Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/19/19 in Posts

  1. Sveicināti. Aicinu piedalīties kārtējā aptaujā. Šoreiz tā saistīta ar zaļo dzīves veidu un zero waste kustību. Epasts šoreiz netiek pieprasīts, bet netērējiet ne manu, ne savu laiku ar debīlām atbildēm. Tās tāpat tiek izdzēstas un vērā netiek ņemtas. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR0ne6neq7r5nYcy2v1Fo6P_DW8InRcbbCJzPdVqfVuP8ZbA/viewform Paldies par veltīto laiku!
    2 points
  2. Interesanti! done personīgi nešķiroju... laika trūkuma dēļ un laikam jau arī slinkums, bet zinu tos sūdus, kādos var nonākt planēta... kā arī tos, kas jau ir noticis...
    2 points
  3. Super, +1 par šo. Prieks redzēt, ka ir arī citi cilvēki, kas par šo domā. Mana lielākā problēma ir reālais piedāvājuma klāsts, lai iegādātos lietas bez nevajadzīga iepakojuma. I mean, really - kāpēc ir gurķi individuāli jāietin plēvē, es šito nekad nesapratīšu.
    2 points
  4. 1 point
  5. pub izņemt "!rs" komandu
    -1 points
  6. Sn^

    Ieteikumi CS:GO Serveriem

    [PUB] Ieteiktu pielikt pluginu, kas kontrolētu "awp" daudzumu komandā uz 2 vai 3 max, jo beigās sanāk, piemēram, kartē de_mirage ct sided, jo ct kkur spēlē ar 5 awp un tiem viegli kili.
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×