Jump to content
venefijs

Veiksmīga projekta idejas?

Recommended Posts

Sveiki.

 

Es pats esmu no cita projekta vismaz mēdzu būt, bet tagad sapratu, ka tur nekas nenotiek un domāju taisīt pats savu projektu, lai gan pirms pāris gadiem es to jau centos izdarīt, bet nesanāca.

 

no jums es vēlētos ieteikumus par to kā izveidot kārtīgu projektu un ar ko sākt, ar ko nesākt un tā tālāk. nav mērķis ieriebt jūsu projektam, vienkārši patīk savādāka tipa spēles. gan 1.6, gan mc.

respektīvi ko man vajag lai izveidotu foršu, draudzīgu projektu.

 

katrs normāls ieteikums man palīdzēs

lūdzu bez spamošanas. paldies. :happy:

Link to comment
Share on other sites

Nuuuu, principā tas ir kā tu pasniedz to projektu manuprāt. Minecraft un CS 1.6 ir dead spēles, nav vairs aktuālas. Jā, protams ir kas vel spēlē, bet nu lielākoties viņas ir dead, cilvēki tur neapgrozās. Bet ja tev ir kreavitāte un kaut kā spēsi pasniegt cilvēkiem interesējoši, es domāju, tad jau var sanākt viss. 

Link to comment
Share on other sites

Grūti izveidot labu projektu, sākot no nulles. Ja tev ir zināšanas, finanses, idejas, iesaku pilnveidot projektu, kuram spēlētāju vidū ir laba reputācija, piemēram, identy. Tavs veikums, ieteikumi, ja pašam tādas ir, lielā mērā tiks ņemtas vērā, par to nešaubies! Jo mūsdienu spēlētājs tomēr apmeklē jau zināmu, veiksmīgu projektu, par šo tad vajadzēja domāt pirms vairākiem gadiem, kad liela daļa spēlētāju vai vienkārši foruma lietotāji meklēja vietu, kur uzturēties! Protams, šis ir mans skeptiskais viedoklis, kuru Tu droši vari neņemt vērā!

 

Veiksmi Tev visā iecerētajā, peace! :)

Link to comment
Share on other sites

Man nekas cits, kā - neveido neko nav jāsaka, ja vien tu neesi spējīgs izveidot angliski runājošu serveri. Kapēc? Piedod draudziņ, bet Latvijā nekas cits kā Identy, no labiem serveriem nav. Protams tu vari veidot CS:GO komūnu un censties konkurēt ar mums, bet no offense, es ļoti šaubos kad tas notiks. 1.6 un Minecraft komūnu veidošana ir noiets etaps. Ja vien tu neesi masters, un izveido kaut ko tik sekmīgu kā hellminigames vai brutalcs or sum shit, es domāju nekas nesanāks, it nu īpaši jau ja veidosi jaunu komūnu Latvijā, waste of money.

 

Labāk parunājies ar mainiem šeit, varbūt kaut kā vari palīdzēt, finansiāli or anything like that here. akka vienmēr meklē kādu kam ir nauda  Kappa  KKona

Link to comment
Share on other sites

Veidot komūnus vairs nav populāri un pat īsti nav vajadzīgs, jo nav tāda cilvēku aktivitāte kā bija kādreiz.

Paliec tepat ID, te viss jau ir - cilvēki, serveri un forums. Tepat ir labi!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×