Jump to content
Sapuvis Siers

[JB] anakingo

Recommended Posts

1.https://steamcommunity.com/id/anakingo/

 

2.jb_overcore_v5 Jailbreak 2018-08-01 15:29 20.6 MB

 

3.Apzinati nepilda misiju misiju - nesauj teroristus kuri uzbruk ct.

 

4.mani nodur kads terorists un otrs ct to redz [anakingo] un nesuaj vinu neko nesaka un itkai saka lai paliek ierocis uz muguras. [tas notika kadas 2-4 reizes overcore mape]

Link to comment
Share on other sites

calit es pateicu, lai tikai uz muguras paliek tas ierocis, lai nešauj. (preteja gadijuma vinu nogalinatu)

cik reizes es esmu redzējis, ka sarkano krāsas spēlētāju pažēlo apsargi, tas ir viens no šī gadījuma. Un tavas 2-4 reizes pilnīgi aplams :D tikai 1 reiz un ar exsup, ja pareizi atminos.

 

  • Apsargam/līderim ir visas tiesības nošaut (bet nav obligāti jāšauj) ieslodzīto kas ir nogalinājis citu apsargu, ja tas ieslodzītas ir vel sarkanā krasā, kad ieslodzītajam pazūd sarkanā krasa, apsargi/līderis vairs viņu sodīt nedrīkst.
Link to comment
Share on other sites

čalīt, ja es par katru “nenošauto sarkano spēlētāju” rakstītu sūdzību, tad man būtu 4digit skaitļu posti. Tas nav nekas aizliegts.

CT jābūt divkārš uzmanīgākam, kur staigā. Šajā situācijā, tad kad exsup nogalināja līderi, VIŅŠ VISPĀR BIJA IESLODZĪTO PŪLĪ. tad varbūt sūdzību par tīšu gunfeed ari?

Link to comment
Share on other sites

1)

 

Apsargam/līderim ir visas tiesības nošaut (bet nav obligāti jāšauj) ieslodzīto kas ir nogalinājis citu apsargu, ja tas ieslodzītas ir vel sarkanā krasā, kad ieslodzītajam pazūd sarkanā krasa, apsargi/līderis vairs viņu sodīt nedrīkst.

 

Un tad brīnās ,ka visi raud ,ka izdomā noteikumus utml. Tālu nav jāmeklē vaininieki.

 

Īstais noteikums .: Apsargam/līderim ir visas tiesības nošaut ieslodzīto kas ir nogalinājis citu apsargu, ja tas ieslodzītas ir vel sarkanā krasā, kad ieslodzītajam pazūd sarkanā krasa, apsargi/līderis vairs viņu sodīt nedrīkst.

 

Protams katrs saprot kā grib "visas tiesības" ,bet nav obligāti jāšauj? wut? Tavu komandas biedru nodūra viens cilvēks 3reizes un tu nelikies ne zinis nevienu reizi, kā tikai "mieru" pēc katras reizes kad tieši exsups viņu nodūra, saprotu ,ka nepatīk ,ka līderis frago, kā citādāk kretinē, bet cmon. Vienu reizi labi jā nodur, labi atļauj pievienoties, nejau vienkārši katru reizi kā ir iespēja nomirt tu to vienkārši viņam iedod. 

 

2) "CT jābūt divkārš uzmanīgākam, kur staigā. Šajā situācijā, tad kad exsup nogalināja līderi, VIŅŠ VISPĀR BIJA IESLODZĪTO PŪLĪ. tad varbūt sūdzību par tīšu gunfeed ari?"

 

Kapēc viņam vajadzētu būt divkārš uzmanīgam ,ja viņam ir sargs kas palīdz? Ak nē tu jau nebiji šoreiz tādā jomā. Vienā no 3reizēm kur viņš iesprūda ruletē jā viņš bija neuzmanīgs, ja tu būtu jēdzīgs CT tad novadītu ieslodzītos malā un viņš mierīgi varētu tikt iekšā, bet nē atkal mr. president vienkārši ļauj lai iet pie viņa tā kā zoodārzā un baksta aiz restes.

 

Pagaidām CT bans ~5dienām, 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×