Jump to content
IM_WILD

Arena / Muzika

Recommended Posts

Es naku katrudienu Arena un ir viens un tas pats murgs.

 

!calladmin neredzu vispar tolku lietot.pasauc kauko randoma nomuto vai vel kadu nobano un aiziet.

 

Personu par ko reporto  vispar pat neskatas.

 

Nakosa mape Atkal vis taspats un taspats.

 

Nu tak paņemat kaut 1 normalu admin kas var sedet vismas  palaikam Arena.

 

Un uz to stulbumu jaklausas katru mapi..

 

https://failiem.lv/u/rxh3z9nc#_

Edited by IM_WILD
Link to comment
Share on other sites

Un ko tu ar šo topiku mums vēlies tagad pateikt? Ja tu esi izveidojis šajā sadaļā sūdzību, tad lūdzu, sastādi viņu pēc parauga, bet ja tā ir kaut kāda diskusija, tad tik pat labi to varēji izveidot beztēmā. Mūsu arēnas admini visi ir normāli, cik zinu, neviens nav nenormāls, ar aktivitāti ir kā ir, bet tomēr tiek atbildēts uz servera reportiem(tie, kas ienāk discordā), ja ir laiks un kāds admins ir brīvs. Ja viņš ieiet un izdara savu lietu serverī, kas jāizdara, tad tas ir korekti ne tā? Ko tu vēl vēlies bez mutošanas vai banošanas, lai mēs daram? 

 

Katrā arēnas serverī vienmēr ir visi lielie mutes brāķētāji ne tikai mums, ar to ir jāsatiek, ja admins būs serverī, tad viņš to apturēs, bet ja nav, tad tomēr var pasaukt ar komandu un cerēt, ka kāds admins ienāks. Tagad tu nāc un saki, cik viss ir slikti pēc tā visa, kas bija ar tevi tajā topikā un vispārīgi. Un vairākas reizes ir vispār tā, ka apskatos reportu, ieeju un reportotais cilvēks nemaz nav serverī vairs. 

 

Topiku ciet netaisīšu, varbūt kādam adminam vēl ir vēlme, ko pateikt, bet savu pateicu. 

Link to comment
Share on other sites

nezinu, tajā dienā iegāju arēnā un tur runāja par dzīvniekiem, teicu, lai iet runāt ts3, mani pasūtija 3 mājas tālāk un pateica, lai es eju tryhardot matchmakingā  :sadtroll:

 

šodien vakarā, varbūt, patestēšu pluginu ar kuru tu vari kā admins, priekš sevis mutēt cilvēkus ( līdzīgi kā ar block comjunikeišen )

Link to comment
Share on other sites

c9a004fe13a0c0fb4b9605cc03a69eb4.png

 

1. Ar šiem adminiem ir par mazs!
2. Visi admini nevar sēdēt 24/7.... Jo ir darbs/skola 
3. Call admin ir pavisam tizlā vietā (discord) ko pat lielākā daļa neizmanto un nav parocīga 

4. bardaks vienmēr un būs arēnā 

5 Tāpēc vaig pieņem jaunus adminus lai vienmēr kāds var atnākt un ievest kārtību 

Link to comment
Share on other sites

!calladmin tak var savienot ar foruma čatu, where is the fucking problem?

Nu redz ..... Laikam neviens nav aizdomājies  hm 

 

Link to comment
Share on other sites

Tev privati bots tak raksta @arenadmins ziņojums pienāk un parādās, kur ir problēma? Var jau protams uz steam pataisno savienot, bet tas gan liktos kaitinošāk. 

Link to comment
Share on other sites

IM_WILD Es tavā vietā būtu priecīgs , ka Tu tur vari spelēt. Mani priecē tas, ka Tu biji tas "ideālais" admins serverī. Visi tagadējie admini ir slikti un neko nemāk. (Tavas domas.) Bet Tu saproti tādu lietu, ka 24/7 admins tur nevar sēdēt . Un uz !Calladmin komandu arī ne vienmēr var atsaukties.

Es personīgi discord izmantoju ļoti ļoti maz, jo dators nav viens no tiem jaudīgajiem, ar atvērtu cs +discord , tie ir līdz ar to lielāki FPS dropi iekš cs. Vairāk izmantoju ts3, ja !Calladmin komanda būtu savienota ar ts3 problēmu nebūtu.

 

Atskaņo mūziku ? Admins nav on? Nobloķē?Visiem kam nepatiks vienkārši nomutos. Tu šeit nespēlē kkādu 1.6 lai tev viņš būtu jāklausās visu mapi. Kur problēma?

Kad admins varēs ,iees un nomutos..

 

 

Bardaks? Uzskatu, ka arēnā serverim vajadzētu izdomāt kkādus stingrākus noteikumus. Tad tas jūsu saucamais "bardaks" nebūtu tāds. (Manas domas)

Edited by quattro#
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×