Jump to content

Bob the builder

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Bob the builder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bob the builder's Achievements

  1. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) Miskuzi 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Sveiki! Šodien tiku nogagods par vārdu ''bļa'' uz 30 minutēm, tas tak nav normāli tagad ja viņs ņems un gagos par vārdu bļa. Nu labi visus viņš par to negagos, jo pierieksh vienam pabrīdināja lai nelamājās es pēc laicina pateicu bļa mani insta nogagoja, tur ir redzams tīri naids pret spēlētāju no administrācijas puses, jo šim adminsitrātoram es jau kādu laiciņu nepatīku! Un vēl pa dienu viens no jūsu administratoriem pat noteikumus pats neprot, liekot vienam ct 4 roundā vadīt mixday, kur es prasiju viņam'' vai tad vispār drīkst 4 roundā to vadīt un vai tu to vispār drīksti vadīt'' viņs skaidrum gaiš atbildēja ''Es kā admins to drīkstu viņam pārbaudīt'' <---------- šis bija stāsts par citu administratoru, varbūt viņs jums pats atdzīsies, vai varat jūlijai par šo pajautāt, tā kā man pret viņu nekas nav, tad tikai pabrīdinu par ko šadu jūsu administrācijas sastāvā! 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. Nebūs , bet tas notika VipInTheMix 30 roundā. Šī mape sākās 20:00 šovakar! Mans lietotājvārds hedšot
  2. Sveiks, ja nemaldos es biju līderis un ja nebiju, tad es tā pat tevi šaut nost varēju jo tev bija ierocis, tev ir ierocis , es bez brīdinājuma šauju nost.
  3. Pārkāpēja profils / steamid / niks - Akmens Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .)- Jb_Overcore_v5 ap p.k. 18:05 apmēram! 5 roundā! Pārkāpums (piem. wallhack,) Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Tātad, es tiku fk piektajā roundā. Es pirms kameru atvēršanās jau biju ārpus kamerām , ko redzēja akmens, es skreju cereju tikt lidz kādam ierocim, bet tad lideris atvera kameras un lika n osākuma sastingt, ko es izdariju un pectam iet uz sarkano riņķa liniju vai kko tādu, redzot, ka man blakus ir akmens es pildiju komandu, un gaju uz norādīto vietu, es pusceļā skrēju un cik sapratu no paša akmeņa viņš missclickoja un netīšam man iešāva galvā ar deagle, vins tur protams atvainojas utt, bet es vēlējos lai viņš slay, uz ko viņs noraidija to un teica, ka nesleyosies un kā attaisnojumu izdomāja, ka es esot vinu fk ipriekšējā mapē. Viss notika overcore mapē, 5 roundā sākumā varat sākt specot līdz tieku nošauts kur ir redzams šis fk, un 6 roundā sākumā kur akmens neslayoyas pēc mana aicinājuma, sakot ka vish neslayosies ja es neslayoyos iepriekseja mape, un tā mape bija ap 6
  4. Mana stratēģija ir slēpties, tu man tagad neizdomāsi kā man spēlēt utt, es gribu slēpties es slēpjas, es gribu pushot es pushoju, es gribu buut paklausīgs es klausu!
  5. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)Bag'vel 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Jums viņš būtu jāsoda, jo laikam ir sacepies uz manis, un tagad pie katra sīkuma man aizrāda utt, Tātad p.k (aptuveni) 19.06, jūsu Jailbreak administrātors Ba'gvel, mani noslayoya kamēr slēpos kamerā, nebrīdinot par to cikos būs slay, prasot viņam kāpēc slay, viņš atbild ar to, ka izmantoju to, ka šai mapei nevar aizvērt kameras un es to izmantojot, bet noteikumus pārlasot, es neredzu kur būtu rakstīts, ka es nevarētu slēpties kamerās, ja neskaita kad admins mani pabrīdina, ka būs slay noteiktā laikā kuru vinjsh būtu ierakstījis. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapīte. Jb_mist_v1, mape sākās ap 19:00, bet rounds kurā tiku noslayots bija 3! 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību Aptuveni 19:07 3 mapes rounds ! Ar cieņu Bob The Builder!
  6. 1.SERVER: ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv ADMIN: outPace^ REASON: "personiskās informācijas izplatīšana" TOTAL: 91 days TIME LEFT: 90 days 2. Sveiki! Cik noprotu, tad vakar pa nakti, vai arī šorīt tiku banots no Identy JailBreak servera! Iemesls tam bija 'Privātas informācijas izplatīšana'. Es atrodu bildi google, ielieku vinu steamā un cik skatos InsaneCamper jau ir uztaisījis sūdzību par manu profila bildi. Bet lūdzu paskaidrojiet, tad jau es skatos, ka vienam cilvēkam ir kāda cilvēka bilde profilā, tad es tik pat labi arī varu uzrakstīt sūdzību un pateikt, ka tas esmu es viņa profila bildē. Kā arī apmēram ap pk. 22:50-23:20 , servera adminsitrators Rebudijs, man palūdza lai nomainu bildi , pieklājības pēc, ka tas neesot smuki! Protams uz to es viņam atbildēju ar to , ka es ejot gulēt nomainīšu bildi, ar ko Rebudijs man piekrita un vairs neko neteica! Es ejot gulēt protams biju aizmirsis nomainīt bildi, bet tagad piesēžoties pie datora, es nomainīju sava steam profila bildi. 3. Summer mapē vakar ap 22:50-23:30 tur čatā mēs ar Rebudiju par šo rakstijāmies!
  7. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles - [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: Omas Garšīgās Pusdienas [CTBAN] Iemesls: micspam [CTBAN] Datums: 2018-09-25 17:25:34 [CTBAN] ----------------- 2. Paša paskaidrojums par situāciju- Pirms kautkādiem 2 mēnešiem , bija situācija ka biju terroristos un man bija vips. Tad protams taka muļķis , kautkādas debīlas skaņas pa mikrafonu izraisiiju, kas nepatika spēlētājiem . Vēlētos atvainoties par to . 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV- Nav ._______________________________________
  8. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)Nezinkas .2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Admins jāsoda par spēlētāju abuse, jo no admina puses tas ir nepieļaujami .3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. https://steamcommunity.com/profiles/76561198399569057/screenshots/4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību. 8 novembrī mapē oasis vainu vakarā ap 11 vainu no riita puses, bet screena var paskatiities raundu, un viss notika 8 novembrī .
×