Jump to content
akka

IDENTY 6 Gadi

Recommended Posts

Sveicu ID, tiešām 6 gadi ir ilgs laiks. Pats galvenais ko novēlu, ir lai pietiek līdzekļu un gribasspēka uzturēt šo komūnu, un protams vēlu, lai lietotāji beidzot beigtu strīdēties par sūdiem.

Link to comment
Share on other sites

Apsveicu ID ar 6 gadu jubileju ! ID līdz šim ir strādājis uz pilnu klapi , ir bijuši slikti un labi brīži , novēlu ID turpināt strādāt ar tādu pašu jaudu un atdevi kā līdz šim. Protams , paldies administrācijai , kura rūpējas par to lai šeit viss strādātu uz 100. Galvenais lai pietiek finansējuma un apņēmības turpināt virzīt ID augstāk ;)

 

 

Nice theme , patīk , paldies :)

Link to comment
Share on other sites

Labinieks!

Jā, grūtākais, šķiet, bija server downtime, bet tagad cik redzu gan dd2, gan JB ir atguvis savu aktivitāti un pat lielāku. Tiešām prieks. Pastāvēs, kas pārvērtīsies. Par nākotni!

Link to comment
Share on other sites

Negribu iegrimt garajos tekstos un tā. Bet vienkārši liels paldies ka jūs esat!
Paldies tiem kas iesāka identy un paldies kas tagad uzstur identy, 

Cerams ka mājaslapa jūs apmierinās. Jo centos panākt veco identy skatu, bet bišķiņ modernāku. Jo es domāju galīgi extrēmās pārvērtības varētu cilvēki nepieņemt,un pierast pie kautkā galīgi pretēja būtu grūti. Tapēc jā!  Cerams manī neviens nebūs vīlies..

Un jā vienkārši cerams identy kļūs par vēl lielāku un atpazīstamāku projektu, un ceru ka būsim vēl draudzīgāki nekā iepriekš! Heiteri viens otram vienmēr būs, bet ceru ka tas paliks aiz identy projekta. 

Miers jūsu Mājās! Akka cepuri nost!
 

Link to comment
Share on other sites

Sveicu,es tiešām nenožēloju to,ka pirms gada es ierados šajā komūnā,jo nekur nav tik labi kā ID :)Ceru,ka ID turpinās attīstīties un visi būs tik pat jauki ,un izpalīdzīgi kā tgd .Atsevišķi plds Jānim un Klāvam :)

 

Ar cieņu,Skillzz.

 

Edit: Q hltv tgd ierakstās ?

Edited by Skillzz
Link to comment
Share on other sites

Btw, visās lapās, kuras nav zem foruma, ir iespēja uzspiest uz zilās id podziņas, tur paslēpti ir daži jaukumi. gl.

 

Šitas bija pats pirmais ko ieraudzīju ienākot forumā,gj.

Atceros sākumu kad apvienojāmies ar identy, galvā lidinājās pirmās domas: Da nu nahuj, es te ilgi nenobūšu šā vai tā un aizklejošu tālāk kautkur. Bet lai cik problēmes man ir bijušas dzīvē, esmu vienmēr šeit atgriezies automātiski, Domāju arī turpmāk neskatoties cik man būs gadu, aci šei šā vai tā šeit iemetīšu, kā vēljoprojām to daru. Good luck uz nākošajiem gadiem, un cerems kad viņos ID saigada plaukšana un ziedēšana vēl lielāka kā tagat. 

 

EDIT: Sākumlapā uzpsiežot uz ID ikonas>Mani pirkumi, nerādās garumzīmes. :< 

Link to comment
Share on other sites

Sveiciens arī no manas puses.

 Īstenība ID ir vienīgā vieta kur es spēlēju, un foruma arī pavadu gandrīz visu dienu. Jā ja nebūtu identy ko es darītu? :( 

 

 Paspēlējot ar  jums, ir patīkami un jautri. Ar to Identy arī izceļas ka spēlē patīkami cilvēki ir ašas idejas. 

 

 Tapēc es novēlu, lai ID turpina darboties, grutos vai vieglos brīžos, jo ID ir labākais serveris Latvijā. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×