Jump to content

DeScript

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DeScript last won the day on May 30 2020

DeScript had the most liked content!

About DeScript

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis
  • Attiecību statuss
    Sarežģīti

Recent Profile Visitors

1503 profile views

DeScript's Achievements

  1. Tieibas kopsh 2020 novembra. Autoskolas teorija tika nolikta no ceturtaas reizes (tie kas lika mustangaa, sapratiis), csdd no pirmas, abi braukshanas ekshi no pirmaas. Atceros taas pirmas emocijas pec tiesiibu ieguushanas, atkal sajutos kaa maz bernzz kuram nopirka vina pirmo pc.
  2. Da nē tu atkal kādu noscammosi
  3. Kur tad pārējie dalībnieki...kaut kā baigi skumīgi pagaidām viss izskatās :(
  4. Ceru, ka pareizajā vietā lieku. :D Konkurs.mp3
  5. a ja es piemeram gribu nospelet to dziesmu uz gitaras un caur trubu atsuutiit taa var? Un vai sejai obligaati jaabut
  6. Tev tur nav nekādas personālās informācijas, ne vārda, ne uzvārda. Ja tev tik nu ļoti būtu svarīgi, lai tevi neviens neatrod tajā instagramā, tu vismaz pacenstos to pašu niku ko staemā nelikt, + tavs profils nebūtu publisks.
  7. Sveiki, mans nicks steam ir "Snusurinsh", un es velos iegut paskaidrojumu sakara ar 3 stundu garu banu "jailbreak" serveri, "jb_peanut" mape, no admina ar lietotajvardu "stogram" - itka par monitoringu, lai gan ta ir tiraka nepatiesiba, kad speletajs ar lietotajvardu "outpace" bija pedejais izdzivojusais "ct"(bija t hns), vins bija palicis "LS" mapes sadala, un es aizgaju to vietu parbaudit, jo atceros kadreiz ari tur biju "slepies", tiesi taja pasa vieta kur "outpace", uz mini kz pedeja laucija, kas atrodas virs ieejas. Es biju negodigi nobanots un tapec velos dabut paskaidrojumus!!!!
×