Jump to content
erners

[pub] LEGIT

Recommended Posts

https://steamcommunity.com/profiles/76561198832389836/

demo

wh

Ienācu serverī paspēlēt, bet tad man sāka sūdzēties ka viņš cheato un kad sāku viņu specot netīšam uzspiedu bindu kas chata uzrakstija tekstu un parādījās kad es sēžu specos un uzreiz pēc 1 rounda izgāja arā. Soooo nolādēju last map demo.

 

Iegāja serverī ap 2. vai 3. roundu. Sākumā pateikšu ko skatīties jo iesaku noskatīties full demo.

 

Lietas ko ieteiktu ievērot:

 

Crosshair placements - perfekti preaimo, kad repeeko pēc peeka viņš zin ka pretinieks ir mainijis pozīcīju un jau skatās tur.

Reakcija uz peekiem.

Info kad pushot, kad nepushot.

 

Roundi kur viņš "parādīja" savus cheatus.

 

7.rounds - reakcija un preaims uz čali.

 

10.rounds - peekojot no longa uz playground viņš čali lecienā pamana un pēctam izpeeko viņu perfekti kaut gan viņš bija mainījis vietu kopš viņš viņu pamanīja. Tālāk tieši pēc tā viņš zin ka tur būs 2 čaļi, vienu nošauj un otrs aizskrien viņam nemanot, BET parcik viņš redz caur sienām viņš droši ar nazi sāk skriet. Un tad ejot iekšā connectorā viņš ar wh redzēja ka čalis tuvojas pie koņa un sāka shiftot. Kad viņš nomissoja to pirmo shotu, viņš zināja ka viņš palika close un sāka preaimot viņu caur sienu, kaut gan tam terroristam bija pietiekami laiks lai aizietu tālāk nevis tieši ap stūri. Pēctam tas kills caur half-flash prost sketchy izskātījas, īsti neko nevar pateikt. To terroristu ko viņš peeko kad iznāk no shorta perfekti pre aimo, bet tas nav nekas tāds, jo viņš tehniski pēc radara un pēc skaņas varēja zināt ka viņš tur ir. Trāpa to noscope uz mid-air čali, labi tas meh, prost lucky shots. Bet tieši pēc tā viņš izšauj vienu lodi uz teroristu kas sēž monstra ūdenī kuru viņš nevienā brīdī neredzēja.

 

15.rounds - noejot lejā underpassā randomā uzvelk crosshairu uz pretinieku pusi, saprot kad awiks, nosmoko.

 

16.rounds - pirmo čali dažas reizes izpeeko, bet nošauj perfekti ar prefire`u un ar perfektu preaimu. 2. kills nothing special. 3.kills viņš tur kko runā čatā un saka komandai "pie manīm, pie manīm" un to sakot viņš krata savu crosshairu, bet tieši kā viņš shiftojot atnāk pie trepju augšas viņš to beidz darīt un noliek crosshairu perfektā vietā, un tad viņš ar "inhuman reactions" one tapo pēdējo teroristu mid-air.

 

17.rounds - skrienot lejā konī viņš redz ka viņi rusho b un vairāk nebaidās chekot koni, kā viņš baidījās 15.roundā. Izskrien caur koni shortā. Apšauj viņus mid-rush. Un atkal preaimojot dažus čaļus.

 

Es tālāk turpināju skatīties, bet tur nekas tāds nebija so domāju ka ar šo pietiks.  FeelsGoodMan

 

POGGERS  POGGERS  POGGERS  POGGERS  - paldies kad čatu atdevāt man btw.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×