Jump to content
Mimciitis.^

Intervija ar Klāvu.

Recommended Posts

Tā jau viss cool, bet nu intervija kā tāda ir diezgan neinteresanta (nerunāju par Klāva atbildēm). Jautājumi pārāk nopietni un daži pat nedaudz personīgi. Lasot man bija sajūta, ka intervija sniegta pašam prezidentam. Kopumā dodu 3/5 ačtelēm, vēlētos redzēt vairāk pozitīvisma gan jautājumos, gan atbildēs. Šis bija mans viedoklis un neliela kritika, tā kā chill. Turpini iesākto,Cheers!

Edited by DZIVNIEКS
Link to comment
Share on other sites

Mimam liels paldies par interviju, ceru, ka sagaidīsim vēl??

 

Klavs arī liels malacis, ļoti liels .. lai arī nekad neaiziešu no identy, nesen bija periods kad tikai tas bija prātā .. privāti iemesli par kuriem zina tikai 3 cilvēki.. Klāvs atbalsta, palīdz, uzmundrina un vienkārši pasūta nahuj tos kuriem tur jābūt. 
Es nezinu, bet esmu viņu pieņēmis kā manu labo roku un kreiso roku un kāju un otru kāju .. viņš var mani pasūtīt, bet viņš to nedara, hz, laikam muļķīts. 

 

Pāris vārdos - Ja nebūtu Klāva, tad identijs būtu garlaicīgāks. :* 

 

Klāvam

 

 

ZxqaZAc.pngg8Ql9t6.jpg 

 

paldies par visu. 

 

Link to comment
Share on other sites

Not bad. Not bad at all. Mazliet drukas kļūdas šur un tur, bet visā visumā - man patika tas, ko es lasu. Jautājumi varbūt dažviet par personīgiem un intervija īsti nav ar noteiktu tematiku (parasti, ja intervē, tad ir dots mērķis, uz kuru intervija virzās. Varēja būt vairāk jautājumi par identy un klāva gaitām šajā projektā, bet tā vietā jautājumi mazliet peld no attiecībām uz projekta lietām, un tad vēl pa vidum ļoti globāli filozofiskas lietas iepītas), bet es ticu, ka jautājumus izvēlēties nav viegli un es nu noteikti neesmu eksperts, lai aizrādītu. Props Klāviņam par atbildēm, prieks, ka uztvēra jautājumus nopietni un deva arī godīgas un pārdomātas atbildes! Malači!

Link to comment
Share on other sites

Ideāli, malacis Klāvs. Viņš ir viens no tiem, kas nekad neatteiks palīdzību.  :wub:

Šis intervijas raksts uzdzina tādu kā nostaļģiju.

Edited by Dzabars
Link to comment
Share on other sites

Malacis, prieks, ka arī uzņēmies pēc piedāvājuma, bet piekritīšu pārējiem, ka jautājumi ir pārāk delikāti, mazliet personīgi. Varbūt vajadzētu iziet uz mazliet brīvāku stilu, trešo personu nomainīt uz "Tu", galu galā neesam jau "Ieva" redakcijā.

Abi malači, bija interesanti palasīt, bet prasītos mazliet mazliet citādāk. :)

Link to comment
Share on other sites

Jau rakstīji, vai nevaru piepalīdzēt, bet tā arī aizskrēji viens pats uz interviju :/ 

Malacis ka esi uzņēmies atdzīvināt intervijas ^_^

 

Un paldies Klāvam par plašajām atbildēm. Un paldies ka vienmēr palīdzi, kad uzprasu, kaut ievirzi pareizā virzienā ( runājot par programmēšanu).

 

 

Link to comment
Share on other sites

Lasot šo interviju neliela nostaļģija pārņēma, cik gan daudz kas serveros nav piedzīvots ar šito programmētāj-tipiņu, cik vipus nav man licis un cik idp spēles nav izspēlētas. Paldies, ka esi uzticīgs šim projektam, viens no cilvēkiiem, kuram var jautāt pēc palīdzības/padoma un vienmēr saņemt pretī godīgu atbildi un arī viens no retajiem cilvēkiem, kuru labprāt satiktu real life un pie auksta aliņa parunātu par dzīvi.  ;)

 

Turies, sieva.  B)

 

P.S. Paldies Mimcītim par centību un intervijas izveidošanu, patīkama rīta lasāmviela. :)

Link to comment
Share on other sites

Ko tik jaunu nevar uzzināt par Klāviņu, khikhi....

Ja nopietni, tad viens no smieklīgākajiem iDenty biedriem. Tīīmspīkā vienmēr, kad visiem ir sūdīgs garīgais, ienāk izsper žiperīgo joku un visi rēc. Patīkams cilvēks, nekādu pārmetumus/negācijas bez iemesla neizrāda. Dzīve kopīgi skatijāmies LOL. Ceru arī nakotnē būt viņam draugs. Forša intervija.

P.S. LOL NAV LEAGUE OF LEGENDS

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×