Jump to content

quattro#

Lietotājs
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About quattro#

  • Birthday 11/01/1999

Profile Information

  • Vārds
    Ralfs
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1744 profile views

quattro#'s Achievements

  1. Pievienojos sveicējiem (:
  2. Tātad, sākšu ar to , ka demo man nav (Un bana atstāšana viņam vai nē paliek administrācijas ziņā.) (Vairs tas nav svarīgi, jo bans jau ir pagājis..) Sākasim ar to, ka arēna serverī katrs spelē kā māk, un neviens viņam to nevar aizliegt. Mape am_must 2014 Mape ir domāta un paredzeta šaušanai no attāluma. (Bet tas tā) Šis indivīds "BobbyG" izdomā sākt pushot virsū tadā mapē . Nu labi kapēc gan nē? Neviens jau viņam to nevar aizliegt, jo katrstaču spelē kā māk. Tad nu es ta izdomāju, ka tieši pret viņu spelēšu savādāk, jo nepatīk, ka tāda veida mapēs kāds skrien virsū. Pret viņu tā teikt sāku spelēt "žurkojot" . Bet kapēc gan nē? Katrs taču spelē kā māk un grib, ne tā?? Un kapēc admins to nevarētu? Taču viņam tas protams nepatika, un sāka izrādīt negācijas čatā, lamāties utt. Protams, ka tad sekoja gags viņa virzienā , jo vienam taču nepatīk, ka čata kāds lamājās. Tad viņš man uzraksta privāti @admina čatā ," ka es esmu kaut kāds daunis, kam esot iedots admins serverī. " Uzskatīju, ka tas jau ir nedaudz par traku, un līdz ar to sekoja bans 30 minūtes par abuse. Un pēc šitā Tu askrien forumu un uzraksti tā teikt "sūdzību" pie kuras pats vien bija vainīgs.? Es pareizi saprotu? Ir jāseko līdzi un jādomā ko Tu runā/raksti. Šeit ir ziņa , ko vēlējos postot, bet nevarēju jo topic jau bija ciet.. Centos uzrakstīt visu kā pirmajā reizē, bet varbūt kko būšu aizmirsi, nezinu. Un uzskatu, ka 30 minūtes nav tur nekāds gads, par ko būtu tik ļoti jāpārdzīvo.. Ja vajag proof visam šitam, jautājat viņam ... Palūdzu akk'am lai atver topic. Paldies! P.s Simplij ja uzskati, ka esmu "nekompetents admins un neprotu ar to apieties, tad droši ņem nost. Es pārdzīvošu.
  3. IM_WILD Es tavā vietā būtu priecīgs , ka Tu tur vari spelēt. Mani priecē tas, ka Tu biji tas "ideālais" admins serverī. Visi tagadējie admini ir slikti un neko nemāk. (Tavas domas.) Bet Tu saproti tādu lietu, ka 24/7 admins tur nevar sēdēt . Un uz !Calladmin komandu arī ne vienmēr var atsaukties. Es personīgi discord izmantoju ļoti ļoti maz, jo dators nav viens no tiem jaudīgajiem, ar atvērtu cs +discord , tie ir līdz ar to lielāki FPS dropi iekš cs. Vairāk izmantoju ts3, ja !Calladmin komanda būtu savienota ar ts3 problēmu nebūtu. Atskaņo mūziku ? Admins nav on? Nobloķē?Visiem kam nepatiks vienkārši nomutos. Tu šeit nespēlē kkādu 1.6 lai tev viņš būtu jāklausās visu mapi. Kur problēma? Kad admins varēs ,iees un nomutos.. Bardaks? Uzskatu, ka arēnā serverim vajadzētu izdomāt kkādus stingrākus noteikumus. Tad tas jūsu saucamais "bardaks" nebūtu tāds. (Manas domas)
  4. prob Tu lieto lmt internetu, tapēc te tā ir. (Tā ir visiem lmt interneta lietotajiem, so yeah) Tu tur neko nevari darīt, un tev to turpinās rādīt.
  5. Atceros tevi pēc nick! Es pats arī mutoju. "es neko tādu nēsu izdarījis" Ir tāda lieta, ka perm mute par neko nedod. Tu biji tas mūzikas atskaņotājs serverī. Par to arī dabūji perm mute. Mute ja nemaldos tev jau ir kādas +- 4 dienas, un tikai tagad Tu uztaisi topic, ka tevi serverī nedzird? admins visu paskaidroja, pmute paliek. /rebudijs
  6. Tiešām labāk salabot arena serveri kārtīgi, nevis vēr jaunus serverus. )
  7. 0:33 I'm dead Bet tā jau nice )
  8. Pievienojos sveicējiem )
  9. @veterans Droši noziedo Identiyam 1k euro , un viss būs. Visam mūsdienās ir vajadzīga nauda. Uzskatu, ka serverī var normāli spēlēt. Varbūt dažreiz serveris lago, tas ir tikai tadēļ tā, ka serveris ir pilns.
  10. Daļa taisnības viņam ir. Rec, jaunas mapes tik tiešām vajadzētu. Un runājot par map change - Vienmēr kad mainās mape VIENMĒR būs kāds kas sūdzēsies par mapi (Šitam tas nepatīk šitam šitas. ), jo tie taču ir latvieši nekad neizdabāsi pa prātam. (Nevienu nenosodu, bet tā tas ir. )
×