Jump to content

Don Patreon

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Don Patreon

  • Birthday March 11

Recent Profile Visitors

1382 profile views

Don Patreon's Achievements

  1. Par šitādu situāciju biju dzirdējis tikai vienreiz no čala, kas lietoja palīgprogrammas - skin changer un kaut ko nopietnāku, varbūt arī tu kaut ko lietoji?
  2. Don Patreon

    mans darbs

    Šitas labs! GL tālak!
  3. Autoskolas teoriju pavadīju smejoties ar brālēnu (pilnīgi neko neiemācījos). Teoriju nokārtot bija viegli gan autoskolā, gan CSDD (visu vajadzīgo iemācījos vienkārši pildot online testus, brīvajā laikā). Braucot ar instruktoru vienkārši randomā apkārt braukāju - skatījos ralliju instruktora telefonā. CSDD braukšanas eksāmens bija daudz vieglāks nekā es domāju - eksaminators iesēdās mašīnā un uzdeva 2 vienkāršus jautājumus( par stāvbremzi un tālajām gaismām), pēc tam tikai deva norādījumu, kur braukt. Figūras arī uzreiz nokārtoju, bet braucot pa pilsētu braucu vienkārši čilojot un pat nepamanīju, ka jau pienāca brīdis, kad eksaminators saka, ka jādodas uz CSDD pa sevis izvēlētu maršrutu. Pie paša CSDD jau paziņoja, ka esmu nokārtojis eksāmenu bez aizrādījumiem, tāpēc uzreiz gāju sataisīt autovadītāja tiesības. Pēc tiesību iegūšanas, uz reiz no CSDD, vālēju ar savu mersi visiem lielīties, ka nokārtoju (prieki bija tik lieli, ka aizmirsu ieslēgt gaismas -_-). Kopumā nav sarežģīti, bet esmu dzirdējis par gadījumiem, ka kārto eksāmenu astoņas reizes.
  4. 1) Neesmu Dutcha draugs, vienkārši ieraudzīju to postu, kur vismaz tā daļa uz kuru es atsaucos bija taisnība. 2) Tu man esi arī taisījis free damage un neatvainojies, bet esi teicis aizej paraudi, tu vispār esi noname, ej lasi noteikumus un vienkārsi vienmēr agresīvi attcērtis uz dažiem jautājumiem: "Ej raksti sūdzību", lai gan varēji vienkārši atbildēt. 3) Tu vienmēr pats tikai ņem vērā savu skatu punktu nevis objektīvi, tāpēc es ņēmu tikai manu skatu punktu, tu vienkārši sataisīji free damage no tā, ko es redzēju, bet ja ņēmi līderi ok 4) Es nevaru pāskatīties demo, bet man likās, ka tu teici doties uz sarkano riņķa līnīju un tur sastingt, ja nē, tad es vainīgs. 5) Mana attieksme pret tevi bija laba, jo pirms gadiem 2 3 es šeit biju spelējis, bet tu to izmainīji kad pirms kādiem 2 mēnešiem atsāku spēlēt, gan uz parastiem jautājumiem atbildod ļoti skarbi, gan saucot par noname, lai ejot lasīt noteikumus, lai gan es tos zināju un tas, ka, kad tevi nošauj un tev vienkārši, kaut kas neiepatikās kā es tevi nošavu, tu slejo 2 reizes pa 2 mapēm, toreiz padomāju, ka tev bija sūdīga diena, neko nerakstīju, bet redzot, ka turpini līdzīga manierē izturēties sapratu, ka tā nebija vienkārši slikta diena tev, tāpēc arī šī sūdzība. 6) Sūdzību rakstīju, lai tu beidz visu laiku skarbi reaģēt uz citu cilvēku human erroriem pret tevi, un Tu jau nevarēji normāli atbildēt uz jautājumiem un sāki saukt par noname utt, un arī pēc tā es pret tevi neziturējos kaut kā slikti, negodīgi vai centos iegāst, jo nepatīc utt. Es jau teicu ka man no hard feelings pret tevi, tāpēc es nezinu, kurā vietā es pret tevi kaut ko ne tā biju izdarījis(bez pamatojuma), lai tu sāktu tā pret mani un citiem izturēties. Jā, pēc tā dažreiz saku:"Tas tacu TnT, ko tu gribeji", kur ari neka slikta ieksa nav. Vispār, lai šitās bābu lietas nav janes forumā es biju mēģinājis ar tevi vienkārsi parunāt, pat šodien pirms rakstīju, diemžēl tu neko nenac pretī.
  5. Tā nav sūdzība, kā par admin abuse vai kaut kas tamlīdzīgs, jo kā teicu, cieņa kā adminam, vienkārši, kad kaut kas skar viņu, viņš to nevērtē objektīvi un attieksme pret citiem, tāpēc pieliku to klāt, un rakstīju šeit, nevis pie sūdzibām/apelācijām. // +warn par dubultpostu, izmanto pogu edit!
  6. Pārkāpēja profils / steamid / niks: https://steamcommunity.com/profiles/76561198023746366 _TnT_ Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb.identy.lv jb_vipinthemix_csgo 2020-08-13 13:54 32.0 MB 2/3 raunds free damage, 4/5 raunds fk Pārkāpums (piem. wallhack,): Free damage, Freekill. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): 1) Otrā vai trešā raunda sākuma CT nespēja vienoties, kas būs līderis, pēc kameru atvēršanas līdera vēljoprojām nebija un _TnT_ sāka šaut pa ieslodzīto Swag van der Linde bez iemesla. 2) Ceturtā vai piektā raunda laikā viņš bija līderis un teica sekot pa sarkanajām riņķa līnijām lēnajā gaitā, vienu brīdi viņam tā riņķa līnija pazuda, es turpināju sekot domādams, ka iespējams tā riņķa līnija ir nolikta tālāk aiz sienas. Man priekšā gāja Linceens, es nezināju vai viņu nošāva jo viņš sāka skriet vai uzbruka sargam, bet es speciāli pagriezos pārliecinājos, ka riņķa līnijas nav aiz manis un turpināju sekot, jo riņķa līnijas aiz manis nebīja, par ko _TnT_ mani noblieza. P.S. Protams visa cieņa _TnT_, kā adminam, un no hard feelings, bet salīdzinot ar to, kā es atceros, kāds viņš bija agrāk, viņš ir kļuvis ļoti agresīvs un arogants, tikko viņam kaut kas neiepatīkas, tā viņš slejo/bano, to kas viņam nejaušām trāpa vai ja viņam vienkārši neiepatikās, kā viņu nošauj, lai gan pats bieži taisa free damage ne par ko un uzskata, ka ja viņš to dara tad viss ir ok. Pēc piemēra tālu nav jāiet: Principā šajā topikā ir arī norādīts, kāda ir _TnT_ attieksme pret spēlētājiem, jo viņš ir admins, nejaušām trāpīji _TnT_, ir bans,bet ja to izdara _TnT_, tad viss ir ok (mapes sākuma bez līdera un citās reizēs, kad viņš free damage taisa) un tikko viņam kaut ko pasaki, tā viņš sāk teikt ka esi noname, ej lasi noteikumus, raksti sūdzību utt. Tāpēc, ņemot vērā visu iepriekš teikto, lūdzu, lai kāds no administrācījas, ko viņš neuzskatīs par noname, viņam pasaka, lai viņš uz spēli skatās objektīvi un neizturās pret citiem aroganti, un nebano/neslejo tikko, kā viņam kaut kas vienkārši neiepatikās, lai gan pats pieļauj tādas pašas kļūdas un sevi nesoda tikai tāpēc, ka viņš ir admins.
  7. Netīšam paķeru nepareizo mapi, pareizā ir jb_vice_v1 2020-08-12 21:43 24.9 MB
  8. Pārkāpēja profils / steamid / niks: https://steamcommunity.com/id/ciplanetietis/ houls Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb.identy.lv jb_overcore_v5 2020-08-12 21:04 26.0 MB 2. raunda sākums. Pārkāpums (piem. wallhack,): Freekill. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Biju aizbedzis pa ventu, līderis deva komandu sastingt, to arī izpildīju, nākošā komanda bija doties uz sarkano riņķa līniju, es uzreiz sāku doties uz sarkano riņķa līnīju, bet houls uzreiz novāca. Līderis tiko bija devis komandu un es to pildīju, nebija veikta atskaite, kuras laikā es netiku sarkanajā riņķa līnijā, lai varētu mani šaut nost.
  9. Pārkāpēja profils / steamid / niks: https://steamcommunity.com/id/artis007/ VETERĀNS van der Linde♿ Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .): jb.identy.lv jb_undertale_v1c 2020-08-12 19:14 30.2 MB 8 raunda sākums/vidus. Pārkāpums (piem. wallhack,): Freekill. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): Es gāju atmugurisko race, kad Veterāns šaujot nost citu nošāva mani un pēctam nenoslejojās (tika dota pēdējā iespēja iziet un es vēl nebiju nokritis). Vēl var pieminēt, ka viņš nepildīja savus CT pienākumus, 8 raunda beigās nešāva ieslodzīto Gera, jo feivorisms, tādējādi velkot raundu garumā.
  10. Pārkāpēja profils / steamid / niks: https://steamcommunity.com/id/xzxkaka1/ Kusiniek Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .):jb_pleaseworkv420a jb.identy.lv 2020-07-30 11:03 20.8 MB 13 raunds(2 fk), 14 raunds(fk), 19 raunds gunfeed. Pārkāpums (piem. wallhack,): Freekill + gunfeed. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu): 1) 13. raunds, līderis teica seko pa riņķa līnijām, mēs abi divi bijām iekšā riņķa līnijā un sekojām pa zilajām riņķa līnijām. 2) 14. raunds, Kusinieks visu laiku tuvojās T bez iemesla, līderis aiz viņa nolika sarkano riņķa līniju uz kuru teica doties, viņs nobijās un sāka šaut. Pēctam tā vietā, lai pildītu misiju ieleca pie teroristiem bhopā, bet paveicās ka viņu nenodūra. 3) 19. raunds sākuma gunfeedo, varbūt varētu pieņemt, ka tas nebij apzināts utt, bet ja ņem vēra, ka viņš praktisķi visu mapi apzināti dodas tuvu pie teroristiem (Piemēram 14. raundā), tad tā ir tikai veiksme, ka tika nogriezts tikai 19. raundā.
×