Jump to content
linceens

[JB]Sūdzība

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir): Mercedes` 

bFeGq4r.jpg?1
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: nesaku kad jāsoda, bet jābrīdina lai nebano bez iemesla. 

Situācija bija šāda - Tātad uzbruku CT, uzmetu granātu, granāta ieslēdza Jumproap (Pats nezināju kad ar granātu var ieslēgt jroap, pēc kā atvainojos tam cilvēkam un saņēmu piedošanu, pēc tā sekoja 1.30h bans, par 1tk. 

Citi komentāri: tātad ja spēlētājs uztaisa teamkill/freekill - uzreiz bans, neskatoties lietas apstākļus, ja admins uztaisa, vai adminam Tuvs draugs - slay/respawn. Nav godīgi pret citiem šī adminu uzvedība. ;/
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes.

 

jb_pleaseworkv420a Jailbreak 2018-08-10 12:41 32.1 MB Novilkt

4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: īsti neatceros round'u, bet tas varētu būt mapes sākumā. 

Link to comment
Share on other sites

Noteikumi ir noteikumi, stipri šaubos , ka tu nezināji,ka jumprope nevar ieslegt ar granātu, spēlējot tik daudz JB , manuprāt vienkārši pūt pīles pašlaik, būtu kāds jauniņais tad pažēlotu,paskaidrotu, bet ņemot vērā tavu pieredzi , netaisījos ar tevi auklēties, tāpēc, attiecīgi rīkojos.

 

+ Ja ir pretenzijas,kā admini rīkojas,žēlo savus draugos, tad attiecīgi vari paņemt pāris minūtes no savas dzīves,kā tu dariji taisot šo sūdzību, un uztaisīt sūdzību ar pierādījumiem, lai situācija tiktu apspriesta.

Edited by Mercedes
Link to comment
Share on other sites

"Nezināju ,ka ar HE var uzspridzināt pogas" okey, nospēlē 1k stundas iekš jb un nekad pa pogām neesi metis? Kāda starpība vai tas bija jumprope vai deathrun ,ja ir pogas un tu ar granātu viņas uzspridzini manliekas kkādās 90% no mapēm viņas aktivizējas.

 

Jā, tu gribēji uzbrukt ct un prasiji piedošanu, bet šī mazā laika deva ko iedeva tev par Tk vismaz liks atcerēties ,ka beidzot iemācijies ,ka pogas var aktivizēt ar granātu...

 

bans patiess

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×