Jump to content
rietumbloks

IDENTY sveic Jūs svētkos!

Recommended Posts

Tu, kautko esi sajaucis, vēl nav ziemassētki. ōo vai arī tu māki ceļot laikā! :OOOO

 

Laāabi, pietiks jokoties, te nu būs.

 

Novēlu visiem z-s, atrast, kaut mazu brīvu mirkli, lai varētu priecāties, un lepoties, ar visu, kas vien ir, un nebēdāties neparko, uz īsu brīdi aizmirst visu sliktu, un atcerēties tikai laimīgākos, burvīgākos un spilgtākos mirkļus no savas dzīves, kā arī ticēt un cerēt, ka viss notiksies tālāk tikpat labi, kā līdz šim, un nekas slikts nenotiks, no sirds sveicu IDENTY (gan administrāciju, gan parastos spēlētājus, Kā arī - ID) Ziemassvētkos un jaunajā gadā.Kā arī, ceru, ka ar pašu ID, gan serveriem gan mājaslapu, viss izdosies, tauta nāks, nevis ies, admini/administrātōri/lietotāji pieņemsies prātā nevis kritīsies un degradēs.

 

P.s. kaut jūs visi nodzērtos, kā lopim tomēr nekādu lielo pohu no rīta nebūtu, kādreiz, tač ir arī tā pa īstam jāpielej mullis. ;)

Link to comment
Share on other sites

Novēlu, lai izdodas viss iecerētais sakarā ar serveriem un HomePage'n'Forum.

Novēlu katram servera administratoram uz z-svētkiem sagādāt sev veselu Rūķīšu palīgu brigādi cīņā pret z-svētku nesvinētājiem

Novēlu ID administrācijai stiprus nervus un pacietību

Novēlu Jums visiem pārējiem - Priecīgus ziemassvētkus un Laimīgu Jauno 2013. gadu

 

Bučas meitenēm! Rokas spiediens džekiem. Sveic AnGeLo

Link to comment
Share on other sites

Novēlu, lai ID pastāvētu vēl ilgi un dikti, lai spēlētāji nepazustu un nāktu tikai klāt.

Lai visos serveros būtu tikpat liela aktivitāte kā DD2, lai būtu daudz ''ziedotāji'' un Outam nebūtu jāčīkst, ka nauda nav.

Un pats galvenais, ko novēlu ID - lai tiek vaļā no lecīgiem atmarozakiem, kas domā, ka ir pasaules nabas. ;)

Link to comment
Share on other sites

ID jau pastav diezgan ilgi, novelu vel sadu laiku un vel daudz vairak But un pastavet.

Novelu visiem IDentiesiem stipru veselibu, daudz speka un daudz stipru nervu.

Administracijai novelu tiesi to pasu, vienmer labu garastavokli un pacietibu un lai neesat loti slinki. =)

Meitenem novelu salauzt daudz sirzu dzekiem.

Lieli sveicieni no manis Angelo, par to ka ir saprotoss un loti labs boss. ^^

Tapat ari lieli sveicieni Minkai, kas daudzreiz ir organizejusi meetus.

Veelos uzsaukt tostu par ID, lai tas vel ilgi pastav ar tik forshiem cilvekiem. :mishka:

Novelu Koncai izaugt no bernibas.

 

 

Sirmim bija sirmi mati,

Musai berni apklusa,

Nato muti aizveera,

ziemassvetku veciits bija klat!

Tas uzlika noclip,

iedeva punktus,

speletajiem pohas,

visi pateicigi akkai.

 

Dr'a oldam oza laba,

juta status tuvojamies,

palika te paspelet,

uzradas tie ar skalu noti.

Vita dziedaja dziesminu,

Crackers piedziedaja,

Nato skali smejaas,

Bet akka perm banoja.

Link to comment
Share on other sites

Novēlu visiem ID biedriem gan kārtīgi nosvinēt ziemassvētkus/jauno gadu, gan arī kārtīgi atpūsties z-svētku/jaunā gada brīvdienās no skolas/darba.

Novēlu ID komūnam noturēties vēl ilgi un dikti, lai te arī pēc kāda laika var jauni zadroti nākt un spēlet.

Novēlu ID Administrācijai veselību, izturību un lai šoziem nenosalst :D

 

Turās.

Link to comment
Share on other sites

Novēlu IDentiešiem nenolaist rumpi un cīnīties ar citiem komūniem!

Administrātoriem izturību, vēsu prātu un novēlu maz pārkāpēju!

Veselību visiem jums un pašam ''ID komūnam'', spēku, stiprumu, enerģiju un dzīvesprieku!

Novēlu ar katru dienu uzplauk un katru dienu jums visiem nodzīvot kā pēdējo!

Atcerieties Ziemassvētkos labie darbi skaitās dubultā! Dariet labus darbus un ieprieciniet tos, kurus vēlaties! :)

Edited by Cracker
Link to comment
Share on other sites

identy, mans tēvs - es tavs dēls, tu man esi kā pirmās mājas internetā. ok, tagad pa nopietno.

 

Vēl atceros tos laikus, kad akka mani pasauca uz retry, pēc neilga laika tika sists augšā apvienotais projekts IDENTY.lv ar administrāciju outsider, yoga, despis, pwa. un parastie admini. viss lēnām gāja uz priekšu, ik pa brīdim paceldamies augstāk, līdz identy izsitās latvijas populārāko projektu sarakstā. pieauga apmeklētāju skaits kā serveros tā forumā. ir bijuši daudzi posmi, kad ir bijis grūti, bet tas nav traucējis attīstībai, tas tikai pierāda, ka projekts ir stabils. Paldies administrācijai, kas šo vietu padarīja patīkamu gan man, gan citiem apmeklētājiem. Paldies serveru skripteriem, pluginu rakstītajiem, ka tika izveidots labākais JB serveris latvijā. Paldies outsider par ilgajām stundām pie mājaslapas zīmēšanas, kodēšanas, skriptu rakstīšanas un sistēmas labošanas, aizsardzības uzstādīšanas un foruma licences... Paldies administrācijas labajām rokām - mod+, mod, adminiem, kas kādreiz bija, kas ieviesa kārtību forumā un sodīja visus kā nākas. Paldies pārējiem lietotajiem, ar kuriem tika pavadītas šīs ilgās stundas forumā klačojoties pa sadaļām, topikiem, un, protams, čatu. Identy.lv ir pirmais projekts latvijā, kurš atšķirās no citiem ar savu banu sistēmu, ar savu sms sistēmu, ar savu izskatu, pēc mājaslapas nepatiektu, ka tur apakšā slēpjas lielais geimeru pulks, kur notiek mazi un pavisam ikdienišķi strīdi.

Un lietotājiem, ar kuriem esmu bijis kopā šo visu ilgo laiku. Paldies, jums, visiem par galvassāpēm, par smiekliem un uzjautrināšānu. Mēs esam kā liela geimeru ģimene. :yey: Visiem jums novēlu pavadīt svētkus neaizmirstami, ar radiem/draugiem/mājdzīvniekiem, kā nu kurš svinēs. Protams, neizpaliks alkohols un visticamāk arī zaļais. kožat un sitat mietīgi, lai beigās to nav jānožēlo. Ziemassvētki un jaunais gads ir piedošanas laiks, piedosim visiem par foruma/serveru grēkiem un turpināsim sadzīvot jautrā gaisotnē arī turpmāk.

 

 

Identy un lietotāji.

 

Lai id kaste rūc klusām un rams darbojas nevainojami, lai kūleris griežas un dzēsē tavu sistēmu kā cietajā tā videokartē. Lai vadi neplīst un nedeg, lai datucentrs par tevi labi rūpējas.

 

Lai Jums visiem šie svētki paliek sirdī ar jautru un labu laika pavadīšanu, nevis nodzeršanos un vemšanu. Lai svētki ir no sirds un patīkami. Happy new year and fucking awesome christmas.

 

 

No jūsu moderatora simplija. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Sveiki, rūķi un rūķu sieviešu pārstāves (giggle) kaut arī šie sveicieni skan nedaudz vairāk kā nedēļu agrāk, bet prieka pilnus, ar piparkūku / mandarīnu / pīrāgu un daudz dažādu citu gardu lietu pilnus šos svētkus.. Gan Z-svētkus, gan arī Jauno gadu. Lai izdodas aizvadīt aizejošo gadu ar siltumu sirdī un mierīgu prātu, ar cilvēkiem, kuri jums patiešām dārgi :) Kā arī, lai Jaunajā 2014. gadā izdotas visas ieceres un kvēlākās vēlmes..

 

Identijam - turēties braši, ar labu veselīgu un priecēt cilvēkus ar saviem serveriem vēl ļoti ilgu laiku :)

Administrācijai - izbaudīt svētkus (kā arī visu to kas tika minēts pirmajās 5 rindās), izturību klausoties visās sūdzībās, vaidos un pārējās drazās, kas tracina.. un vnk būt ar mums :*

ID-Lietotājiem/adminiem & co - nenovest administrāciju līdz "baltajām pelītēm" ar saviem mūžīgajiem kašķiem n shit.. protams arī viss tas kas ir sākumā rakstīts..

 

Visā visumā, lai visiem izdodas svētki, atpūšaties un neņemat visu pārāk nopietni! :)

 

ID padevīgais kalps:

zixis

Link to comment
Share on other sites

Novēlu visai lielajai Identy ģimenei spert tikai soļus uz priekšu, nebaidīties no jauniem izaicinājumiem. Lai ir vairāk tādi cilvēki kā Akka - kurš jau sen ir samierinājies ka visi viņu sauc par geju, bet tikuntā neatsaka palīdzību, Babbuc - kurš ir totāla skabarga pakaļā, bet uzcepj kautko šitādu ar dāvanām. Minka - kurai drošvien ir 101. svarīga lieta ko kārtot un organizēt, bet viņa tikuntā ienāks forumā un kādu izlamās Un 1PWA kurš ir oranžs kā apelsīns, bet no matu krāsas ko gribēju viņam uzdāvināt viņš tikuntā atteicās jo viņš ir personība, tieši tā pat kā jebkurš no mums un kopā mēs esam IDENTY.

 

Priecīgus visiem z-svētkus un laimīgu jauno gadu, lai tieši pēc gada kad es būšu - Main, bet Yogijs - lietotājs :troll: mēs būtu tepat vēl kuplākā sastāvā.

Edited by Eleby
neuzvelc.
Link to comment
Share on other sites

Novēlu visiem Identiešiem nosvinēt svētkus kārtīgi gan ģimenes/draugu lokā, gan arī serverī kopā ar saviem virtuālajiem draugiem. Novēlu z-svētkos daudz fragu @ DD2, maz FK @ JB. Iesaku adminiem būt nedaudz maigākiem un nebanot katru spēlētāju par izdarīto pārkāpumu. Novēlu visiem BT locekļiem neslinkot z-svētku laikā, un censties izskatīt visas sūdzības.

Isāk sakot: "Novēlu nosvinēt Ziemassvētkus un Jauno gadu tā, lai nenokļūtu Degpunktā !"

Christmas_wallpapers_Christmas_bow___Christmas_011467_.jpg

Link to comment
Share on other sites

Man, ziemassvētki ir ļoti dārgi, tā ir viena no reizēm gadā, kad mana ģimene sanāk kopā. Vēlu jums, visiem IDentiešiem, pavadīt šo laiku ar kādu kopā, tas varbūt jebkurš, ģimene, draugi, citi cilvēki, ticiet brīnumiem un ļaujiet savu garu svētku noskaņām. Vēlu, lai jums visiem uzdāvinātu dāvanas, kādas jūs prasījāt salatēvam, dažiem arī žagarus. Tā nu es vēlu visiem priecīgus ziemassvētkus, laimīgu jaunogadu no Emīla.

 

Un viena kristmasīga dziesma:

 

Link to comment
Share on other sites

Neko pārmērīgu daudz par jums jau nevarētu pateikt, jo šeit vēl pat mēnesi neesmu un zinu, ka nekādu tur uber peli vai mouse padu nedabūšu, bet tā pat gribu jums novēlēto to, lai jūs šādi turpinātu. Reti kur ir gadījies redzēt +/1 gada laikā no jauna sākts projekts var savākt ~5000 lietotāju. Protams, mēģiniet nenosēdēt visas svētku dienas gan ID serveros, gan forumā. :D Novēlu arī izmainīt likumu iekš čīteru reporta, ka tur var likt iekšā arī HLTV nevis tikai sevis rakstīto demo. ( :D )

 

jūsu sirdīs kā SK | f0rest

 

rekur arī himna -

Edited by cloudR
Link to comment
Share on other sites

Novēlu identiešiem labi pavadīt ziemassvētkus un jauno gadu!

Lai Identy turpina augt un augt!

Lai visiem identiešiem piepildas visas vēlmēs!

Un vēlreiz Priecīgus ziemīšus!

 

Jūsu Snuffeklis! :p:D

Link to comment
Share on other sites

Karoche visiem novelu kartigi iztrakoties atlikušo laiku it ipashu ziemassvetkos un Jauna gada,lai no pirma janvari visu sakt mo baltas lapas.

 

ID Administracijai-->Izturibu

ID Biedriem-->Pacietibu

Identijam--->Pastavet vel simts gadus un lai viss butu čiki puki

 

 

Edited by Audio_Maniac
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×