Jump to content

de.

Lietotājs
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

About de.

  • Birthday 10/17/1994

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

de.'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

157

Reputation

  1. Bender atdo čatu, vļe :<

  2. Sonij izovnoja Mikrosoftu iekš E3.
  3. de.

    Kā iegūt darbu

    ko var teikt, komandas darbs ar draugiem.
  4. uninstall cs, solve all problems
  5. retvītoju, sarauj kačok. ps. man ar kebabu gribas. ;<
  6. de.

    Ņujorkas ēnā.

    Filma ir laba ar savu domu, vismaz nav kārtējais grāvējbulšitsnokāgribasvemt. Par treileri ir taisnība, bet nu uz treileriem es nekad nepaļaujos, parasti palasu pāris apskatus par filmu.
  7. de.

    Enders game

    Enders Game būs ļoti laba filma. Kapēc? Jo esmu izlasījis grāmatu un sižets zināms.
  8. Kaut sit galvu pret izlietni, gudrāks nepaliksi.

    1. rasii

      rasii

      nuuu tas nav soliits

  9. Ohh, tas pats bitčijs, kas ar deivu seksojās zem naksnīgās debesjums. Šo rakstu varu divējādi saprast, "re, esmu labojies un itkā mīļš un pūkains" un "re, kādi man bicīši, padiršat vel neta varoņi"
  10. de.

    Red Lights

    Oriģinālnosaukums: Red Lights Latviskais nosaukums: Sarkanās Gaismas Gads: 2012 Žanrs: Drāma, Mistika, Trilleris Režisors: Rodrigo Kortess Galvenajās lomās: Kilans Mērfijs, Roberts de Niro, Sigurnija Vīvere Sižets: Paranormālo parādību psiholoģe Margarita Matesone un viņas asistents pēta paranormālās aktivitātes un atrodas kāda sensacionāla atklājuma priekšā. Pētījuma laikā viņiem nākas pētīt pasaules slavenā ekstrasensa prātu, kas pirms 30 gadiem, pēc bargiem kritiķu izteikumiem, mīklaini nozudis, tomēr tagad ir atgriezies uz lielās skatuves. Viņi pat nenojauš, cik bīstams var būt šis pētījums... IMDb: Red Lights Filmas treileris: spoilerī Mans komentārs un vērtējums par filmu: Tātad nezināmu iemeslu dēļ Svētdienas vakarā neaizgāju gulēt, bet nolēmu, kas tad labs pa veco labo televīziju iet, tiku līdz LNT un redzu filmu, kura nemaz programmā nebija atspoguļota. Paspēju vel uz sākumu. Filma ir lieliska - pēc maniem ieskatiem, aktieru saspēle, sižets, viss, viss man patika. Man pat kā daļēji kritiķim nav par ko piesieties režisoram, jo viņš savu darbu ir padarījis godam un filma ir baudāma. Es līdz pat pašam pēdējam brīdim nesapratu, ko režisors gribējis atspoguļot, ka pārdabiskas spējas pastāv vai arī nē. Ja nolemjat noskatīties filmu jūs gaida labi pavadīts laiks, protams, ja domā ka filmas tagad iznāk vienādas, tad šī ir ļoti atšķirīga un svaiga savā jomā. 9/10
  11. Un Steam teica: Tev nebūs spēlēt CS.
  12. Atnācu, jo domāju, ka iekš Identy stīmotajiem būs problēmas, bet Valts visu +/- atradis jau, gudrs puika. Par cik sekoju CS betai un tās ik dienas atjauninājumiem, piebildīšu, ka CS vairs nav D3D grafikas atbalsts, tāpēc dažiem varētu būt tās zaļās vai izplūdušās svītras, izlabot var pie Launch pieliekot klāt -gl, ja protams ir OpenGL atbalsts. Neuztraucaties, ka voice_chat neiet, jo serveri nav updeitoti uz jaunākajiem būvējumiem, kuros ietverti jauni kodeki, ja nemaldos pēc Valve Github bugreport lapas rakstītā. Kā arī UTF-8 atbalsts, kas nozīmē, ka ir latviešu valodas atbalsts.
  13. Gacho nešaubīgi varēja labāk. Bet video tiešām labs.
  14. de.

    Musician.

    7/10 http://www.youtube.com/watch?v=pw8PpYBiDsc
×