Jump to content
Orhidea

Ieteikums.

Recommended Posts

Sveicināti visi. Es esmu jauns cilvēks jūsu projektā,bet vēlējos ietiekt jums izveidot kādu CS:GO konkursu.Piemērs tam varētu būt 5x5 katrs lasa komandu un spēlē 5x5 piemēram staff no identy daži no citiem projektiem un paši spēlētāji.Ballvas varētu būt naudas summa neliela,vai arī kādi skini.

Kur dabūt un kā lai to noorganizēt.Ir mājaslapa https://popflash.sitekur var spēlēt 5x5 u.c 128 tick katrs kapteinis pievienojas discorda un izvēlas mapes piemēram tam būtu atseviški konkursam kanāli,tāpēc tas būtu easy noorganizēt,katram ierakstīt demo,spēlēt ar easy-anticheat. Vai ja jums ir kādas citas platformas kur varētu spēlēt ar labu anticheat sistēma tad droši varat piedāvāt.

Konkursu šo varētu publicēt YT lai piesakās,tas būtu labs konkurs un varētu uzzināt LV stiprāku komandu.

Savas domas rakstat zemāk un piedāvājiet šo to.

Link to comment
Share on other sites

Šitie pasākumi parasti neizdodas jo nesakrīt laiki un puse kas piesakās neierodās.. weists.

 

EDIT - Vienigi Identy lokā savaktos pāris komandas un uzšautu un ja kāds vēl twitčā gribētu pastrimot tas spēles butu interesanta štelle, bet vai ir kāds kas visu šo grib rīkot? 

Edited by DEiduksLV
Link to comment
Share on other sites

Es tikai piedāvāju... Nav obligāti tur dod nažus u.c galvenais ir piedalīties varētu lai no identy kāds uztaisa channel un piemēram kādu turnīru veicot komentēt dabūt tajā pašā JB kādu statusu ja kāds grib vai arī piemēram kāda serverī slotu.Tas tik kā piedāvājums ,jo piemēram es spēlēju pa retam Krievu turnīros kur 1.vieta ir 4000$ u.c var vienkārši kādu 1 vietai 5 vienādus skinus kaut pa to pašu 2$ 2.vieta 1$ katram un 3 vieta 0.50 ka arī var uzlikt tādu ka atbalstu turnīra lai ja kādam ir kāds skins - nauda varētu to iedod jeb sponsorēt.

Link to comment
Share on other sites

"pa retam spēlēju tajos turnīros, kur 1. vieta saņem 4k dolārus" ... ok, es ar pa retam basīti uzspēlēju Chicago Bulls komandā, ceturtdienās aizeju padziedāt eirovīzijā un dažreiz pafilmējos game of thrones. Tas tā, ja ir garīgais.

 

Man šie piedāvājumi vienmēr ir patikuši : "davai, jūs taisiet turnīru, ja? un tad es tur spēlēšu, ja? un tad balvas vajag izdomāt, okej? atrodiet kādu, kurš grib šito rīkot un ar 20 purniem auklēties, okej? nu es tikai iesaku". Labi, varbūt es esmu īgns svimpis un šis ieteikums nav nemaz tik slikts, bet es tomēr palieku pie tā, ka iniciatīva būtu jāizrāda tev pašam. Ja runa nav par balvām, tad kāpēc tu pats nevarētu uzņemties turnīra rīkošanu?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×