Jump to content

Elvinieks

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

About Elvinieks

  • Birthday 08/01/2001

Profile Information

  • Vārds
    Elvis
  • Dzimums
    Vīrietis

Elvinieks's Achievements

  1. Iespējams ka dabūšu warning point! Bet es tā pat izsteikšu savas domas! Tak iedodat tam nabagam to CT unbam. lai iet un spēlē! Viņš jau 2-3 mēnešus jau ir nosēdējis ar to banu. Esat cilvēcīgāki un pažēlojat viņu. Ja kautko nočakarēs atkal iedosiet CT banu.
  2. Es nezinu vissu stāstu, bet no manas puses tie kas ieskrēja iekšā molītī bij paši vainīgi. Jo neviens jums to nelika darīt. Un ir pilnīgi stulbam jabūt lai tā darītu, Kur prikols? Tu nodedz, un pats jau pie tā biji vainīgs un automātiski raksti FK! Bez jebkāda iemesla!
  3. Elvinieks

    CSGO jb

    Kāds šitam ieteikumam sakars ar 2 FK un banu PERMĀ? :F
  4. Elvinieks

    CSGO jb

    Nav jasaceļ nekādas panikas! Tas ir tikai ieteikums. Es vismaz kautko iesaku, nekā citi sēž un sūdzās pa kautkādām lietām un citus kritiķē!
  5. Elvinieks

    CSGO jb

    Nezinu vai visi piekritīs šim, bet es personīgi esmu par!Tātad es domāju kad CT vajadzētu ieviest (gadu ierobežojumu). Bieži vien ienāk kādi mazie kad nav admins nezin tik labi noteikumus un tad viss raunds ir norakts. Un bieži vien mazākus vienkārši neklausa un T aizmūk! Cik es esmu spēlējis, bieži vien viņi neizmanto mapi, frago pa katru sīkumu. Varbūt es nepaskaidroju pietiekami labi, bet doma ir skaidra.
×