Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/09/22 in all areas

  1. eneQ-

    Sveicam: Frogijs

    Sveiciens labākajam aram spēlētājam un trynd mainam. Atceros kā pirms pāris gadiem abi ar @akka tevi supportojām un tu teici, ka tev mūs nevajag... Mums gan tevi vajag, gaidam atpakaļ. Daudz laimes!
    6 points
  2. skaruu

    Musician.

    vienīgie vārdi, ko sapratu bija fuck, shit, došu 6 par centību
    1 point
  3. re1

    Musician.

    7
    1 point
  4. faz

    Musician.

    Lol, es šito galīgi negaidīju :D domāju, ka būs kkas līdzīgs cosmos Nez, es neko nesaprotu no dziesmas. Bīts ir pārāk skaļš, laikam lai speciāli slēptu lirikas (kuras man ir ļoti svarīgas :( ). Boston underground
    1 point
  5. Naylla

    Musician.

    4/10
    1 point
  6. Go Hārds.

    IDENTY 13 gadi!

    Damn, 13 gadi. Lieki teikt, ka Identijs ir maģiska vieta, kāds atradis draudzību, kāds pat otru pusīti, tas man liekas amazing. Man Identijs vienmēr asociēsies ar 1.6 JB laikiem, jāsaka gan, ka pašus ''zelta laikus'' gan nokavēju. Joprojām ceru, ka kādu dienu varētu salasīties visi vecie/jaunie playeri un sarīkot 1.6 jb vakaru. Pat bail iedomāties, cik daudz laika vispārīgi esmu pavadījis un veltījis šim forumam. Esmu nopietni padzīvojies 3 forumos un neviens no viņiem nestāv pat tuvu Identijam. Identijs pats par sevi ir parasta vieta, bet kas viņu padara tik īpašu ir paši iedzīvotāji, jūs tiešām esat labākie. Paldies Akkam, par šīs maģiskās vietas izveidi, shoutouts visiem, kurus šeit iepazinu, paldies Jums par entajām bezmiega naktīm, foršām emocijām. Arī man bija laiki, kad reālajā dzīvē negāja tik labi, bet man bija vieta kur mani pieņem, repsketīvi, Identijs. Esmu bezgala priecīgs, ka esmu šeit. Fazijs labākais, bez viņa Identijs nebūtu Identijs un to, manuprāt, zin visi, un tad jau tiekās plugā. :D p.s ir krietns laiks pagājis kopš pēdējās intervijas, mošk tomēr vajag?
    1 point
  7. veterans

    Spēļu projekti

    kkad ļoti sen NoExit >> Overdose/dogm >> Identy/retry >>> Identy
    1 point
  8. Kas ir šie citi komūni par ko tu runā? Sāku komūnā, kas pārvērtās par ID, kādi 11-12 gadi jau varētu būt šitajā dead vietā.
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×