Jump to content

BAZILISKS

Lietotājs
  • Posts

    1391
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    27

BAZILISKS last won the day on March 26 2023

BAZILISKS had the most liked content!

About BAZILISKS

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

11579 profile views

BAZILISKS's Achievements

  1. Sveicināti visi kopā, mēs šodien esam šeit, lai svinētu mūsu uzņēmuma 14. gadskārtu! Ir patiešām liels gods būt šeit un lūgt jūs visus pievienoties mums, lai atzīmētu šo svarīgo notikumu. Kad sākām savu ceļu pirms 14 gadiem, mēs nezinājām, ka nonāksim līdz šim punktam. Taču, strādājot cietsirdīgi un nekad nepazaudējot ticību savam uzņēmumam, mēs esam izveidojuši lielisku komandu, kas spēj piedāvāt augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus. Lai mūsu uzņēmums varētu sasniegt šādu līmeni, tas nav bijis viegli. Mums bija jāpieliek daudz pūļu, lai sasniegtu to, kur mēs esam šodien. Bet mūsu centieni bija tā vērti, jo mēs esam izveidojuši uzņēmumu, kurš ir atzinīgi vērtēts gan mūsu klientu, gan mūsu darbinieku vidū. Es vēlos pateikties visiem mūsu darbiniekiem, kuri ir strādājuši cietsirdīgi un ar dedzību, lai sasniegtu mūsu kopējos mērķus. Bez jums, mūsu uzņēmuma panākumi nebūtu iespējami. Tāpat es vēlos pateikties mūsu uzticīgajiem klientiem, kuri ir uzticējušies mums un mūsu produktiem. Tā kā mēs atzīmējam mūsu uzņēmuma 14. gadskārtu, es vēlos apliecināt, ka mēs turpināsim strādāt cietsirdīgi un izstrādāt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu, ka mūsu uzņēmums turpinās augt un attīstīties arvien vēl efektīvāk. Liels paldies visiem par atbalstu un lūdzu, pievienojieties mums, lai atzīmētu šo īpašo dienu!
  2. Atceros to dienu tā, it kā tas būtu noticis vakar. Tas notika pirms, apmēram, 5gadiem, kad akka man pirmo reizi uzrakstīja irca, ka ir viena ideja padomā, bet es nevienam par to nedrīkstu teikt. Ja es kādam pateikšu patiesību, tad ar mani notiks kaut kas prātam neaptverams un akka mani tiešām sabiedēja, un pārliecināja par to klusēt vēl līdz šodienai, bet redzot iespēju šeit pateikt taisnību, es viņu izmantošu. Doma tāda - man dienā ir javeic noteikts skaits fREEkkillu un par baniem, lai neuztraucos, tos viņš noņems. Citreiz tie bija viencipara skaitļi, dažreiz tie jau bija divcipara, bet kad tie sāka kļut par trīscipara skaitļiem dienā, es akkam saku, ka tas fiziski nav iespējams, jo pie pie pirmā killa es tieku slayots, bet kad nākamajā raundā es mēģinu tikai tēmēt kādam T galvas rajonā, tad TnT jau mikrafonā saka ''nedrīkst''. Lai izpildītu akkas noteiktās dienas normas freekillos, nekas cits neatlika, kā saukt palīgus un arī viņi nedrīkstēja nevienam teikt, ka aiz tā visa stāv akka. Palīdzēt nāca Aigars, semuels, ieva, crackers un laika gaitā mums vajadzēja kādu, ko vainot pie visa un tāpēc akka ieteica paņemt snikergalvu ''solnishko'', kurš tiktu nolikts priekšējās līnijās kā aizsegs. Laikam ejot, akka palika ļoti neapmierināts, ka trīscipara skaitļu dienas freekill normas netiek izpildītas, tāpēc sākām domāt, kā to labot un ko darīt. Izdomājām, ka jāsāk taisīt dažādas minispēles, kur nepamanot dažreiz paslīd pirksts turp, dažreiz šurp, viens rikošets tur, viens te, prusaku dienu tā, prusaku diena šitā, dažreiz netīšām granāta izslīd, dažreiz ''šauju barā'' utt, fantāzijai robežas nebija. Bet tad sāka mainīties admini un katrs gudrāks par iepriekšējo, un tik viegli cauri sveikā nevarēja tikt. Nācas domāt kaut ko jaunu un izdomājām novirzīt galveno mērķi no mums, tāpēc Aigars iegāja serverī ar niku ''Vita'' un čītoja tā, lai es varētu uztaisīt rakstu par viņu un novērst uzmanību no mums. Kamēr forums fokusējas uz Vitas WH, tikmēr mēs nevienu nepamanīti šavām barā un rikošetā, iebankojot daudzus fk un dabūjām pat brīvas dienas, jo akka bija apmierināts.
  3. BAZILISKS

    1.6 jb?

    viss ko es lasu un redzu ir, ka freekillgaming ir laiks atkal apvienoties un parādīt kas ir īsts jail''nochance''break
  4. Jabūt 30level, vienalga par ranku un skiniem skype: salms24 vai identy.lv discorda channel : bazilisks open offeriem
  5. čurātu caur ānusu vai tu labak padzertu asinis no mammas menesreizem vai sencha spermu?
  6. BAZILISKS

    giveaway

    heyo dargie skatitaji
  7. SOLNISKOOOOOOOO bans nonemts, vari iet spelet
  8. BAZILISKS

    ZPD

    ''mobilo aplikaciju izmantosana macibu procesa rezekne..'' gadijuma šī anketa nav jāpilda tiem, kas maacas rezeknē? Ja tev vienalga, kas vinu aizpilda, vieglak nav vienkārši nofeikot rezultatus, ja neko tapat beigas nepēti?
  9. banu identija serveros un acc off
  10. Dzimuma loceklis sievietēm reiz bijis padusē, tāpēc tur vēl tagad spalvas aug.

    1. faz

      faz

      Leģenda vēsta, ka tomam padusē ir vagīna

    2. DZERA
    3. TIGER
×