Jump to content

Mezoniz

Lietotājs
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mezoniz

  1. Gribēju uzrakstīt apsveikumu, bet nepaspēju. Lauri, sveicu dzimenē, lai izdodas viss kas iecerēts!
  2. Paldies visiem , kas apsveica ! :) :)
  3. GO Hards , jo izveidoja interesantu interviju. :D Suns vai Kaķis ?
  4. Es uzskatu , ka vispirms adekvāti jāpabrīdina , lai samaina to sign un ja tas netiek izdarīts , vienkārši izdzēst to . :loh:
  5. Kura poga man tagad jāspiež ?
  6. Intel i7700k ar GTX 1080 Ti , jo labāku komplektāciju var salikt. IPhone vai Samsung ?
  7. Aizpildīju , cerams , ka noderēs !
  8. Mezoniz

    Dāvana

    Nozagtu visdārgāko viskiju un ielietu tajā alus pudelē , nebūtu nekādu pierādījumu. Dāvinu Tev 1 bitcoin un Rīgas mēra amatu uz 30min.
  9. Mezoniz

    Dāvana

    Izdomāju ievietot spēli , lai atdzīvinātu rosību forumā, GL. [Spēles noteikumi] Postā tiek ievietots novēlējums spēlētājam dāvanas veidā, kas sastāv no divām lietām . Otram spēlētājam jāpaskaidro ko viņš/viņa darīs ar šo dāvanu un jāuzraksta novēlējums nākošajam spēlētājam. Piemērs: Novēlējums: Dāvinu Tev nemirstību uz vienu stundu un super-ātru mašīnu. Atbilde: Veikšu testa braucienu ar māšīnas maksimālo ātrumu (izmantojot nemirstību), vēlāk mašīnu pārdošu. / Un zem atbildes ievieto savu novēlējumu(dāvanu) / [Ievēro!] Nelietot aizskarošus novēlējumus ! Pēc iespējas izvairīties no lamuvārdiem ! Postu limits 3 posti dienā ! Es sākšu: Dāvinu Tev VIP identy surf serverī un iespēju atgriezties atpakaļ laikā uz 3 minūtēm.
  10. Izdomāju izveidot foruma spēli , lai atdzīvinātu rosību forumā. [Spēles noteikumi] Postā tiek ievietota izvēle starp divām lietām/parādībām/dzīvām būtnēm. Nākošajam spēlētājam ir jāizvēlas viens variants , pamatojot , kāpēc piesaista tieši šis variants. Piemērs: Jautājums: Ziema vai Vasara Atbilde: Vasara , jo man patīk karsts laiks un garšo saldējums. /Un zem atbildes ievieto savu jautājumu no diviem variantiem/ [Ievēro!] Nelietot aizskarošus salīdzinājumus; Pēc iespējas izvairīties no lamuvārdiem; Postu limits 4 posti dienā. Es sākšu: Tīģeris vai Lauva
  11. Mezoniz

    IDENTY 9 Gadi

    Apveicu Identy spēlētājus ar šo notikumu un , protams , gaidām ar nepacietību 10 gadu jubileju ! :banana:
  12. Lawric ir gangsta` rajonā , halloo viņš ieraksta forumā , kad surfā sīči kliedz mikrofonā , tad Lawric sāk bītboxot fonā.
  13. Man arī tāda doma ienāca prātā, pēc šī raksta izlasīšanas :D
  14. Un Mežonis beidzot ir klāt , un topiku rakstīt viņš māk , reps nav viņa stiprākā puse , bet bīts , pats par sevi veidoties sāk.
×