Jump to content

Recommended Posts

Hey. Man ir problema sakarā ar pc... Es neteikšu kādā veidā, bet es netīšām nolādēju vīrusu, kas ielādēja daudz programuu,aplikācījas un citu herņu mana pc, esmu izdzēsis to visu, izskenejis ar Avastu,izgājis totorials cauri, bet mans dators parvērtās par kapakmeni, Man csgo bija 280-400 fps tad tagad ir 20-29 FPS, Es tiešām nezinu ko darīt...

Link to comment
Share on other sites

Malwarebytes Anti-malware esi mēģinājis? Šī programma man ir palīdzējusi iepriekš. Ja neesi mēģinājis, tad obligāti novelc, pārliecinies vai datu bāze ir atjaunota uz jaunāko versiju un palaid pilnu Scan kādas 4 reizes katram gadījumam. (Ir bijis gadījumi, ka atrod vēl herņu pat 3 reizes palaižot). Pēc tam ieliec karantīnā un visu izdzēs.

Link to comment
Share on other sites

Piebildīšu Clubstep sacītājam ,kad jā  ko augstāk jau minēja "Malwarebytes" un  iesaku sākt sākumā ar 

 

"RKILL" programma kuru var atrast  šeit , šo programmu palaid pirmo pirms sāc laist  Malwarebyate un pārējos ko zemāk minēju.   Tālāk jau, "Malwarebytes Anti-Rootik"  ko var novilkt  šeit , tālāk iesaku  ,tam visam palaist pāri vēl "HitmanPro" kas ir vienlīdzīgi stiprs ,kā Malware,   un protams beigās tīri  ar  "CCleaner"  iztīrīt  Reģistriju sakrājušos,  un jābūt ok  ;)

 

Ja tomēr, jūtamas kautkas ,kad nav kā vajag, tad pēdējais   "Bitdefender Antivīrussu" ja vari dabūt  Trial uz 30days, jebkuram dod sākuma, ar to pietiks ,lai tiktu vaļā no pārpalikumiem.. Jo  Bitdefenderam ir viens no labākajiem un stiprākajiem , Vīrussu scanneriem.

 

 

Good Luck ! 

 

Edited by EVOOM
Link to comment
Share on other sites

Principā tas viss te ir fufelis.
Vīrusi ir labdabīgi simptomi datoram. Ja esi dabūjis tātad nemāki apieties ar datoru. :D

 

Kā izvairīties?
Nelien tur, kur tev nevajag. Un nelejupielādē to, ko nezini.

Kā izārstēties?
Pārsakti visus darba virsmas izceltās saīsnas papildu opcijas, pie "Target" palaišanas papildu norādēs. Tur parasti ieraksta skriptus, lai palaižot kādu programmu palaižas vēl kas.

 

Tālāk Start>run>msconfig - paskaties, kas notiek pie startup un pie services. Vai nav iemājojis jauns .exe un programma, kas grib palaisties ar datora sākšanu.

 

Vēl neiesaku visus šitos sūdus, kurus tev augstāk ieteica kačāt un skatīties, pārbaudīt savu datoru no vīrusiem. Tas ir pilnīgi lame as fuck.

Kamēr tu ieinstalē, ja ir normāls vīrus, viņu pat neuzrādīs tajā "anti-vīrusa" datubāzē un viņš vēlaizvien paliks datora un kaitēs tev dzīvi.

 

Iesaku labāk izmantot LiveCD ESET NOD32, uzliec uz flashkas, kā bootable os un tad skanē ārpus sistēmas savu cieto disku.

Ja to nevarēsi izpildīt, google it.

 

Tālāk jāpaskatās pēc noskanēšanas vai .exe fails mistisks nav parādijies darbojošajos procesos @ task manager, kas visdrīzāk izcelsies ar to, ka notiek datu sūtišana turp/atpakaļ. Tas arī būs īstais. Gudrāki vīrusi slēpsies zem kādas programmas nosaukuma, lai neparādītos tev. Visdrīzāk mistisks chrome, firefox vai pat explorer.exe :> Ja tādi ir dubultā tad zini to, ka kāds no viņiem ir īstais.

 

Lab enough vīrus talk, tiec galā vai arī pārtopi par datora raktuvi. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×