja svētā cieņā savu brāļu piemiņu un patiešām uzbūvēja valsti, ar kuru pamatoti varēja lepoties viņi paši, bērni un mazbērni. Šodien, ejot pa Brāļu kapiem, pieminot mūsu karavīrus, arī mazāk zināmos, klusos vēstures varoņus, tādus kā Voldemars Skrastiņš, Ādams Dubnovskis, Osvalds Lipsbergs, Zamuels Ostranovičs, Jānis Dambulis, Sergejs Elksnītis, Aleksandrs Daņilovs, Kristaps Jansons un daudzus tūkstošus citu, mums ir jāspēj saprast, kāpēc vārdi Tēvzeme un Brīvība bija tik svēti, ka viņi ziedoja tiem visdārgāko - savu dzīvību. Viņi nepadevās. Viņi ticēja Latvijas nākotnei. 11. novembrī, aizdedzot sveces karavīru piemiņai mums katram jāsaredz arī sava ticība Latvijai.
     

    Avots:
    TVNET

     
    Mans komentārs.
    Ļoti labs raksts, izlasot domāju, kā bija pirmās republikas laikos un cik patiesībā ir sūdīgi mūsdienās, PSRS sabojāja tik daudz cilvēku, it īpaši mūsu politisko un valdošo eliti.
  4. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to cloudR in Nostradams Paredzēja «Gangnam Style   
    zskatās, ka pasaules gals nemaz tik nereāls nav. Ievērojamais franču aptiekārs un gaišreģis Mišels de Nostradams (Michel de Nostredame) savā grāmatā «Les Propheties» («Pravietojumi») ir teicis, ka pasaules gals pienāks, kad «dejojošais zirgs būs sasniedzis deviņus apļus». Loģiski, ka tas ir «Gangnam style» video, kas drīzumā sasniegs 1 000 000 000 skatījumu (deviņas nulles) «Youtube». Tad arī klāt pasaules gals! (Skat. fotokolāžu.)
     
    Jau gadiem ilgi pasaulē tiek runāts par maiju kalendāru un tā biedējošajām prognozēm 2012. gadam. Vai tiešām senie laika skaitītāji brīdinājuši par pasaules galu?
     
    Repera Psy dziesmas «Gangnam Style» (Gangama - dārgs rajons Seulā) video redzamā deju kustība - komiska zirgu jāšanas imitācija - kļuvusi populāra visā pasaulē.
    Varbūt par šiem zirgiem runāja Nostradams?
    «Pravietojumu» pirmais izdevums tika izdots 1555. gadā, un daudz kas no Nostradama pareģotā ir piepildījies.
     
    tvnet.lv
  5. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to pofig in IDENTY sveic Jūs svētkos!   
    Novēlu katram ID biedram
    1 gadu laimes
    12 mēnešus veiksmes;
    53 nedēļas saules;
    365 dienas veselības;
    8766 stundas mīlestības;
    525600 minūtes labu garastāvokli.
     
    Lai tev viss būtu un tev par to nekas nebūtu !
    Sveicieni no pofig.
  6. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to rietumbloks in IDENTY sveic Jūs svētkos!   
    Hey, identieši! Es Jūs uzrunāju IDENTY administrācijas vārdā.
     
    Sāksim ar to kad, svētki jau vairs nav aiz kalniem ( Christmas and New Year ). Katram ir ieplānoti savi plāni - citiem tos pavadīt ģimenes lokā, dāvināt dāvanas viens otram, iedzert veco labo šampānieti, citiem atkal kārtīgi atzīmēt draugu lokā, citi atkal plānot izbraukt ārpus valsts, aizbraukt uz alpiem vai kaut kur citur - katram ir savi plāni kurus realizēt, bet IDENTY .. IDENTY arī nav ar tukšam rokām un bez plāniem. Lai būtu pieklājīgi arī no mūsu puses un lai Jūs mūs neuzskatītu par bezkauņām ( kā arī, veicinātu lielāku aktivitāti ), tad arī mēs esam sagatavojuši Jums nelielas dāvanas.
     
    * Katrs ID biedrs, kurš vēlās svētkos saņemt dāvanu no ID, ir jāizveido Ziemassvētku un Jaunā gada novēlējums ( vismaz no 3 līdz 4 teikumiem ) ID biedriem, arī pašam ID un protmas arī ID administrācijai. Tā ir kā, sava veida reģistrācija uz mazo dāvaniņu un lielo svētku izlozi.
     
     
    - Katrs, kas izveidos novēlējumu, saņems dāvanā 1 ID Cash.
     
    - 10. janvāri, 2013. gadā notiks izloze. Viena no personām, kas būs izveidojis šo "svētku novēlejumu" tiks pie galvenās balvas/dāvanas:
    A4Tech - X7 gaming pele un A4Tech X7 gaming lielais paliknis.

    Novēlējumus rakstam šajā pašā tēmā. Komentēt un neskaidrību gadījumā uzdot jautājumus ir atļauts!
     
    Kā arī, priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu novēl - IDENTY administrācija!
     
     

    Ar nelielu humoru:


     

    Baltais pūders zemi klāj,
    Salatēvs bez maisa slāj.
    Acis bālas, skats nekāds,
    Vainīgs šņabis - surogāts!
    Tikai nepiedzeries dikti -
    Būs, kā salatētim, slikti!


     
     
     
    hohohoh
  7. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to simplijs in Zinātne Un Ticība   
    Reiz kāds gudrs profesors sarunājās ar studentu
    Prof.: Vai Dievs ir labs?
    Stud.: Jā.
    Prof.: Vai Sātans ir labs?
    Stud.: Nē.
    Prof.: Pareizi. Saki man, lūdzu, vai pasaulē pastāv ļaunums?
    Stud.: Jā.
    Prof.: Ļaunums ir visu, vai ne? Un Dievs taču ir radījis visu, vai ne?
    Stud.: Jā.
    Prof.: Tad kas radīja ļaunumu?
    Stud.: ...
    Prof.: Mūsu planētā ir kroplība, nežēlība, slimības, netikumība? Viss tas taču ir, vai ne?
    Stud.: Jā.
    Prof.: Tad kas to visu ir radījis?
    Stud.: ...
    Prof.: Zinātne apgalvo, ka cilvēks ir apveltīts ar piecām uztveres formām, lai izzinātu apkārtējo pasauli. Saki lūdzu vai tu kādreiz esi redzējis Dievu?
    Stud.: Nē.
    Prof.: Vai tu esi dzirdējis Dievu?
    Stud.: Nē.
    Prof.: Vai tu kādreiz esi sajutis Dievu? Esi viņu garšojis? Vai smaržojis to?
    Stud.: Baidos, ka nē.
    Prof.: Un tu vēl joprojām viņā tici?
    Stud.: Jā.
    Prof.: Ņemot vērā iepriekš minētos secinājumus, zinātne var droši apgalvot, ka Dieva nav. Vai tu vari kaut ko likt pretī šim apgalvojumam?
    Stud.: Nē profesor. Man ir tikai ticība.
    Prof.: Tieši tā. Ticība ir zinātnes galvenā problēma.
    Stud.: Profesor, sakiet, lūdzu, vai aukstums pastāv?
    Prof.: Kas par jautājumu? Protams, ka pastāv. Vai tad tev nekad nav bijis auksti?
    (Pārējie studenti sāka smieties, par jaunā studenta jautājumu)
    Stud.: Patiesībā, aukstums nepastāv. Pamatojoties uz fizikas likumiem, tas, ko mēs uzskatām par aukstumu, patiesībā ir siltuma trūkums. Cilvēku vai priekšmetu var izzināt- vai tam piemīt vai tas spēj nodot enerģiju. Absolūtā nulle – 460 grādi pēc Fārenheita ir pilnīga siltuma neesamība ķermeņos. Visa matērija paliek inerta un nespēj vairs reaģēt šādas temperatūra spastakļos. Aukstuma nepastāv. Mēs radījām šādu vārdu, lai aprakstītu to, ko mēs jūtam nepietiekama siltuma daudzuma apstākļos.
    (auditorijā bija pilnīgs klusums)
    Stud.: Profesor, vai pastāv tumsa?
    Prof.: Protams, ka pastāv. Kas tad ir nakts, ja ne tumsa.
    Stud.: Jums atkal nav taisnība. Tumsa tāpat nepastāv. Tumsa patiesībā ir gaismas trūkums. Mēs varam izpētīt gaismu, bet ne tumsu. Mēs varam izmantot Ņjūtona prizmu, lai sadalīto balto gaismu un sadalītu to vairākos spektros, izpētīt katra gaismas viļņa garumu. Jūs taču nevarat izmērīt tumsu. Pat mazākais gaismas stars var iekļūt tumsas vidē un apgaismot to. Kā jūs varat noskaidrot, cik tumša ir konkrētā telpa? Jūs izmērat kāds gaismas daudzums tiek pētīts. Vai ne? Tumsa ir jēdziens, ko cilvēks izmanto lai aprakstītu, kas notiek gaismas trūkuma gadījumā. Un tagad sakiet lūdzu, Profesor, vai pastāv nāve?
    Prof.: Protams. Ir dzīve un ir Nāve– dzīves otrā puse.
    Stud.: Un atkal Jums nav taisnība profesor. Nāve ir nevis dzīves otra puse, bet gan dzīvības trūkums. Jūsu zinātniskajā teorijā ir parādījusies būtiska plaisa.
    Prof: Uz ko jūs tēmējat, jaunais cilvēk?
    Stud: Profesor, Jūs mācat studentiem to, ka mēs visi esam cēlušies no pērtiķiem. Vai Jūs esat vērojis evolūciju pats savām acīm?
    ( Profesors ar smaidu sejā pašūpoja galvu, saprotot uz ko velk saruna )
    Stud.: Neviens šo procesu nav redzējis, tātad sanāk, ka Jūs vairākumā esat garīdznieks nevis zinātnieks.
     
    (Auditorija uzsprāga no smiekliem)
    Stud.: Un tagad pasakiet, vai šajā auditorijā ir kāds, kurš ir redzējis profesora smadzenes? Ir tās dzirdējis, smaržojis, vai tām pieskāries?
    (Studenti turpināja smieties)
    Stud.: Acīmredzami, neviens. Tad pamatojoties uz zinātniskajiem likumiem, var izdarīt secinājumu, ka profesoram smadzeņu nemaz nav. Ar visu cieņu pret jums profesor, bet kā tad mēs varam uzticēties tam, ko Jūs mums lekcijās stāstat?
    (Auditorijā klusums)
    Prof.: Domāju, ka jums būs vienkārši man jānotic.
    Stud.: Tieši tā! Starp Dievu un cilvēku ir tikai viena saikne– tā ir Ticība!
    Profesors apsēdās.
    Šo studentu sauca Alberts Einšteins.
     

    No Laura Krilova dienasgrāmatas iekš www.draugiem.lv


  8. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to Eleby in DD2 Konkurss #2   
    Konkursa mērķis, kas savāks visvairāk killus ar attiecīgo ieroci.


     

    Paralēli ierastajām balvām pirmo trīs vietu īpašnieki kvalificēsies ''2012. gada noslēdzošajam konkursam, kurā būs iespēja laimēt vērtīgas balvas.
     
     
    Šoreiz ierocis būs: mp5navy



    Balvas:
     
    1. vieta - VIP uz 2 nedēļām DD2 serverī un 1 ID Cash
    2. vieta - VIP uz 1 nedēļu DD2 serverī un 0.7 ID Cash
    3. vieta - VIP uz 1 nedēļu DD2 serverī un 0.5 ID Cash
     
     
    Piesakoties dd2 konkursam
     
    1. Ierakstam niku, ar, kuru spēlēsiet šajā turnīrā. (tādu, kas arī atrodas identy statos)
    2. Linku uz jūsu statistiku (OBLIGĀTI) - http://identy.lv/sta...cs/cs/index.php (Ja tev tāda nav, tu piedalīties konkursā nevari.)


     

    Spēlētāji kas ir pieteikušies un apstiprināti, un to rezultāti ar attiecīgo ieroci pirms konkursa sākuma:


     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Piesakamies līdz 24.12.2012


  9. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to Spriditis in Maza Lasāmviela No Interneta. :d   
    Ko tik nevar atrast netā.
    "chawz visiem. man 14 gadi. biju pie viena čalīša tusiņā, tur nedaudz iedzeram. bij aari dazhas meitenes, man viena iepatikas, mes parunajāmies. tad vnk iedzeram vel un aizgājām otra stava vel parunat un tad nezinu ka tas sanaca, bet mes pargulejam. bet ta meitene ar kuru mes laidam ir manas draudzenes vienas citas draudzenes labaka draudzene. vina man tagad sūta īsos un neliek mieru, grib satikties, ko lai dara? lieta tada, ka no pišamības viedokļa viņa ir laba - 8/10, bet vairāk nekā tur nav. bet manas esošās draudzenes pišamības koeficients nav tik augsts, bet man vina labak patik ka cilveks. ko lai es tagad daru?"
  10. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to Punis in Sieviesu Loģika!   
    hah, true
  11. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to kichux in Atgadījums tramvajā.   
    Varbūt jau ir dzirdēts, bet lika smieties.
     
    Visa darbība notiek vakara pusē, pārpildītā tramvajā…Kā tas bieži notiek, konduktore piesējas pie mazas meitenes, kurai rokās bija vijoles futlāris…
    Viņa nekādīgi nespēja samierināties, ka tas aizņem dārgos kvadrātcentimetrus viņas vagonā un lika maksāt kā par papildus bagāžu!
    Rezultāts: bērns novests līdz asarām, mēģinot iestāstīt, ka viņa ar lielāko prieku maksātu, taču naudiņas viņai nav, jo tā iztērēta pusdienām…
    Visu šo ainu novēro kāds jauns (jāpiebilst-krēslā sēdošs) vīrietis, līdz arī viņa nervi neiztur un viņš ņemas aizstāvēt meitenīti…
    Viņš uzbrūkošā tonī skaidro konduktorei, ka vijoles futlāri, ko meitene tur rokās, jau nekādīgi nevar uzskatīt par palildus bagāžu un ka pretējā gadījumā viņam būtu jāmaksā par olu paciņu, ko viņš tur savā klēpī. Uz šiem argumentiem konduktorei nav ko atbildēt un viņa ātri vien nozūd tramvaja priekšgalā.
    Tramvajs turpina ceļu, piestāj pieturā, kurā vīrietis – aizstāvis arī izkāpj…taču stāsts šeit nebeidzas..tajā pašā pieturā iekāpj cits jauns vīrietis un apsēžas vīrieša-aizstāvja vietā…
    tad arī seko kulminācija!Acīmredzot, konduktore bija gaužam aizvainota par iepriekšējā vīrieša izteikumiem, tāpēc, neko nenojausdama par fikso vīru maiņu,
    kareivīgā solī devās zināmā virzienā un izšāva vienkārši ģeniālu teikumu:” Ja es gribēšu, tad Jūs maksāsiet arī par savām olām!”Jāsaka, ka uz brīdi iestājās klusuma brīdis…
    līdz beidzot no pavisam neinformētā jaunā vīrieša mutes izšāvās vēl ģeniālāka atbilde: “Kad manas OLAS būs bagāžas lielumā, tad arī es par tām maksāšu!”
    …klusuma brīdis izšķīda..
  12. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to simor in unban, dd2, wh, romanjenko   
    [AMXBANS] ===============================================
    [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin [TM] Go0dFather.
    [AMXBANS] You are permanently banned.
    [AMXBANS] Banned Nickname : romanjenko
    [AMXBANS] Reason : ' wh '
    [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv
    [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 636796690 '
    [AMXBANS] Your IP : ' 78.84.67.217 '
    [AMXBANS] =======================================
     
    Goodfather, draugs mīļais, es taču teicu, ka esmu "GO! simor", bet tu, laikam, nemanīji. Skaidrot vairāk nav, ko...Spēlēju kā parasti.
    Demo - http://failiem.lv/u/nmlastb
    Links uz banu - http://identy.lv/bans/index/36987
  13. Upvote
    DuestEsotoTuH reacted to IcedOut in Sieviesu Loģika!   
    D:Čau!Ko dari?
    P:Čau.Es tagad ar draugiem sēžu.Esmu nedaudz aizņemts.Nevaru tagad sarakstīties.
    D:Skaidrs.Tad sanāk ,ka draugi tev ir svarīgāki par mani?
    P:Kas par muļķībām!Es vienkārši esmu aizņemts.
    D:Lai nu tā būtu!
     
    D:A tas nekas ,ka es esmu apvainojusies?
    P:Ko?A par ko vispār ta?
    D:Es te viena sēžu ,bet tu tur izklaidējies...
    P:Bļin .Nu ko tu atkal sāc?
    D:Viss aizmirsti.Sēdi vien tur.
     
    D:Skaisti !Tu man vispār pat neatrakstīji!
    P:Tak tu bļin pati teici,lai es aizmirstu!
    D:Tad tavuprāt tas ir normāli,ka es te viena apvainojusies sēžu,bet tu neko nedari?
    P:Paklau kur vispār ir problēma ko?Tu tak ar savām draudzenēm ari satiecies?
    D:Viss es vairs negribu ar tevi runāt.Atā!!!
     
    D:Tu nu gan esi lops!Tev pat neienāca prātā man uzrakstīt un atvainoties?
    P:Bļin!Tu ņirgājies par mani?Pati tak teici,ka negribi vairs runāt ar mani,vot es tev vairs nerakstīju
    D:Tad es tagad būšu tā vainīgā?Nu atvaino ,ka es tevi TĀ traucēju.Varbūt tu mani vēl pametīsi,
    ja jau es esmu tāda?
    P:Viss pietiek!Es eju jau prom.Drīz būšu.
    D:Nevajag braukt uz šejieni!Negribu tevi redzēt!
    P:KO TU VISPĀR GRIBI?
    D:Neko,aizmirsti.Sēdi pie saviem draudziņiem.Atā!
     
    D:Nu un kur tad tu esi?
    P:Tu esi nojūgusies vai?Pati tak teici,ka negribi mani vairs redzēt!
    D:A tev vienalga vajdzēja atbraukt šurp un parādīt,ka es tev kautko nozīmēju.
    P:Jebaaal.Drīz būšu!
    D:Nav vajdzības.Es pašlaik esmu ļoti aizvainota.
     
    P:Atver durvis!Esmu jau klāt!
    D:Nevēršu!Es tev jau teicu,ka nevēlos tevi vairs redzēt!
    P:Da BL...D!!Tu tak teici,lai es vienalga atbraucot!
    D:Vajdzēja uzreiz braukt.Tagad jau ir par vēlu!
    P:Nu tad ej na..j!!
    D:Tu ko?Afainojies?Zaķīt?
    D:Zaķīt?piedod man!
    D:Kur tu esi?.... Made My Day ! xD xD xD
×