Jump to content

Homits

Lietotājs
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    Homits reacted to akka in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
  2. Upvote
    Homits reacted to Aidziiis in 8 Ball Pool konkurss   
    nu beidz, es brivdienas biju baznicas pasakuma
  3. Upvote
    Homits reacted to DZIVNIEКS in Aidzis repo par healu   
    http://failiem.lv/u/kgjyvtq- paldies cilvēkam, kurš atsūtija, gardi pasmējos.

    P.S, tas nav mūsu aidzis
  4. Upvote
    Homits reacted to Mr.White in Aidzis repo par healu   
    bb,es pārvācos uz bedri!
  5. Upvote
    Homits got a reaction from chukers in CSGO   
    Tu bļeģ debīls esi vai kā?
    To lēcu sev vari melnajā caurumā iespraust. Es šo topiku uztaisīju lai vienkārši kas spēlē CSGO lai varētu izmēģināt kā ir ar gaišākām krāsām.
    Kāds astaldenis joptv.
  6. Upvote
    Homits reacted to choko in Mani darbiņi?   
    Cik esmu pavērojusi, šeit pārsvarā liela daļa ļoti labi darbojas ar ps. Un vienīgais ar ko es kinda labi māku darboties ir zīmulis, dzēšgumija.
    Dažu darbu idejas ir ņemta no citiem zīmējumiem, bet daļa no darbiem ir radušies manā galvā. Ceru, ka Jums patiks un esmu gatava arī uzklausīt kritiku! Darbiņi ir gan ļoti veci, gan jauni
     
    1.

     
    2
    .
     
    3.

     
    4.

     
    5.

     
    6.

     
    7.

     
    8.

     
    9.

     
    10.

     
    11.

     
    12.

     
    13.

     
    14.

     
    15.

     
    16.

  7. Upvote
    Homits reacted to akka in IDENTY 6 Gadi   
    Sveiciens visiem šajā jaukajā dienā - IDENTY Dzimšanas dienā. Sākumā vēlos Jūs visus apsveikt ar to, ka esam kopā izturējuši vēl vienu, teiksim, vienu no smagākajiem gadiem kurš mums ir bijis, Sākot ar problēmām hostingā, visbeidzot ar cietā diska nodegšanu, bet pat tas mūs neattur no pastāvēšanas.  Vēlos sacīt milzīgu paldies visiem lietotājiem, kuri atbalsta mūs, kuri aktīvi seko visam jaunajam kas notiek iekš IDenty. Visiem serveru adminiem, administrātoriem, bantīmiem, kuri savu darbu dara ar prieku un vislielāko atdevi, lai tikai būtu patīkamāka spēle iekš serveros. Bet vislielāko paldies es gribu teikt, visiem tiem, kuri pēc mazākajām problēmām, strīdiem, neskaitāmajiem identy "offline times", nepamet mūs, kuri uztraucās par to, ka notikusi kāda "kļūme", kuri ir ar mums gan priekos, gan bēdās, tieši to cilvēku dēļ es cenšos, nebūtu Jūs, nebūtu IDentija, vēlreiz, paldies Jums.   Nedaudz par statistiku, tad jau ķersimies klāt saldajam ēdienam. Izveidotie topiki, gada laikā - 3000+ Reģistrētie lietotāji - 1800+ Sarakstītie posti - 28500+ Nosūtītās privātās ziņas - 3773   Parunāsim nedaudz par pārsteigumu, kuru jūs noteikti jau esat ievērojuši - jauna sākumlapa, vairāk jaunu iespēju, jaunas fīčas kuras nav redzētas citur.   Jau decembrī domāju, ka uz IDenty 6. gadu jubileju varētu uztaisīt ko foršu un, lai visiem prieks, domāju, domāju un izdomāju, ka tā beidzot varētu būt jauna sākumlapa, jo kuram gan patīk sēdēt saplēstā sākumlapā. Bez liekiem jautājumiem, sāku meklēt cilvēku kurš prot zīmēt, meklēju un meklēju, atradu vienu, bet neapmierināta, tad sāku runāt ar feiku un šis teica, ka varot izpalīdzēt, protams par nelielu samaksu. Es uzreiz piekritu, jo vienmēr feika darbi ir patikuši, arī šī jaunā sākumlapa ir viņa roku darbs. Labs ir, uzzimēts ir, bet kurš kodēs? Pirmais kas ienāca prātā bija outsiders, bet paprasīja diezgan paprāvu summu, kuru es varēju atļauties, bet negribēju pazaudēt 300eur. Atkal runājos ar cilvēkiem, lai kādu iesaka, bet beigās atradu mūsu pašu Klāvu, izbijušo administrātoru, kurš par saprātīgu cenu to visu uzkodēja, paldies Viņam. Ceru, ka mīnusus izlīdzināšu, vismaz uz pusi, tāpēc gaidīti ziedojumi, no jebkura no jums, protams, ja nesavākšu neko, tad samierināšos ar to un dzīvošu tālāk.     Ar cieņu IDenty Administrācija.
  8. Upvote
    Homits reacted to BAZILISKS in Unban Jb Wh Vita   
    Mans paskaidrojums ar ilustrāciju, jo vita melo. ;c
     
    1.Truba ir ļoti gara, es ielienu iekšā un aizrāpoju uz izejas galu, izsitu caurumu vaļā, atkāpjos no tā un gaidu, kad viss pierims, lai varētu izlekt ārā. Tad atskrien Vita un pa taisno, ar pirmo šavienu, man galvā ierauj un pašauj vēl, es fiksi atkāpjos.
     
    2.Dodos uz otro trubas galu pasēdēt. Vita nāk līdzi, laigan nevar dzirdēt vai es pārvietojos, vai nē.
     
    3. Sēžu otrā trubas galā, neizdvešot nekādu skaņu, bet vitai tas netraucē mani saklausīt un atkal nošaut, trāpot ar pirmo mēģinājumu.
     
    Lūdzu.
  9. Upvote
    Homits reacted to MADYOGA in DOWNTIME   
    Labrīt/Labdien/Labvakar.
     
    Cēlos ar domu uzrakstīt baigāko rakstu, bet nevaru to izdarīt, jo ir jauks satraukums par to, ka "mājas" ir atpakaļ. Tāpēc pastāstīšu tikai pāris detaļas.
     
    Sākšu ar to, ka pastāstīšu, ar ko šis ilgais downtime bija saistīts. Tātad, par nelaimi, mūsu, ilgi kalpojošais, savu vecumu sasniegušais, cietais disks beidzot saņēmās atstiept pekas. Jums liekas, kas tad tur, ka kāda detaļa nomirst... ieliekam jaunu un viss būs. Bet tā tas nenotiek un nenotika. Lai mēs dabūtu visu šo IDenty veidolu pie kā esam pieraduši, tad no šī nokalpojušā cietā diska bija jāizvelk ārā visa informācija. No sākuma to mēģināja darīt kolēģis no LHC/Group.lv, nekas nesanāca, tad klāt ķērās mūsu pašu Mārtiņš, kuram arī nekas nesanāca. Tad, nekas cits neatlika, kā ķerties pie radikālām metodēm. Uzzinājām vietu, kur vairāki brillēs un apspīlētās omišu biksēs tērpti onkuļi ir spējīgi uz neiespējamo, tas ir, izvilkt ārā mums nepieciešamo informāciju no, nu jau nokalpojušā, cietā diska. Gāja dienas un onkuļi strādāja vaigu sviedros, lai dabūtu mūsu svarīgos failus... Sākumā tika teikts, ka būs jāgaida trīs dienas, kas, protams, ir tikai simboliskais skaitlis, jo beigās gaidījām visas sešas, skaitu iekšā arī brīvdienas, jo mēs esam tik svarīgi, ka viņiem būtu jāstrādā arī brīvdienās. Katrā ziņā viņiem izdevās dabūt mums nepieciešamos failus, mums izdevās nokaulēt nedaudz cenu par šo brīnumdarbu, tāpēc, sakot lielu paldies www.smilepc.lv kolektīvam vai vienam onkulim, kurš ņēmās gar mūsu veco cieto disku, sveicu atpakaļ IDenty forumā/weblapā.
     
    Runājot par Forumu, tas tagad glabājas kaut kur Amsterdamas piepīpētajās ieliņās, elpo šo "svaigo" gaisu un ienes forumā jautrību. Pilnā nopietnībā forums atrodas uz "digitalocean" hosta, kas ir ļoti laba lieta, jo gadījumos, kad mūsu dārgais LHC izdomās nesamaksāt elektrības rēķinu un izslēgsies serveri, tad vismaz strādās forums, kurā apspriest LHC nedienas.
     
    Par serveriem runājot ir tā, ka šobrīd vēl gaidām, kad tiks ieskaitītas algas, lai varam nopirkt jaunu ssd cieto serveriem + hdd visiem citiem failiem. Visātrākais, kad tas varētu notikt, protams, ja Jūs neizdomājat pēkšņi saziedot vēlamo naudas summu, ir 7.aprīlis. Līdz tam laikam staigājam pa forumu un meklējam vai gadījumā nav aizķēries kāds "bugs", kuru vajadzētu izlabot. Ja tādi ir, tad ziņojat par viņiem man vai arī outsideram.
     
    Ja nu kādam ir vēlme noziedot kādu Eirocentu, tad par informāciju, kur ziedot, griezties pie manis PersonalMessage sadaļā.
    Visi pārejie jautājumi šeit topikā... :
  10. Upvote
    Homits reacted to Melns Kaķis in Identy Gudrības   
    Bender - kāpēc ziemelis raksta 3. personā?
    MadZiemelis - kāpēc benderu tas rausta?
    Klāvs - tāpēc, ka viņam neko citu nav ko raustīt :troll:
  11. Upvote
    Homits reacted to SMUKŠS in feiks. 2014/15 SHOWOFF   
    showoff.
     
    1.

    2.

    3.

    4.

    5.

    6.

    7.

    8.

     

    9.

    10.

    11.

    12.

    13. SUMMER IS COMING!

    14.

    15.

    16.

    17.

    18.

    19.

    20.

    21.

    22.

    23.

    24.

    25.

    26.

    27.

    28.

    29. DRĪZ
  12. Upvote
    Homits reacted to *Minka in *minkas Paint Skill Story?!   
    Tātad sakrājās jau pietiekami daudz darbiņu, lai tad nu visus reizē izliktu kopējai apskatei. Kā jau lielākā daļa zin, kādu laiku atpakaļ atklāju savu hobiju zīmēt paintā avatariņus pēc pieprasītāja vēlmēm. Tā nu iesāku ar vienu pa jokam, līdz sāka parādīties pa kādiem 3,4 lūgumiem dienā uztaisīt arī pārējiem. Katrs darbs tika veidots ar savu stāstu, jo garastāvoklis procesā bija katrreiz citādāks: mēdzu ārdīties un plosīties par kādu nesanākušu līniju, vai tieši pretēji, ar aizdomīgu vieglumu un netrīcošām rokām. :] Atlīdzību neprasiju, galvenais: Prieks par padarīto un tas cik apmierināts ar darbu ir pieprasītājs, protams, daudzi mani pārsteidza ar atalgojumu, paldies Jums! Uzreiz atvainojos tiem 4 cilvēkiem, kam es neesmu vēl uzzīmējusi. Pacietību, labs nāks ar gaidīšanu, man bija atpūta, kā arī zīmēšanai vajag noskaņojumu, bet tagad atkal atsāku, so drīz arī Jums būs gatavi
    P.S Ūdenszīmes (*Minka) domātas, lai kādam čmošņikam neienāktu prātā zagt manus darbus, kas zīmēti konkrētiem cilvēkiem!!!!!
     
     
    Tātad mani pašreizējie gatavie darbi:
     

    Sāksim ar: mans pirmais darbs, kas tapa pa jokam, jo tajā brīdī zīmēju POTW konkursa darbu, bet ūpis vnk pajautāja lai uzzīmēju viņam bračku!



    For Upacka.





     

    Next: For Melns kaķis.



    Viens no favorītiem, jo pati esmu mincis, pirmo reizi izmēģināju kā ir, kad zīmējums ar melnām kontūrām ir jākrāso melns. Bija čakars, rezultāts vairāk nekā apmieirnoš!





     

    Next: For Vovčik.



    Šitas bija smieklīgi, zīmēju kamēr paši kopā spēlējām cw, un pa brīvajiem brīžiem paintā dzīvojos! Vienīgajam, kuram sa***** ar izmēriem





     

    Next: For Rupucis.



    Tad nu sāka parādīties pm ar vēlmēm pēc avatara, tad nu mazais bruņurupučfans palūdz lai uzzīmēju turtli, tā kā puiks pats ir mazs, turtli zīmēju arī mazu un mīlīgu!





     

    Next: For Zixis.



    Prasija lai zīmēju ruksi, ļoti iepatikās, sanāca dikti piemīlīgs un interesantākais, ka uzzīmēju diezgan ātri ( laikam roka nedrebēja xD)





     

    Next: For Bender.



    Benderam, protams, benderu. Sākumā domāju kādā pozā zīmēt, tad nu ienāca prātā, ka like a boss būtu vispiemērotākais viņa avatāra vietai! šis ta nu bija mans pirmas ČAKARĪGĀKAIS zīmējums (Kaut gan neizskatas ka tu būtu daudz cik jāiespringst, ticiet man, nebija patīkami maniem nerviem
    )




     

    Next: For Despis.



    nanananananananananan BETMĒĒĒĒEĒN! Sanāca miniatūrisks betmeniņš. Arī labu laiku prasija lai uzzīmētu, bet tā patīk ^^





     

    Next: For Valts.



    Mazais spamotājs baiggi fanojās par Snorlaxu so viņš savāca manu POTW darbu kā sigu un prasija lai uzmeikoju arī snorlax avataru. Done, brīdināju, ka būs ļoti resns un mīlīgs. Tad nu tāds sanāca:





     

    Next: For Taporzz



    Tapijs vsp pēkšņi uzprasija [pēc cw ja nemaldos], lai viņam uzzīmēju smuku mumitrolli, iedeva arī paraugu, sanāca gandrīz copy paste. Viņam bija liels prieks par iznākumu, es gan biš pabesijos par pāris elementiem, bet ja patīk, tad patīk!





     

    Next: For psai.



    Man liekas neviens tik traki mani neteranizēja, kā pīle. Tik nepacietīgi gaidija savu psaidaku, tad nu uzmeistaroju, pie šī darba ārdijos par kājām. (Man šķiet, ka woids un tapijs bija liecinieki, ka es pa mic ārdijos par to, ka tā stulbā pīle nesanāk)





     

    Next: For Eleby.



    Mans priekšnieks nemaz nezināja, kas viņam tiek zīmēts, bet beigās darbs ļoti pat iepatikās. Kā nekā katram ir ar nozīmi.





     

    Next: For Woiduser.



    Viņš nu gan man prasija interesantas lietas, līdz beigās nonācām pie tā, ka būs vnk pingvīns nevis rozā pingvīns ar cigāru.






    Next: For Spike.



    Sākumā pat bija bail zīmēt, jo likā, ka nebūs pietiekami labs, ļoti grūts darbs, baiggais čakars. Es 3 dienas turēju darbu pie sevis jo negribējās sūtīt, ka tik neizbrāķē. Šo brīnumu viņš dabuja tikai apskatīt mītā no mana telefona
    :D




     

    Next: For Rietumbloks aka Babbucis



    šitas šmurguli uzdrīkstējās man pajautāt vsp kaut kādu unrīl. Darth Vader MHM kāda iespēja, ka es ko tādu v arētu uzzīmēt. Pēc lielas nezīmēšanas pauzes, saņēmos un skatoties seriālu arī uzzīmēju. VISČAKARĪGĀKAIS DARBS! Un ņemot vērā ka melnas kontūras, melns pats grrgrrrrrr čakar bija kamēr toņus saliku lai kaut cik saprotami izskatās. Izmantota tikai melnā un sarkanā krāsa!





     

    Next: For Snuffeklis.



    Ieraudzija manus darbus forumā tad nu pajautāja, lai es viņam arī ko uzmeistaroju, tad nu bija iedvesma un lūgums tika izpildīts - Homēriņš gatavs!





     
     
    Edit: Nezinu kāpēc es nepiemetu klāt arī sigas.... tas tā ja kāds nebija redzējis
     
     
     

    Mans pirmais POTW darbs, kā arī pats pirmais paintā zīmētais... zīmēju ilgi kamēr pieķērās tā lieta darboties ar paintu ( tagad tāir Valta siga)


     



     

    Mans otrs POTW darbs, tā kā tēma bija kaķi, grēks bija nepiedalīties, pašai ļoti patīk, lai arī aizņēma labu laiku kamēr pabeidzu
    Darbs tika pārdots pēc konkursa :] Abas sigas bija potw konkursu 1.vietās....

     



     
    Tātad šie ir visi uz doto mirkli pabeigtie darbi, protams, būs vēl, so turpinājums sekos, ja patīk tu zini kas jāspiež!
     
     
    P.S Ja ir kādam konkrētas vēlmes droši var rakstīt man pm, varēsim sarunāt!
     
    P.S.S. Kad parādīsies jauni darbi, katreiz editošu topiku, so varēs sekot līdzi turpmākajiem darbiem
  13. Upvote
    Homits reacted to Artur B. in CS:GO BETI   
  14. Upvote
    Homits reacted to Ilzvux in Auto vasaras sezonai   
    Hujbl, mazajai patīk audi.
  15. Upvote
    Homits reacted to Aidziiis in CS:GO BETI   
    nedaudz uzliekam 
     
  16. Upvote
    Homits reacted to simplijs in Auto vasaras sezonai   
    Bļe nopērc golfu, mazajām patiks
  17. Upvote
    Homits reacted to SNOOPIJA in Aptaujiņa.   
    Liels paldies jums. 
  18. Upvote
    Homits reacted to Aidziiis in CS:GO BETI   
    uzliku nedaudz 
     
    ez
  19. Upvote
    Homits got a reaction from AvoxGaming in CS:GO: Jumping double AWP shot down!   
    Good work.
    Uztaisi kaut ko slimāku, vairākus fragus +/- kādas 3-5 minūtes.
  20. Upvote
    Homits reacted to faz in Perfect Penis   
    Ai, nu ko jūs! Toms tak ir perfekts penis.
  21. Upvote
    Homits reacted to Aidziiis in CS:GO BETI   
  22. Upvote
    Homits got a reaction from SNOOPIJA in Aptaujiņa.   
    Done.
    Dod like.
  23. Upvote
    Homits reacted to akka in Legendary question. LoL or Dota?   
    csgo
  24. Upvote
    Homits reacted to Rausis in Portāla iekšējie kārtības noteikumi   
    Portāla iekšējie noteikumi
    1.Vispārējie noteikumi
    (1.1) Visa veida reklāma ir aizliegta. (t.sk referāļu linki) ( noderīgas informācijas linki ir atļauti, saskaņoti ar administrāciju vai moderatoriem ) (1.2) Komercreklāmas (turnīri, pasākumi, tirdzniecība) ir atļautas tikai ar iepriekšēju administrācijas saskaņojumu. Par saskaņojumu interesēties pie akka vai boomix, vai simplijs. (1.3) Neizmanto miljons smaidiņus katrā postā, tas paredz arī, ka posta saturā nevar būt tikai smaidiņi. (1.4) Aizliegts nacisms, rasisms, naida kurināšana vai jebkāda veida diskriminācija. (1.5) Netaisi dubultpostus (doublepost), kā arī nevajag BUMP'ot. (1.6) Aizliegts jebkādā veidā draudēt vai nomelnot šo projektu. (1.7) Aizliegts ievietot jebkādu pornogrāfiju saturošu materiālu. (1.8) Nespamo un neflūdo. (1.9) Aizliegts veikt plikus quote(citējošos) postus bez sava viedokļa. Proti, citē kādu - pievieno jēdzīgu komentāru no sevis. (1.10) Stingri aizliegts ievietot ar autortiesībām aizsargātu materiālu bez autora atļaujas. (1.11) Izmanto leksiku, kas atbilst Latvijas normām. (1.12) Neizmanto linku saīsinātājus un posto pilnos linkus. (1.13) Aizliegts popularizēt atkarību izraisošas vielas. Un vispār labāk nerunāt par psihotropajām vielām. (1.14) Pārmērīga troļļošana un tiešām bezjēdzīga satura veidošana/rakstīšana tēmās/status update un visur citur ir aizliegta. Visam ir normas robežas, ja esi ieradies šeit 24/7 rakstīt muļķības un stulbības, droši vari doties prom. (1.15) Aizliegts pieprasīt dažādu interneta atjautības spēļu atbildes/konkursu balsis bez administrācijas atļaujas - saskaņošanas (1.16) Aizliegts savā postā iekļaut bildi, kura saistīta ar oriģinālo postu. (Tai skaitā reaction gifs) (1.17) Aizliegts lietot tekstu formatējumu, kas kropļo tekstu un sarežģī uztveri, katrā postā. (1.18) Admina pieteikumā obligāti jāpamato kāpēc jūs dodat Rec vai Anti, nekādus (hz / nē / anti / tu man nepatīc / utt). (1.19) Stingri aizliegts lieki un nepamatoti likt citiem lietotājiem "Patīk" / "Nepatīk" novērtējumu rakstiem. Tas jau iepriekš ir bijis atrunāts - https://identy.lv/forum/index.php?/topic/21960-reputācija/. 2.Reģistrācijas noteikumi
    (2.1) Aizliegts nikā izmantot adrešu nosaukumus (piem. identy.lv). (2.2) Aizliegts nikā izmantot necenzētus vārdus. (2.3) Nikam ir jābūt unikālam (piem. nedrīkst izmantot niku outsiders, jo forumā jau ir lietotājs ar niku outsider). (2.4) Reģistrējoties, lietotājs piekrīt pakļauties dotajiem noteikumiem. (2.5) Aizliegta viena un tā paša lietotāja atkārtota reģistrācija neatkarīgi no mērķiem, kas ir pamatā šādai reģistrācijai. Šāds pārkāpums ir ļoti nopietns un sekmēs visu lietotāja profila bloķēšanu un IP adrešu bloķēšanu. 3.Attiecības starp lietotājiem un administrāciju
    (3.1) Savā darbībā administrācija ir veselā saprāta vadīta un pakļaujas iekšējiem foruma kārtības noteikumiem. (3.2) Kategoriski aizliegts apspriest administrācijas ( administratoru un moderatoru ) darbību jebkurās sadaļās vai tēmās ( tai skaitā arī čāts u.t.t ), izņemot specializēto forumu, kas paredzēts visu vietnes un forumu darbības aspektu apspriešanai. 4.Tēmu un postu veidošana
    (4.1) Tēmu raksti tai atbilstošajā sadaļā. (4.2) Pirms posto kaut kādu tēmu, vispirms pārliecinies, ka tāda tēma jau nesen nav diskutēta. (izmanto meklētāju) (4.3) Tēmu un postu saturus nesakropļo ar visām teksta editoru iespējām, t.i., neveido postus, kur pilnīgi viss teksts ir rozā + bold u.tml. (4.4) Tēmu nosaukumiem ir jāatbilst to saturam. (4.5) Centies rakstīt gramatiski pareizi. (4.6) Lieto pieturzīmes un garumzīmes. (4.7) Saturā viss teksts nedrīkst būt uppercase. (capslock) (4.8) Nespamo ar postiem/topikiem kā "es piekrītu", "hz..", "man nav viedokļa" u.tml. (4.9) Katram postam ir jābūt par tēmu. (4.10) Aizliegts pacelt tēmas, kuras nav aktīvas vismaz 1 mēnesi. (4.11) Aizliegts ievietot sekojoša satura materiālus** ** kautiņi
    ** fizisks uzbrukums
    ** jauniešu vardarbība
    ** ļaunprātīga dzīvnieku izmantošana
    ** tiek popularizēts terorisms
    5.Paraksts a.k.a. signature
    (5.1) Tavs paraksts nedrīkst būs platāks par 800px un augstāks par 800px. (5.2) Parakstam ir jāatbilst visām normām. (5.3) Maksimālais teksta izmērs ir 5. (5.4) Aizliegts likt reklāmas bannerus kā savus signature. (5.5) Neizmanto citu signatūrus, ja vien tev nav dota atļauja to izmantot. (5.6) Aizliegts ievietot noklusētās skaņas, video u.c. fīčas, kas sāk automātisku atskaņošanos. 6.Čats, uzvedība tajā un atļautās/neatļautās lietas.
    (6.1) Aizliegts lamāties, lietot necenzētus vārdus un ar tiem apvainot citus foruma biedrus - Var sekot bans no čata, vai arī pāris brīdinājuma punktu jūsu kontā. (6.2) Aizliegts ievietot pornogrāfiska satura adreses , kā arī citu mājaslapu adreses - bans no čata mūžīgi un iespējams no foruma arī. (6.3) Aizliegts ievietot lielākas bildes  (6.4) tagos, atļautas tikai emocijas, jeb smaidiņi (6.5) Aizliegts ievietot youtube video iekš čata bez. [spoiler]Pa vidu youtube video linku.[/spoiler] (6.6) Aizliegts ievietot noklusētās skaņas, video u.c. fīčas, kas sāk automātisku atskaņošanos. (6.7) Pārmērīga smaidiņu spamošana un tiksiet nobanots uz 24h, atkārtota spamošana = 48h Lietotāju kategorijas.
    Viesis - lietotāji, kas nav reģistrējušies foruma lietošanai. Viņiem pieejama tikai dažu foruma sadaļu apskate. Banned - īpaši nevēlami foruma lietotāji, kam par īpaši smagiem foruma noteikumu pārkāpumiem liegta pieeja forumam. Atšķirībā no viesiem, izraidīto lietotāju profiliem var būt papildus bloķēta pieeja forumam pēc IP adresēm un citiem lietotāja profila parametriem. Lietotājs - visplašāk pārstāvētā foruma lietotāju grupa, kam pieejamas visas foruma sadaļas un funkcijas, izņemot vadības kabīni un foruma administrēšanas rīkus. VIP - viņiem pieejamas visas tās pašas sadaļas un funkcijas kas lietotājiem, taču ievērojamas un cienījamas personas iekš IDENTY - vip lietotāji. Konkursu rīkotājs - lietotāji, kuru galvenā funkcija ir daž ne dažādu konkursu, jeb konkrētu konkursu organizēšana, to pieskatīšana un rezultātu apkopošana, kā arī, atbildīgie par konkursu balvām un to izsniegšanu. GFX Administrators - lietotāji, kuru galvenais uzdevums ir pieskatīt radošo sadaļu. Viņi ir atbildīgi par GFX sadaļas kārtību, noteikumu izstrādi, konkursu gaitām etc. Old School - lietotāji, kuri jau IDENTY ir no pirmsākumiem un nekur vēl nav pazuduši. Ir lojāli ID. Vecā skola. Game Admin - lietotāji, ar pāris privilēģijām kas nav parastiem lietotājiem. Ir adminu tiesības ( access ) kādā konkrētā ID serverī, jeb vairākos vienlaicīgi. Ban Team - lietotāji, kuru galvenā funkcija ir izskatīt banu apelācijas, sūdzības, kā arī, nodotos pārkāpējus. Serveru Administrators - lietotāji, kuri atbildi par kādu konkrētu ID serveri. Galvenā funkcija: uztur konkrētajā serverī kārtību, ir atbildīgi par servera lietotājiem, adminiem. Moderators - foruma ierindas lietotājiem vistuvāk stāvošie zemākā līmeņa administrācijas pārstāvji. Viņi regulāri seko lietotāju darbībām, uzklausa to vajadzības, atbild uz viņu jautājumiem, seko forumā publicēto tēmu attīstībai, ievieš tajās nepieciešamās korekcijas. Administrācija - lietotāji, kuru galvenā funkcija; mājas lapas un serveru kopējās darbības nodrošināšana, noteikumu izstrāde, administrācijas veidošana un foruma perspektīvās attīstības vadlīniju noteikšana. Piebilde:
    Noteikumi var tikt mainīti, rediģēti jebkurā laikā, tāpēc noteikumu nezināšana, neatbrīvo no atbildības.

    Piezīmes:
    Lietotāju pienākums ir nekavējoši ziņot foruma administrācijai par novērotiem foruma noteikumu pārkāpumiem, nepilnībām vai pretrunām tajos.
     
    Datu aizsardzības un uzturēšanas atruna:
    Ņemot vērā, ka IDENTY ir publisks un sociāls portāls, kurā tiek uzturēti, analizēti un aizsargāti mūsu lietotāju dati, iekšējos noteikumus tiek ieviesta atruna, ka ikviens IDENTY lietotājs reģistrējoties piekrīt savu datu iekšējai apstrādei, lietotāja publisko, un pārkāpuma gadījumā arī slēpto (Steam-ID), datu pieejamībai ikvienam citam portāla lietotājam, kā arī apzinās savus riskus, ja reģistrācija veikta ar identiskiem identifikatoriem līdzīgos portālos. 
     
    Par lietotāja datiem tiek uzskatīti:
    Līdz ar to, katrs lietotājs ir pats atbildīgs par to, ko publicē šī portāla ietvaros - adresi, pilsētu, personīgo informāciju. Jebkāda publicēta informācija ir paša lietotāja piekrišana, ka tā ir publiski pieejama un izmantojama portāla iekšienē vai ārpus tā. Reģistrējoties IDENTY spēļu portālā lietotājs piekrīt savu datu apstrādei iekšējo foruma un/vai spēļu serveru konkursu veidošanai, rezultātu publicēšanai un analīzei, savukārt IDENTY apņemas datus aizsargāt un nepieļaut datu noplūšanu trešajām pusēm.
    Nelegāli iegūtu personas datu publicēšana ir ne tikai pretrunā ar fizisko personu datu apstrādes likumu, bet ir arī amorāla un neētiska. Izmantojot šos pašus datus neapšaubāmi ir iespējams piekļūt arī dažādiem citiem, šīm personām piederošiem, kontiem. Ar šādu info dalieties privāti (labāk vispār nē), nevis izlieciet publiski pieejamus visiem.
    Domājiet ar galvu un neizplatiet nelegāli iegūtus privātpersonu datus. Tā vietā,  labāk vērst uzmanību uz pašu problēmu un, izmantojot šos datus (piemēram, publicējot blurred bildi ar kontiem), aicināt lietotājus izturēties atbildīgāk pret savu privāto informāciju. 
    *Ja gadījumā kāds IDENTY portāla lietotājs iebilst savu datu apstrādei un uzturēšanai, tai ir personīgi jāsazinās ar kādu no administrācijas un par to jāinformē. Tādā gadījumā lietotājs piekrīt pilnīgai un neatgriezeniskai lietotāja konta un tā publicētā satura dzēšanai.
  25. Upvote
    Homits got a reaction from Ilzvux in VAJAG PALĪDZĪBU DRAUGI!   
    No otras smukās arī būs buča?
×