Jump to content
Bob the builder

Abuse [JB] Nezinkas

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)Nezinkas .
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Admins jāsoda par spēlētāju abuse, jo no admina puses tas ir nepieļaujami .
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. https://steamcommunity.com/profiles/76561198399569057/screenshots/
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību. 8 novembrī mapē oasis vainu vakarā ap 11 vainu no riita puses, bet screena var paskatiities raundu, un viss notika 8 novembrī .

Link to comment
Share on other sites

Neko nenoliegšu, tā patiešām bija.

Zinu ka tā nevajadzēja(nedriksteja)teikt, bet kad cilveks ienak serverī un provocē un raksta stulbas lietas ari adminam pasprūk kāds lamuvārds vai apvainojums.

Nebija ne pirma ne pedeja reize kad viņš mani provocē vai  sauc par nubu,geju u.t.t.Man tas nepatika un pateicu visu ko domaju. 

Piedod ja esmu tevi aizskaris ,bet atceros kad ienaci serveri pirma lieta ko teici: "Sveiki visi nuubi tadi ka Nezinkas",  ta nebija pirma reize kad raksti lietas kas man nepatik,aizvaino, esmu tevi pat bridinajis pirmstam,gagojis bet tikunta turpini.

Paldies,pateicu ko domaju un ka ir.

Link to comment
Share on other sites

Kā jau steam Tev rakstīju , ja tevi abuso entās reizes Tev vajag gagot kaut uz nedēļu;mēnesi , tas nedod Tev nekādas tiesības abusot viņu pretī. 

Mutisks brīdinājums šoreiz, turpinās lamāties sekas būs citas .

 

:tc:

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×