Jump to content
MADYOGA

DOWNTIME

Recommended Posts

Sveiciens ar atgriešanos!

Tad nu tā, visu cieņu šim cilvēkam, kas padarīja viennozīmigi labu darbu un atgrieza mūs atpakaļ ''mājās'' , kā arī cepuri novelku šīm personām, kas cīnijās līdz pēdējām pūlēm un uztur šīs mītnes, Artūram , Mārtiņam , Outsideram kā arī pašu pašam Jogījam!

Ir prieks atgriežoties no darba, ierubīt pc, uzspiežot uz Id website un kačing, viss šancē, nu gluži ne viss, bet lielākoties lielākā daļa no visuma , runājot par to labsirdīgu pretīmnākšanu ar ziedošanu, piesakos Jums izlīdzēt viennozīmīgi šāda problēma, sazināšos privāti ar Tevi, Elvij!

 

Veiksmi turpmākājos simtgados šīm burvīgajām ''ID mājām''

 

Ar cieņu, Students!

Link to comment
Share on other sites

Jaapiekriit vien Jura a.k.a Spaika vardiem, ka bez ID diena kluva nedaudz garlaiciga. Lai gan man dienas var teikt nekad nav garlaicigas. Ta ka so nedelu vairak vai mazak pavadiju slinkojot, tad gribejas iecekot, kas jauns ID notiek, bet ka neiet, ta neiet. Prieks jau liels, ka ID ir atpakal uz pekaam un tagad viss bus labi! Ta ka nakamnedel man prakse, kura noteiktu neko nedariisim, tad prieks, ka ID bus tas, kas kaut nedaudz, bet aizpildis manu laiku!

Paldies Tev Elvij un parejiem galvenajiem ID papuchiem! ^_^

Link to comment
Share on other sites

Prieks,ka dārgais id ir atgriezies...Pēc id pazušanas man itkā pietrūka kautkas un kad sataisīja id iegāju un uzreiz palika labāk.. Es noziedošu rīt lkm skatīšos kā man būs ar laiku ;) turās Identieši !

Link to comment
Share on other sites

akdievs beidzot!!!

nevarēeju sagaidīt, tiešām prieks, ka viss savās sliedēs.

p.s. tas laikam dēļ backupa vai dēļ kā hz, bet man parādīijās bans atkal no soutboxa lol.

Link to comment
Share on other sites

Nebiju domājis, ka bez ID sēdēšana pie datora būs tik garlaicīga. Labs darbiņš, kas padarīts, prozit!

 

Pilnīgi vārdus no mutes izrāvi...

 

Šīs dienas tā vien pagāja kā piekāpt pie pc un uzspiest uz ID ikonas un apskatīties vai vēl nestrādā, bet pienāca šodiena un viss aizgāja, gandrīz no krēsla nokritu... WUHUHUHUHUHUUU!

Link to comment
Share on other sites

Nezinu, ko visi te pārdzīvo, mazāk laika ID, vairāk laika real life. Man, piemēram, šis laiks bez ID pagāja bez jebkādas garlaikošanās, kā visi te raksta, bet jebkurā gadījumā priecē, ka vismaz daļēji ID ir "UP". Gaidīsim serverus.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×