Jump to content

Niklavss

Lietotājs
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    Niklavss reacted to wMw in Nožiku kādam? giveaway   
    ja nenolaikosi so postu, tad tavs 2022. gads bus neveiksmigs
    aizsuti so 3 citiem saviem draugiem, citadak vinu gads ari bus neveiksmigs
  2. Like
    Niklavss reacted to lollka in FACEIT UN STEAM   
    Jāpērk, lai varētu ranku dabūt un nebūtu katrs match pret čīteriem
    Liec visu low, atstāj shadows max, vajadzētu būt normāli tad. Moš arī anti analyzing vari ierbubīt. Baigi LV valodā infa nebūs, vnk paspēlējies ar settings.
    Vajag mobile 2fa autorizāciju (aplikācija uz telefona), lai logojoties no jauna kompja nebūtu ierobežojums. Kā arī, šad tad vajag pirkumu steamā lai varētu izmantot marketu.
    Pirmajās 10 spēlēs ir cooldowns ik pēc 2 spēlēm, pēc tam nebūs. Protams ja tevi neizkicko vai arī netroļļo spēli.
    Tas ir atsevišķiš ranked tā kā competetive, tikai labāks. Ja nāc no 1.6, moš zini fastcup, tas ir ktkas līdzīgs. Karoča - labāks matchmakings (mazāk čīteru, labāks tickrate utt.)
    Cik atceros - kasti var dabūt 1 reizi nedēļā randomā, un 1 reizi nedēļa vari dabūt skinu/grafiti, rankupojot xp ranku (nevis matchmaking ranku). Kasti var dabūt jebkurā valve/community serverī, skinu/grafiti gan var dabūt tikai valve serveros, jo tur tikai dod xp. Nav jēga izvēlēties kur spēlēt, tie skini maksā 3 centi. Moš izkrīt kāda kaste, piem bravo, kas norm maksā, bet tas ir 0.0000001% chance.
  3. Like
    Niklavss reacted to Hazzelis in [PUB] hollow   
    Es arī domāju, ka viņš čīto un visu laiku lamājas, par cik esmu kristietis tas man ļoti nepatīk, es no viņa samācos lamuvārdus un mājās bļaustos, tad mamma mani ar slotu sit un man sāp, un es raudu stūri :(
    Bet nu visā nopietnībā viņš kārtejo reizi ir vienkārši piedzēries čuvaks vienā maisā metams. Saprast, piedot.
  4. Upvote
    Niklavss reacted to erners in cs aptauja prieks augstskolas   
    hey butu cool ja varetu kads aizpildit aptauju par cs spelesanu ;D
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPQWPR56n2JuuydwvE_MSfCBY2-geBR1bd5Wv2RVnPiNyaKw/viewform?usp=sf_link
     
    (not mine btw)
  5. Haha
    Niklavss reacted to _TnT_ in Identy Gudrības   
    Ja līders māca, tad jāklausa.
    870117343_lincensmaca.mp4
  6. Upvote
    Niklavss reacted to linceens in Musician.   
    7/10
     
  7. Haha
    Niklavss reacted to linceens in ---slikts---- admins   
    Es tev man liekas 4x teicu, lai ej ārā no ct, jo bija par maz T un Tu pēdejais iegāji. 
    Es tev teicu ja neiesi - banošu. Pietiek auklēties, nesaprati ar vairākām reizēm un turpināji savus cringe tekstus iekš čata.
  8. Like
    Niklavss reacted to excalibur in ---slikts---- admins   
    Uztaisi sūzību pēc parauga, lai banteam var izskatīt, tad arī pie taisnības varēsi tikt. DZERA tev iedeva topiku ar paraugu. gl
     
    ps. izvēlies vārdus, kādus izmanto, beigās pats norausies
  9. Like
    Niklavss reacted to DZERA in ---slikts---- admins   
    Večukiņ :) 
    ar tādu atieksmi
    tu diez vai ko panāksi 
     
    Jauku tev dienu :) 
  10. Haha
    Niklavss reacted to nuubb Bebers in ---slikts---- admins   
    neko nevaru teikt daudz bet ja ir cilvēks kur š garīgi slims galvā un mentāli nu tad sorry bet linceens viens no tiem klausās kkadus haterus lai mani kiko ara no ct vai bano un visu to arī dara es nesaprotu jēgu spēlēt kkadu jailbrak serveri ja ir abāļi kā šis cilvēks bano bez iemesl admin abuso un utt nedomāju ka šis cilvēks ir nopietns priekš adminu privlēģijām.
  11. Like
    Niklavss reacted to akka in [PUB] Mednieku konkurss   
    Tiem kas nezin kas tas ir - būtībā šajā topikā būs 10 identy spēlētāju steamid + foruma niks, viņš Tev noteiktā laika posmā jānodur, ja nodūri kādu no viņiem, tad noskrīno + pēc mapes sagaidi kad demo būs gatavs un skrīns + demo jāievieto šajā topikā. Skrīnā obligāti jāredz kas ko nodūra + raunds.

    Cilvēki kuri jānodur / reward
    nelaime uroc ubax es esu wiens uz sis planetas pamests TM
    akka / 1 IDC PAR KATRU REIZI KAD NODURS boomix / 1 IDC PAR KATRU REIZI KAD NODURS
    ZE GIRL TM / Ja kāda no viņām netiek nodurta, bet spēlē serverī, tad beigās paturēs x4 IDC!
    Naylla / 3 IDC + 2 IDC no ASAP nogrieza SWAG xd - IDC IEDOTS ljoxa / 3 IDC + 2 IDC no ASAP - IDC IEDOTS Uvis Sapuvis / 3 IDC + 2 IDC no ASAP nogrieza espiiiiks xd - IDC IEDOTS ZE SCRUB TM / nekas nereizinās... paturēs to kas norādīts pie katra cilvēka!
    NLT_Džonijs / 5 IDC + 5 IDC no viņa paša nogrieza Swezyde xd - HZ KAS TAS TĀDS, IDC PALIEK MAN. houls / 5 IDC nogrieza RIKO xd - IDC IEDOTS Krūms / 5 IDC - IDC IEDOTS linceens / 5 IDC / nogrieza RIKO xd - IDC IEDOTS ZE TOXIC LVL 10 TEAM / nekas nereizinās... paturēs to kas norādīts pie katra cilvēka!
    exsup / 7 IDC - IDC IEDOTS hollow / 7 IDC / nogrieza essenceN  xd - IDC IEDOTS espiiikju / 7 IDC / nogrieza linceens xd - IDC IEDOTS ZE DOTA 2 TM / nekas nereizinās... paturēs to kas norādīts pie katra cilvēka!
    raw / 8 IDC / nogrieza GERA xd - IDC IEDOTS skvid / 8 IDC - IDC IEDOTS ele / 8 IDC / nogrieza RIKO xd - IDC IEDOTS kluvzg / 8 IDC nogrieza GERA xd - IDC IEDOTS ZE RAID BOSS KAS SERVERĪ PARĀDĀS RETĀK NEKĀ ES ĒDU KEBABUS .... 
    zixis / 50 IDC / nogrieza exsups xd - IDC IEDOTS  
    @Naylla@ljoxa@Ilzvux@NLT_Džonijs@Krums@exsup@NLT_espiikjuu@rawZzZz@skvidjeExD@eleb0b@kluvz@TheZIXIS un pārējie kas nav ietagoti, bet šito izlasa, ja Jūs kāds nogriež - paziņot topikā varat arī Jūs ( lai man mazāks čakars ar demo / skrīniem un ko neko. )
     
    Turnīra sākuma datums 17.09.2021 00:00 
    Turnīra beigu datums 17.10.2021 00:00
    Ja pa mēnesi cilvēks netiek nodurts, tad idc patur viņš pats.
    p.s warmups neskaitās!
    p.s.s pa draugam nogriežot - idc paliks man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( es pats izdomāšu vai tas ir pa draugam ) 
  12. Upvote
    Niklavss reacted to espX in Big Facts   
    Taisnība jau ir...
  13. Like
    Niklavss reacted to FlukyS in Big Facts   
    Atziņas pēc piektdienas vakara?
  14. Haha
    Niklavss reacted to Naylla in Big Facts   
    http://www.psihologsviktorijazarina.lv/?gclid=CjwKCAjwyIKJBhBPEiwAu7zll1kC3ZS5u7E7ilo51IpUrMgaxE4lY0f-aWazEi_0GTJHEHdBoVoSrBoCGcgQAvD_BwE
  15. Haha
    Niklavss reacted to Tomeens1999 in Big Facts   
    Sveicināti draugi, daiļās daiļavas, un egoistiskie krāni (jkjk). Šodien uzcepšu nelielu facts rakstiņu par to kas dzīvē ir viss svarīgākais un šī topic tēma ir....
    Pirksti.
    Soo, in general plaukstas domāju kad ir viss nozīmīgākā cilvēka sastāvdaļa ever, kas ir plaukstas, plaukstas īsumā ir pirksti, ar pirkstiem mēs slaukam pakaļas, miklinam Sievietes un pasūtam mazziņās simts mājas tālāk. Iedomājaties sevi šādā situācijā, Tu atbrauci no afganistānas, kā Latvju karēvis, palīdzēt USA goverment notīrīt Sīriju, labi neiedziļināsimies sīkumos, bet stāts ir tāds, kad tev pirkstu vairs nav, ko darīt lietas labā? Well jūs domājat ayee sīkums, nahuj man tādus pirkstus, bet Vēsture stāsta fakts kā tāds, pirksti ir mūsu svarīgākā cilvēka anatomijas sastāvadaļa, jo no pirkstiem sastāv mūsu IDENTITĀTE. Like Piemērs: Kā tu pierādīsi to, kad pasē ir tavs pirkstu nospiedums, ja tev tādu nahuj vairs nav. Nekā... 
    Kā tu atbloķēsi telefonu, ja tev seja no rītiem ir šķība un pilnīgi nodzerta, un atliek tikai viens veids, finger print, boom bitch, finger print viņiem neredzēt takā tavu netīro pakaļu pēc dušas. Soo ye, ir mehāniskas robotrokas, bet tā tu ātrāk meitenē izurbsi caurumu nekā apmerināsi viņas vajadzības. 
    Un es tik zinu vienu, mums kā ononētājiem&geimeru savienībai, pirksti ir ofic 99.99999% ko mēs ikdienā izmantojam. 
    Jā te varbūt IDENTY donžuāni savāksies un paņems šito visu pierē sakot, eeeyee duude cmoon, mēlīte vecīt, tur ir tā sāls. Guess what bitch Sīrijā tavu mēli suņiem izbaroja, BOOM, ko tu tagad darīsi ? 
    Moral of the Story: Nepadirs savus pirkstus tā pat kā savus dokumentus vai telefonu, bez pirsktiem tu nebūsi nekas, tev pat neiedos Imigranta statusu, Latvijas Republikas Reģionālajās Pasu nodaļās. 
    Neliels ieskats no manas dzīves: Pasei beidzās termiņš: Jaunu uztaisīt 3mēn, rinda, vispār lai pieteiktos uz pasi or id 15e no tevis, un dahuja galvassāpes.
    Well, ja jūs nezinājāt šis veido apburto apli, kurā es paspēju nodzīvot veselus 4mēnešus un tas izskatās apmēram šādi 
    Kā jau paši redziet, nav naudas, nav pase, ja nav pase, nav darba, ja nav darba, nav naudas, and again, no money no passport.
    Tākā šīs ir stāsta beigas, izdomāju izcept nelielu rakstiņu, lai jūs dzīvē saprastu, galvenais nav nauda vai darbs, |BET GAN JOBANA SMIRDĪGA PASE KURU TU GAIDĪSI TAKĀ ZIEMASSVĒTKU VECĪTI!
    Ar jums bija  IDENTY REDAKTORS, REPERIS, DZIEDĀTĀJS, APUTEKŠŅOTĀJS UN DĀRZNIEKS!:
    tomēēns1999.
    Nepapisiet  savas id kartes, un nenocērties sev pirkstus.
    Thats alll
    Paece




  16. Like
    Niklavss reacted to Go Hārds. in Zinību diena ir klāt!   
    skola, vidusskola tomēr ir baigi foršais laiks, kas vēlāk pietrūkst. 
    Visiem veiksmīgu mācību gadu, jūs east labākie.
  17. Like
    Niklavss reacted to linceens in Jailbreak - Komandu Spēles V2   
    (paldies tiem kas piedalijas, lai izveidotu screenshot^^^^^^^)
    Jau kādu laiku man saka, lai veidoju konkursu, ka esmu slinks SA un ka neko vairāk par punktu spēļu vadīšanu nedaru. :(((( Tas mani aizskāra, un balstoties uz citu ieteikumiem esmu nolēmis izveidot Team Games V2, būs savādākas balvas un ir parādījušies jauni playeri, kuriem būs arī iespēja piedalīties šajās team games.
    Konkursu sponsorē @akka, paldies.
    Komandu spēles vadu es, palīdz@ASAPun @Normie(Big Smuk)
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    (šis tas kopēts no vecā team games topika, piedod kalibr)
    Diemžēl, maksimāli drīkstēs pieteikties tikai 8 komandas, jo servera slotu skaits vairāk neatļauj, tāpēc lasi komandu ātrāk, bet pārliecinies vai katrs no komandas tiks. (kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ.)
    Komandu spēles notiks tajā pašā mapē, kurā notika pirmās komandu spēles - teamgames mapē. (drīkst pieteikties arī citas komandas, ja ir pieteikušās jau 8 komandas, tās komandas tiks ieliktas rezervistos)
    Mapē būs šīs spēles:
    ⦁    Race no jb_snow, kurā top 3 spēlētājiem tiks doti ekstra punkti. Tiks dots laiks 2:00 minūtes lai izietu mapes atrakciju.
    ⦁    Jumprope ar līmeņiem (katrs līmenis paliek ātrāks automātiski). No katras komandas pēdējais spēlētājs kurš izdzīvo visilgāk nosaka, kurā vietā komanda finišē.
    ⦁    Novas (Team vs Team). Spēlēsim uz diviem maziem laukumiem, kuros spēlēs komanda v komanda. Uzvarētāj komandas satiksies un cīnisies līdz būs 1. , 2. un 3. vieta.
    ⦁    KZ no jail_brixxx, kurā top 3 spēlētājiem tiks doti ekstra punkti. Tiks dots laiks 2:00 minūtes lai izietu mapes atrakciju.
    ⦁    Batuts no jb_snow. Visi komandas biedri leks ar diviem atspērieniem (tiek ieskaitīts pirmais leciens augšā) un būs jālec udenī. Visu trīs komandas spēlētāju score tiks saskaitīts kopā beigu rezultātam.
    ⦁    Basketbols no jail_summer_jail. Tā pat kā novās, komandas spēlēs viena pret otru, uzvarētājs v uzvarētāju līdz sasniegsim 1., 2. un 3. vietu. Spēlēsim līdz 2 groziem/punktiem un ar vienu piespēli katrai komandai. (Ja komandas ilgāku laiku nespēs gūt punktu/s, laiks tiks samazināts vai spēlēs līdz pirmajam punktam.)
    ⦁    Futbols no jail_summer_jail. Tā pat kā basketbols, spēlēsim līdz tiks noskaidrotas top 3 komandas, ar vienu piespēli un 2 vārtiem/punktiem. (Ja komandas ilgāku laiku nespēs gūt punktu/s, laiks tiks samazināts vai spēlēs līdz pirmajam punktam.
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    Komandā jābūt 3 spēlētājiem, piesakām komandas šeit apakšā aizpildot mazo anketiņ;
    Komandas nosaukums: Komandas līderis: Komandas sastāvs (nickname un steam profile linki): Novēlējums citām komandām: Komandas rezervisti(nav obligāti):
    Ja nespēj atrast komandu, tad piesakies rezervē un ja nu kāds neierodas no esošajām komandām, tad komandas varēs izvēlēties no rezervistu saraksta. (Gan komandas gan rezervisti būs topikā).
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    Par komandu balvām:
    1. Vieta saņem katrs 7 IDC, un VIP uz 30 Dienām
    2. Vieta saņem katrs 5 IDC, un VIP uz 14 Dienām
    3. Vieta saņem katrs 3 IDC, un VIP uz 7 dienām. 
     
    ps. Par katras aktivitātes izpildi spēlētājs/komanda saņems IDP. (līdzīgi kā punktu spēlēs, pirmie trīs, vai cits skaits kuru nolemšu.)
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    Komandu spēļu norises datums ir plānots - 11. Septembris, kas ir tieši pēc nedēļas, nākam sestdien.
    Plkst. 19:00
    Gadījumā ja netieku, tad tiks pārcelts uz nākamo dienu, vai citu dienu, bet to paziņošu dienu vai divas pirms komandu spēlēm.
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    Noteikumi:
    Piesaki savu komandu tikai tādā gadījumā ja esi par 98% pārliecināts ka varēsi ierasties, komandas kas pieteiksies un neieradīsies, vai nepaziņos ka nevar ierasties tiks apbalvotas ar 24h banu. (Cienīsim citus, un neieņemsim vietu, ja neesat pārliecināti ka nevarat ierasties.)
    Aizliegts izmantot jebkādas palīgprogrammas. Aizliegts izmantot ingame shop (!shop) un IDC shop. (Double jump). Aizliegts traucēt spēļu norisi (traucēt pretinieku komandai, spamot, bļaustīties utml.) Obligāti paziņo, ja nespēsi tomēr ierasties. _________________________________________________________________________________________________________________________
    Serveris tiks slēgts uz komandu spēļu laiku, tie kas nepieteiksies un nezin ko darīt spēļu laikā ir laipni aicināti izbaudīt arī citus IDenty.lv serverus: 
    pub.identy.lv
    bhop.identy.lv
    arena.identy.lv
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    Veiksmi konkursā visām komandām kas pieteiksies!
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    Komandas kas pieteicās:
    nakediņi [ Akmens(Līders), Cukurs, buvnike ]
    Monkeys [ Steven(Līderis), Shomo, Ar4a )
    CELMLAUŽI [ Ba'Gvel(Līderis), _TnT_, rebudijs ]
    OĻEGI [ nūdele(Līderis), mavs, Da Weed ]
    Brāļi Ilmāri [ swag(Līderis), mavs, Rik0 ]
    Čigāni [ brexis(Līderis), Wax118slow, BOT Paul ]
    saknītes [ rūdolfs optibet (Līderis), untuliss, daudz stiklu ēdu ]
    Rezervistu komandas:

    Rezervisti:
    CELMLAUŽI - Nezinkas
    Monkeys - Zigulis
     
    p.s. ja nepieteiksies vismaz 6 komandas, pārcelsim komandu spēles nedēļu vēlāk, uz 18. Septembri!
  18. Like
    Niklavss reacted to puviens in Jailbreak - Komandu Spēles V2   
    CELMLAUŽI
    Ba`Gvel (līderis) - https://steamcommunity.com/id/puviens/
    _TnT_  - https://steamcommunity.com/profiles/76561198023746366
    rebudijs - https://steamcommunity.com/id/rebudzix
    Nezinkas (rezervists)  - https://steamcommunity.com/id/Nezinkas
    LAI JUMS LAIME, LAI JUMS PRIEKS. LAI JUMS SKOLĀ DESMITNIEKS.
     
  19. Like
    Niklavss reacted to rebudijs in Adminu tīrīšana un jaunu adminu meklēšana   
    cilvēki nevēlas rakstīt pieteikumu divu iemeslu dēļ, bet gan jau pastāv vēl kāds iemesls - nav laiks vai vēlme, bet man vairāk liekas un tas varētu būt lielākais iemesls ir tas, ka viņiem ir bail rakstīt, jo domā, ka visi sametīs to anti un tāpēc neiegūs to adminu serverī, jo būsim reāli.. cilvēki ieliks anti pat īsti neizlasot pieteikumu vai būs tas variants, ka viens iemet anti un pārējie seko viņam.
    alternatīvs tam, ko es ieteicu boomixam un man liekas pat tev - izveidot vienu topiku kā 1.6 laikos, kur varēja pieteikties uz adminu postā, SA vai īpašnieki izlemj, protams, var kontaktēties ar pārējiem adminiem serverī, jo viņi pateiks vairāk nekā spēlētājs kurš balstās tikai pēc heita. 
    saprotams, ka vēlaties izmantot pieteikumu sistēmu, ko boomix tik ilgi veidoja un domāja, bet domāju, ka pastāv arī šis variants, kuru minēju augstāk, katrā ziņā malacis, ka domā par adminiem serverī, jo nu tas tomēr ir svarīgi. 
  20. Like
    Niklavss reacted to Outpace in Hakeris vai Monitorings?   
    banned
     
     
  21. Upvote
    Niklavss reacted to Ar4a` in Hakeris vai Monitorings?   
    Pārkāpēja profils / steamid / niks : https://steamcommunity.com/profiles/76561198356403154/
    Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) :   jb_moonjail_v2 2021-08-10 22:32       ~ Jailbreak
    Pārkāpums (piem. wallhack,)  :   Monitoring vai wallhack ? 
    Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu)  :   Šķita ļoti interesanti, kā viņš prefire taisa un +- jau zina kur slēpjas pretinieki. Varbūt kļūdos, bet man šķita sus 
  22. Haha
    Niklavss reacted to akka in Identy Gudrības   
  23. Like
    Niklavss reacted to linceens in [JB] Nažu konkurss   
    Hey Identy biedri, vairāk jau Jailbreak spēlētāji, labu laiciņu nav bijis konkurss saistībā ar JB, tā nu tika izdomāts ka jauzrīko kāds neliels konkurss kurā varēs laimēt nelielas balviņas. Tiks resetots knife kill tops, kuru var apskatīt ar komandu !ktop.
    Noteikums pa lielam ir tikai viens:
    1. Nesarunājam draugu, lai speciāli atļauj sevi durt, vai arī tiksiet izslēgts no konkursa.
    (visu var pārbaudīt, pat ja darīsiet to naktī kad visi gulēs.)
    ->Durstamies 2 nedēļas, sākot no 26. maija
    ->Beidzam durstīties 9. jūnijā plkst. 00:00, uzvarētāji tiks paziņoti 10. jūnijā.
    Protams, balvas:
    Pirmās vietas ieguvējs saņems VIP uz 30 dienām + 7 IDC
    Otrās vietas ieguvējs saņems VIP uz 14 dienām + 5 IDC
    Trešās vietas ieguvējs saņems VIP uz 7 dienām + 3 IDC
    Parasti nekur nav ceturtās vietas, tāpēc ceturtā vieta saņems VIP uz 3 dienām un 1 IDC nākamajām 3 dienām. :D 
     
     
    _________________________________________________________________________________________________________________________
    @m4rsh4ls  @Motors  @Ūdens tiek izslēgti no konkursa.
     
     
  24. Like
    Niklavss reacted to Eernijs in knife giveaway   
    Lai  kokursaa piedaliiitos noradi cipparu no viens liidz 100, thats all fox, uzvaretaaju noskaidrosim caur random.org, no 1.05.2021 lidz  1.06.2021 vai kad pieteiksies visi 100.
    ★ Gut Knife | Damascus Steel
    good luck boyz
  25. Like
    Niklavss reacted to e56 kompakts in Labākā ola?   
×