Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/12/21 in all areas

  1. gusis212

    sandza29

    mans vards uz jailbreaka ir sandza29 un es cipa biju apsargs uz manim uz bruka pilns bars ar t un pec tam buvnieks atnaca kad es iekritu netisam pool pec tam vins man lika teikt visas t zonas kur cipa nevari iet ct es pateicu vinam bet nu vins teica ka ctunbanu iedot otrdien vai nu pirmdien bet taji nejiedeva ctunbanu
    7 points
  2. SiekaluMeerciite

    [Unban] zzz!

    es tik tā, kontekstam:
    3 points
  3. Some ok frags
    3 points
  4. veterans

    WEB ieteikumi

    par šo es runāj Kad uzspiež uz MU servera izmet šo logu, ieteiktu uztaisīt redirectu uz mu.identy.lv https://identy.lv/server/muonline Paldies par uzmanību. Jauku vakaru!
    2 points
  5. zzz

    [Unban] zzz!

    tiko arī apskatijos, tas shots maķītī bija lucky, jo kā var redzēt es sāku kustēties un vel tas bija ar fliku, takā tas bija lucky shots jo tas bija šāviens ar spread, ja tu zini csgo mechanics, nekas sketchy tur nav tikai ka demo izskatās vairāk jo 16 tick, tu varētu unban iedot un spekot mani katru reizi kad dabūj iespēju. Paldies.
    1 point
  6. excalibur

    [Unban] zzz!

    Apskatījos to demo, tajos nosacītos raundos vispār nekā nebija, vienīgais, kas tur bij "sketchy" bija tā togglošanās, bet to var izdarīt jebkurš ar puslīdz sakarīgu aim.. :D Pārējie kill izskatījās diezgan parasti, nekā īpaša. Vai arī tiešām tas 16(?) tick demo visu bojā.
    1 point
  7. excalibur

    Musician.

    8/10
    1 point
  8. 1 point
  9. skaruu

    WEB ieteikumi

    Sveiciens galvenajiem, sveiciens visiem! Sēdēju, sautējos krēslā, jo ārā normāls taškents un aizdomājos par to, kā varētu uzlabot foruma aktivitāti ar lietām, kuras, manuprāt, būtu noderīgas un izklaidējošas. Jā, zinu, manas idejas sūkā, esmu par to pārliecinājies neskaitāmas reizes, kad rakstot tās šeit, tās tiek noraidītas un netiek ņemtas vērā.. Taču šī ir pavisam cita ideja, tas ir totalizators, lieta, kas iespējams liktu vairāk cilvēkiem uzturēties forumā, un būs iespēja iztērēt foruma id cash kaut kā lietderīgāk, jo ticu, ka vairumam lietotāju, kuru īpašumā ir id cash, tie stāv neizmantoti, jo noteikti neesmu vienīgais, kas ievērojis, ka īsti liela pielietojuma tiem nav. Kā arī azarts, kur bez azarta un gribēšanas uzvarēt. Lai nu kā, ne par to ir stāsts.. Protams, ka ir redzētas citas vietas, kur šādi totalizatori jau eksistē, taču par ļaunu nenāktu ievietot ko tādu arī identy, par cik esmu redzējis (un noteikti es neesmu vienīgais), ka daži no identy biedriem aktīvi liek naudu totalizatorā, tā būtu kā iespēja mēroties ar spēkiem ar lietotājiem tepat, netērējot īstu naudu. Noteikti jautāsiet, kāds tad no tā labums? Tad nu lūk, iespēju robežās būtu iespējams izmantot šos uzvarētos id cash serveros, pērkot dažādus labumus, protams, ne jau par tādām pašām summām, kādas ir serverī, jo tas būtu negodīgi attiecībā pret spēlētājiem, kuri šos servera id cash pērk par ne-virtuālu naudu, kas liek tiem pavērt maciņus. Tāpēc būtu svarīgi padomāt par to, kāds tad ir šis kurss, kāda ir attiecība foruma id naudai ar servera, lai tas būtu godīgi attiecībā pret abām pusēm. Protams, kā jau mēs zinām, tad forumā ir divas iespējas, kā iztērēt naudiņu – nika un title maiņa. To visu papildinot, varbūt varētu pievienot, ka par id naudiņām ir iespējams nopirkt reputācijas punktus, lai cilvēki, kuriem tā reputācija nav tik laba vai vispār nav pozitīva, varētu sevi palutināt ar kādu + punktu savā kontā. Tās iespējas ir dažādas, kā izmantot šīs naudiņas. Protams, ka var arī nedarīt neko, un atstāt visu, kā ir, jo kā jau esmu minējis katru reizi – tas viss prasa laiku, un ja cilvēki nenovērtēs, tad dirsā darbs un materiāls. Kā arī, vēl runājot par totalizatoru un iegūtajiem id cash – nav jau obligāti jādomā kaut kāda saistība ar servera id cash, var arī izdarīt tā, ka, piemēram, nedēļu jaunieši liek totalizatorā likmes ar savām id naudiņām uz da jebko, vienalga kāds sporta veids, un nedēļas beigās laimīgais, kurš visvairāk ieguvis naudu, iegūst kaut kādus bonusus serverī, kaut vai to pašu vipu uz pāris dienām jebkurā serverī, tā teikt palutināt savus foruma lietotājus! Es nezinu, iespējams, ka šeit visu esmu haotiski izskaidrojis un dažiem no jums šī ideja liksies muļķīga, taču kas jauns forumā nenāktu par ļaunu! Iespējams šis tiks papildināts, ja manīšu, ka esmu kaut ko izlaidis! Jauku vakaru, cry
    -1 points
  10. zzz

    [Unban] zzz!

    Mans niks: zzz! Mans steamID: 76561199090336680 Admins: _TnT_ Admina steamID: 76561198023746366 Serveris: all servers Iemesls: aim Laiks kad nobanoja: 2021-05-10 19:52:37 Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes) Links uz banu: links Demo: 0 Paša paskaidrojums par situāciju: Nebiju serverī dienu vai divas, un esmu nobanots, tagad kad ir demo, gribētu redzēt demo kas pierāda ka lietoju kautādas programmas kas nav atļautas.
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×