Jump to content

cloudR

Lietotājs
  • Posts

    329
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About cloudR

  • Birthday 12/06/1996

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

cloudR's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

129

Reputation

  1. Pirmkārt: Tas nav demo, bet gan īss 15 sekunžu garš video. Bet noteikumos ir teikts, ka jābūt obligāti demo failam; ja Tev tiešām viņš ir kaut kā mistiski izdzēsies, tad Tu vari izmantot HLTV ierakstus, kuri ir atrodami zem šī linka: http://identy.lv/hltv Otrkārt: Ja tiešām es būtu gatavs banot šo spēlētāju, tad kur ir garantija, ka šis video materiāls tika uzņemts iekš IDENTY DD2 servera? Nav nekādu taustāmu pierādījumu. Treškārt: Lūdzu, ja Tu grasies turpmāk šādi reportot kādu iespējamo pārkāpēju, tad nomaini savus ieroču un player'a skinus, jo reāli nesaprotu vai banot Tevi, vai banot viņu, jo Tavs skins reāli izskatās pēc kaut kāda Bad Boy'a vai CD-HAKA. Ceturtkārt: Spēlētājs netiek pašlaik banots, balstoties uz augšā minētajiem punktiem. Tuvākajā laikā vari sākt censties atrast pienācīgu .dem materiālu vai arī šis topiks tiks slēgts bez nekāda gandarījuma Tev. Visu labu.
  2. Nepatīk dziesma vai izpildījums?
  3. Ivo Fomins izpilda Līvu dziesmu "Dzimtā valoda". Vai nav vienreizēji? Sākas ap 2:10
  4. cloudR

    Edavardi-5000.

    "5000" ir viena no retajām dziesmām, kura man tiešām nepatika, pat biju šokā, kad izdzirdēju viņu 1. reizē.
  5. Paga, paga. Pēc Tavas izteiktās domas es sapratu, ka, ja cilvēks izmanto lamuvārdus, tad viņam ir jāiet pie latviešu valodas skolotāja - tas ir lielākais idiotisms, ko es esmu dzirdējis pēdējā laikā. Eminemam arī jāiet pie angļu valodas skolotāja, kurš jau ir nopelnījis 200 miljonus dolāru? Varbūt arī Dr.Dre vajadzētu apmeklēt viņu? Vecīt, lamuvārdi arī var būt pieskaitāma pie mākslas. Ja cilvēks kādā no savām relīzēm izmanto lamuvārdus, tas nenozīmē, ka viņš visu dienu viņus lieto, manuprāt, ansis dzīvē vispār ļoti minimāli lamājas. Un Cracker - latviešiem ir reps, tikai daži cilvēki to nespēj saklausīt, ja es ieliktu Grafomānu šeit iekšā, tad Tu to varētu teikt.
  6. Protams, tā ir gaumes lieta, bet šie cilvēki (ar to biju domājis visu veco PKI sastāvu), ir neatkārtojami, protams, pēdējā laikā Reiks mani ļoti pārsteidz, viņš ir sācis laist ārā ļoti labas dziesmas, tiešām!
  7. Repa mākslinieks ansis un bītmeikeris Oriole nesen izdeva albumu "Himnas" http://ansis.bandcamp.com/album/himnas Manuprāt, šis albūms ir viens no labākajiem darbiem, kas ir noticis visā LV-HH pastāvēšanas laikā, bet par to nav šis stāsts. Vakar tika izlaists šī albuma 1. videoklips (cerams, ka ne pēdējais..), dziesmai "Skarabejs". Ja vēlaties sīkāk palasīt par šo visu, tad klikšķiniet vien uz šīs Tvnet saites - http://www.tvnet.lv/...unu_himnu_video Un šeit arī video, enjoy: http://youtu.be/nx9Wy1yk7qA
  8. Cilvēki, ja jūs izlasat kādu neticamu faktu iekš spoki.lv, tad nemetaties uzreiz tam ticēt. Ļoti liela daļa no tā portāla rakstiem ir totālākie meli, tāpēc arī neticu, ka iekš ASV dzīvo 21% ar rasistiem.
  9. Labākais GG pasākums - GG Freestyle Battle.
  10. cloudR

    ID Krekli

    Kāpēc nav tējas krūzītes? Es ļoti vēlētos ID tējas tasīšu pilno kolekciju.
  11. Fufelis? Kāds fufelis? Fufelis, kā uzņemta filma vai kas?
  12. cloudR

    Numa Numa.

    Ha-ha! Vienu vakaru, kad skolā bija balle, visi pēc tās gāja uz pilsētas iecienītāko bāru. Tajā bārā stāv tāds mūzikas atskaņošanas aparātas kā kaut kādos 80'os 90'os gados, kur iemet pāris monētas un izvēlies, kāda dziesmu tu vēlies atskaņot. A viens klauns paņēma, sameta naudu un uzslēdza šo dziesmu, lai viņa iet uz apli kādas 8 reizes! Bet galvenais, ka liels daudzums cilvēku šai dziesma vēl dejoja līdzi.. Kopš tā laika man rodas smiekli izdzirdot šo dziesmu.
  13. 1987. gada filma par tā laika jauniešiem un to uzskatiem par dzīvi. Noskatīties šo filmu man ieteica mans tētis, jo tur esot attainots, kādi bija tā laika hipiji, pirmie narkotiku lietotāji utml. interesantas lietas. Ir arī šis filmas otrā daļa, bet tā tika izdota pēc 10 gadiem (1997. gadā). http://youtu.be/wtRhKkYEshM
×