Jump to content
Krokodils

Sūdzība par Outpace

Recommended Posts

Par to ,ka iemetu draugu ct bez iemesla nav patiesi ,jo ,ja kāds paprasītu man ielaist ct dēļ tā ,ka 7sloti es ielaistu vai transferotu ,jo man ir vips itkā. Un par to ,ka mutoju vipus ir patiesi ,jo citreiz ir tā ,ka man līderi nezin ,ka var mutot un ,ja esmu ts es nedzirdu līderi kā citi. Tu esi pirmais cilvēks kurš ir sūdzējies par to ,ka redz mutoju bez iemesla. Citreiz vel ir ,ka pasaka beidzot ir klusums utt. Jo crabz runā 24/7. Par to ctbanu ,ja es domāju par ko tas ir es viņam iedevu laiku lai vadītu ,bet viņš pat neteica lai pagaida ,ka viņam būtu kādas grūtības vai kas lai nevadītu. Tu tiešām par katru fk un fragošanu sūdzību liksi? Pašam smiekli nenāk? Reāli es tādu fragošanu max 1-2x dienā taisu. Par to gagu admini var paskatīties chat historijā siermaizīte vislaik capslokā rakstija kkādu randomu.

Vēlāk editošu kad apskatīšos demo. Ja tas nav par summer mapi tad nezinu vsp par ko šī sūdzība ir. 
p.s nav smuki tēlot "kruto" un ignorēt mani ingame. <3
p.s.s žēl ,ka nevienam nav demo par taviem "netīšajiem" massfkiliem

anyway haters gonna hate.
 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Lūdzu bez liekiem un apvainojošiem komentāriem.

 

Ja rebudijs nebūs rīt izskatījis, izskatīšu. Ja sūdzība būs pamatota, kā arī izklausās, tiks izteikts trešais brīdinājums un noņemti attiecīgi flagi. Šoreiz, lai citiem būtu kā brīdinājums, pieļaušu ceturto brīdinājumu pirmajam kritušajam adminam.

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka vipus muto bez iemesla es neticu, jo zinu, kas serverī notiek. Tas pats krokodils kā jau outpace teica, atskaņo visādu sūdu caur slam. Citi mikrofonā bļauj tā itkā kāds viņus izvarotu un dzirdēt, ko līderis saka nav iespējams. Tad kad esi līderis next mapē un insta visus vipus mute, lai nekas tāds neatkārtotos, visi vipi sāk raudāt un draudēt, ka būs ctbans, jo nu redz es viņus noreason mutoju.
Iespējams 10. Jūlijā, kad būšu mājas varēšu iedod vairākus demo par krokodilu, kur var redzēt kā viņš atskaņo mūziku un atraugājas, vienkārši pretīgi.

Edited by simplijs
TEV KĀDS KAUT KO PRASĪJA? IZLASI BEIDZOT NOTEIKUMUS!!!!!!!! /ss
Link to comment
Share on other sites

es tiešām dažreiz nesaprotu, jūs par mazākajiem sīkumiem rakstīsiet sūdzības visu laiku, tas serveris paliks bez adminiem, un vel vairāk degradēsies, gagu es nepamanīju, jo diemžēl pa krieviski lasīt nemāku. CTBANS bija pelnīts, kā nekā viņš viņam deva 30 sekundes lai viņš sāktu vadīt, bet viņš to neizdarīja, tur arī sekoja bans.

 

nākošajā demo sava drauga pārmešana gan nebija pareizā lieta ko darīt.

 

teikšu godīgi man pat negribās viņu brīdināt, jo negribu lai viņš zaudē adminu, jo tādus pagrūti dabūt.   (pajautājat kaut rebudijam.)

protams viņš ir vainīgs pie tā ko viņš izdarīja, to es nenoliegšu (sava drauga pārmešana pie ct) - bet domāju ka ar mutisku brīdinājumu viss tiks pateikts un šaubos ka viņš šo kļūdu pieļaus atkal.

 

kā arī es skatos ka jūs tiešām gribat lai admini sāk jūs visus sodīt par mazākajiem sīkumiem, un šajā gadījumā es pieminu tevi Krokodil tavs vakardienas mass-fk, ko es tev piedevu zinot ka tu to negribēji ļaunprātīgi bet izdarīt tu to izdarīji, varēju būt ļauns un izbanot, vai arī kāds cits admins kas varēja būt ļauns un tevi vienkārši izbanot, bet to neizdarīja.

 

Tagad pirms braucu prom ar Outpace parunāšu.

 

nezinu, Simplij, tu droši vari likt viņam birdināju par to ka izmanto adminu savā labā pārmetot savu draugu pie ct, pats to tagad negribu darīt jo lidoju uz Latviju, un nevaru meklēt kādu adminu kas pieskatīs serveri un kas būs tik aktīvs kā viņš.

Link to comment
Share on other sites

Outpace, kā jau Tev Walter rakstīja steam - korektus iemeslus baniem, pēc šī topika, ņem vērā, ka aksesu savā labā izmantot nedrīkst. Šis ir kā mutisks brīdinājums, Walters pasteidzās man pa priekšu, mīkstāka sirds viņam.

 

Nekorekto banu brīdinājumi šodien dzēsti - katra mēneša 1. datumā turpmāk arī tā darīšu. Veiksmīgu dienu un uzturam kārtību serveros, neaizmirstot par parauga rādīšanu citiem adminiem un spēlētājiem! :yoyoyo:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×