Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

nu stipri šaubos, ka tā būs. Jau labu laiku atpakaļ par to vajadzēja domāt, diskvalifikācija uz pāris spēlēm vai spēli jau arī neko diži nemainīs. Bet nu tad redzēs, ja spēlētāji, treneri un pārējie, kuri var kaut ko ietekmēt, kaut ko darīs, tad jau varbūt arī pievērsīs tam uzmanību. Itkā jau puse nepievērš tam uzmanību, līdz tas kaut kādā veidā neskādē viņus pašus. 

 

btw, ko domājat par jauno cavs rosteru, cik tālu viņi tiks, vismaz līdz fināliem aizies? Un ko domājat, vajadzēja vai nevajadzēja treidot kādus noteiktus spēlētājus?

 

 

Uhh šaubos par cavs finālā, jo viņiem būs jātiek garām Toronto/Celtics kuri pašlaik beasto. Kaut gan par Toronto nekas nav zināms jo parasti playoff'os viņiem neiet tik labi kā regular season. Washingtona bez Wall'a arī tagad izskatās spīdoši (vakardienas spēle  :borat: ) , so Cavs tagad neizskatās tik labi uz pārējo komandu fona. Treidot IT viņiem vajadzēja obligāti, jo šis eksperiments nenostrādāja (tam var būt daudz iemeslu) , domāju , ka ieguva maksimālo ko varēja no viņa ņemot vērā , ka pašreizējā formā IT maz komandas bija ieinteresētas ņemt (kā arī dēļ viņa auguma/aizsardzības).

Link to comment
Share on other sites

Nance Jr. un Clarkson Cavs rosteram bija labi additioni, manuprāt. Atlētisks Forwards un scoring PG off-the-bench bija tas, ko viņiem vajadzēja. George Hill? Not so much, ņemot vērā pagājušo sezonu Utah (basically viņi tādu pašu D.Rose saņēma vietā, tikai ar anormālu līgumu). Hills best game scenario ir 15pts/5ast PG, kurš īsti nespēlē aizsardzībā un es teiktu, ka nav ļoti effektīvs pick'n'rollā. Labi, džeks ir decent 3pt metējs un tik bieži nepieļauj kļūdas, bet nu pēdējās spēles ir vnk ķieģeļu eksperts (1/7FG vs SA un 2/10FG vs Wizards, kur viņu 30 minūtes sedza fakin Tomas Satoransky. Kā viņš metīs tad, kad viņam pretī nostāsies Giannis vai Oladipo?). Bet nu redzēs, manuprāt Cavs šobrīd ir 2nd rounda exit teams (Milwaukee, Toronto un Bostonu es vēl ar vien uzskatu par labākām komandām), varbūt ja Lebronze James var savu monstruālo sniegumu noturēt un Kevin Love var beidzot nesavainoties, tad viss var mainīties Cavsiem par labu. Redzēs.

 

Par treidiem kā tādiem runājot, es domāju, ka tur Cavs nebija ko citu darīt. Locker rooms bija dupsī un vajadzēja pusi aizmainīt prom, dažreiz tā gadās. Un vai viņi pietiekami daudz saņēma pretī? - es teiktu, ka jā. Ko tad viņi vēl varēja darīt? Tristanu Thompsonu ar viņa to dibena līgumu mainīt prom? Good luck with that!

Link to comment
Share on other sites

Pievienot yt vidāru var iekopējot linku no youtube un nodzēšot "s" burtu pie "https://"

 

Teiciens "two hands for safety" galīgi neiet kopā ar pēdējiem kritieniem, smagi :( Cerams, ka nav nekas nopietns.

 

Un par DRose - es domāju, ka tas neko daudz nemainīs Minnesota TimberBulls sastāvā. Baigi žēl, ka Jimmy nolikās. Tagad visas cerības uz to, ka Wiggins pēkšņi paliks labs aizsardzībā.

Link to comment
Share on other sites

Raptors personīgi viena no mīļākajām komandām, Derozan a beast, Valancunas sācis troykas mētāt, prieks skatīties. :D Sezona ļoti traka šogad ar injuryiem, cerams, ka Raptors paliks tādā pašā sastāvā, tiekamies palyoffos, go raptors.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×